calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus i personlig formidling og gennemslagskraft

Styrk din personlige formidling og få power på jobbet! Vores kursus i personlig formidling giver dig muligheden for at føje en helt essentiel kompetence til din faglige profil.

Du får hele pakken på kurset

 • Øget gennemslagskraft og karisma
 • Smæk på evidensen, så du ved præcis, hvad der virker – og hvorfor
 • Krop, hjerne og stemme som medier du kan fintune og forme
 • Konkrete retoriske kneb til klar kommunikation
 • Fod på begreber som tonus, mikroudtryk og mentalhygiejne
 • Styrket personlig formidling
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

5.500 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Hvem bør deltage på dette kursus i personlig formidling?

Kurset er for dig, der er klar over, hvor meget værdi der ligger i et bevidst personligt udtryk. Du ved, at kommunikation og formidling går hånd i hånd med succes og omsætning, men du mangler at omsætte din viden til praksis. Kurset er relevant for alle brancher og alle typer af medarbejdere.

Let’s get physical – undgå misforståelser!

Olivia Newton-John sang det som barsk personlig træner i 80’erne. Og kropsligt fokus er stadig relevant i dag, ikke bare i fitnesscenteret, men også når det kommer til din personlige kommunikation. Du kender måske scenariet; du har sagt noget på et møde, og 5 minutter efter mødet er slut, lander der alligevel en e-mail i din indbakke, der gentager det spørgsmål, du lige har besvaret. Det er ikke bare tåkrummende irriterende, men et tegn på at din personlige formidling trænger til et løft a la Newton-Johns alternative træningsmetoder.

På vores kursus i personlig formidling går vi knapt så langt for at få gang i din krop. Men vi tilbyder dig alligevel et inspirerende, aktivt og nytænkende kursus baseret i benhårde fakta, der med udgangspunkt i krop og muskler giver dig et helt nyt blik for alle de måder, du kan få din kommunikation og personlige formidling til at sidde lige i skabet på.

Ord forsvinder – billeder binder

Hjerneforskning har lært os langt mere om, hvor billedstyrede vi i virkeligheden er. Vi ved, at hjernen lagrer billeder bedre end sprog – det er simpelthen sådan, hjernen fungerer. Det har stor betydning for vores kommunikation, og hos AROS har vi sammensat dette nytænkende kursus med din personlige formidling for øje. Med udgangspunkt i kroppen lærer vi dig at inkorporere al den nyeste viden om hjerne, krop og formidling i din hverdag, så du kan strømline dit personlige udtryk!

Snyd hjernen med mikroudtryk

Din hjerne styrer din krop, men din krop styrer også din hjerne. Så hvis din krop fortæller din hjerne, at du er i en ubehagelig situation, bliver der genereret faresignaler i hjernen. Men det betyder også, at du kan “snyde” din og andres hjerner til at se dig på en bestemt måde ved at arbejde med din krop, muskler og ansigtsmimik. Nogle helt specifikke mikroudtryk i dit ansigt udløser fx følelsen af glæde eller tryghed i din og andres hjerner. Derfor kan din ansigtsmimik alene fortælle både dig og andre, at du er en person der er værd at lytte til. På kurset viser vi dig præcis hvilke mikroudtryk, du kan bruge til at styrke din personlige formidling!

Personlig formidling ligger i kroppen

Grundspændingen i din muskulatur, tonus, sender signaler til din hjerne og påvirker stemme, mimik og positur. Du kan selv regulere tonus mellem afspændthed og opspændthed, og det former din personlige formidling! Samtidig påvirker det din stemme, som du kan bruge til at vække genklang i andres hjerner. Tonus er blot en af mange knapper, du kan skrue på for at booste din karisma – vi viser dig, hvor de sidder.

Vi har sammensat et aktivt og inspirerende kursus til dig, så lad de høje hæle og habitjakken blive hjemme. Gennem et mix af den nyeste forskning og praktiske øvelser gør vi dig din krop bevidst helt ud til fingerspidserne. Det hjælper dig med at finde frem til netop dit personlige udtryk, så du for alvor kan slå igennem på jobbet!

Det er helt utroligt, hvordan alle AROS’ undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder og medarbejderes udfordringer. De tilpasser deres undervisning til lige præcis vores behov. 3. kursus i træk med AROS har bestemt ikke skuffet!

Louise Bruun Christensen - Copenhagen Business School

Dit udbytte

 • Du får åbnet for et helt nyt råderum i din personlige formidling og kommunikation i kraft af din krop, hjerne og stemme. Når du lærer, hvor stort et potentiale der ligger i aktivt at bruge positur, tonus og ansigtsmimik i din daglige kommunikation, styrker du din karisma enormt

 • Det er slut med at blive misforstået. Du lærer at bruge dig selv og din kommunikation til at udtrykke dig klart og tydeligt, så du aldrig mere skal sidde til et møde og undrende tænke: "jamen, det er jo det, jeg lige har sagt?"

 • Når du lærer at spille på alle dine tangenter, bliver du ikke bare en bedre formidler og kommunikator; du bliver også mere selvsikker i dit arbejde, fordi du nu kan fokusere på det i stedet for at skulle bakse med at få andre til at forstå dig og dit budskab på den rigtige måde.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Mindre miskommunikation og mere god kommunikation! Din arbejdsplads får en medarbejder, der er skarp i sin personlige formidling og derfor ikke længere spilder tid på unødvendige misforståelser eller fejlfortolkninger

 • Fordi vores kursus i personlig formidling er bygget på benhårde fakta, får du tilgang til noget af den nyeste viden indenfor kommunikation og hjernen. Det får din arbejdsgiver glæde af, fordi du kan bruge den viden til at udvikle andre områder af arbejdspladsen. Og hvis ikke det, så kan du bidrage med en masse spændende fakta i frokostpausen!

 • Din virksomhed får en medarbejder, der er dygtig til at formidle, en egenskab der også kan bruges til større præsentationer eller møder. Hvis du ikke allerede har opgaver med præsentationer og formidling, kan du komme til det i fremtiden.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til Kundechef Nicolai Salomon på nicolai@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Dya Hauch (underviser)

Dya

Dya er en af Danmarks førende eksperter i personlig formidling og kommunikation. Hun har fingeren på pulsen inden for kommunikation og personlig power, så du altid får den nyeste viden og de skarpeste kompetencer med hjem fra kurset.

Dya har mange års erfaring med at undervise i formidling, stemmetræning og gennemslagskraft i danske virksomheder, både for medarbejdere, ledere og topchefer.

Hun er uddannet skuespiller og har yderligere styrket sin faglige profil med en master i drama- og teaterpædagogik fra Københavns Universitet. Dyas undervisning er nærværende og særdeles kompetent.

Fuld profil

Pris

5.500 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading