calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

Hvad er Danmarks smukkeste og mest kiksede vejnavn? Skriv dit forslag!

  • 7755

Bor du på Vestre Knoldevej, Hørmestedvej, Lossepladsvej, eller Skidenengen? Ja, så er der gode odds for, at du bor på vejen med det mest kiksede navn i Danmark. Hjælp os med at finde kandidaterne til Danmarks smukkeste og mest kiksede vejnavn!

 

Det er ikke helt ligegyldigt, på hvilken vej éns hus eller lejlighed ligger. Det gør faktisk en forskel, om du bor på Kronprinsensgade i Odense, eller du bor på Sprøjtehusvej i byen Sæd. Måske mest over for andre mennesker. Men mon ikke, at det også har indflydelse på prisen på din bolig?

Hos Aros Business Academy er vi lidt sprognørdede. Og vejnavne er en fantastisk finurlig størrelse rent sprogligt. Derfor ligger det os på sinde at finde og kåre det smukkeste og det mest kiksede vejnavn i kongeriget.

Skriv dit forslag herunder!

Skriv dine forslag i kommentarsporet, og del eventuelt artiklen på Facebook eller LinkedIn (via knapperne herunder). Så laver vi en liste over de allerbedste bud og kårer to vindere (eller en vinder og en taber, om du vil).

 

Klik her, og se alle vores (cirka 2 mia.) kurser og korte uddannelser!

Her er et lille udsnit af de allermest populære af dem:

Tag del i diskussionen

Kommentarer (29)Tilføj kommentar

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.