En projektlederuddannelsen om det, der VIRKER i praksis!
Vores undervisere har kørt et hav af projekter i det virkelige liv. De ved derfor, hvad der virker i praksis, og hvilke værktøjer der er essentielle for, at du kan lykkes. Sammen med dem har vi skruet denne projektlederuddannelse sammen, så du ikke behøver at bruge mere tid end nødvendigt for at blive en knivskarp projektleder.
En projektlederuddannelse, der er mere end bare til pynt
På vores projektlederuddannelser vil vi ikke bare lære dig teori og værktøjer. Vi lægger derfor vægt på case-baseret undervisning, og vi arbejder praktisk med emnerne og værktøjerne gennem hele uddannelsen. Øvelserne foregår oftest som gruppearbejde med afsluttende feedback. Denne undervisningsform er optimal i forhold til at sikre, at du bliver en flyvefærdig projektleder, og at du straks efter hvert modul kan implementere det lærte i din hverdag.
Du har mulighed for at bygge oven på projektlederuddannelsen!
Den Intensive Projektlederuddannelse (DIPLU) er en selvstændig projektlederuddannelse. Men faktisk har du mulighed for at bygge oven på uddannelsen, når du er færdig med den. Den udgør nemlig samtidig første halvdel af Aros Projektlederuddannelse (IPMA), der fører til, at du kan tage en IPMA®-certificering. Læs mere om den fulde Aros Projektlederuddannelse (IPMA) eller om overbygningen til DIPLU (sidste halvdel af den fulde uddannelse).
Vi arbejder både praktisk og teoretisk på projektlederuddannelsen
Sideløbende med den teoretiske og case-baserede undervisning i projektledelse, arbejder vi praktisk med emnet. I inddeles i mindre grupper, der under hver undervisningsdag har en ny projektleder. Denne projektleder får særlige opgaver og har blandt andet ansvaret for, at alle forstår øvelserne, når der er gruppearbejde; at tiden overholdes i gruppearbejdet, og at der er god teamspirit i gruppearbejdet.
Sidst på dagen får projektlederne feedback fra underviseren og fra sin gruppe om sin adfærd og ledelsesstil ved hjælp af det feedback-værktøj, som I lærer at bruge på projektlederuddannelsens første undervisningsdag.
Hør en af underviserne fortælle om projektlederuddannelsen
Slut med kuldsejlede projekter!
Dårligt ledede projekter koster hvert år danske virksomheder og danske skatteydere milliarder af kroner! Nogle af projekterne bliver startet på et forkert grundlag. Nogle mangler styring og overskrider budgetterne, uden nogen opdager det. Andre er sammensat af et forkert team. Og rigtig, rigtig mange af projekterne kuldsejler, fordi projektlederen ikke træder i karakter, og hverken formår at motivere, sætte grænser, sikre overholdelse af deadlines eller videreformidle selve visionerne med projektet.
Alle disse faldgruber lærer vi dig at styre uden om på uddannelsen.
En projektlederuddannelse uden dikkedarer
Undervisningen på projektlederuddannelsen er bygget op omkring klassisk undervisning kombineret med opgaveløsning, casearbejde og øvelser – og er således designet til at udfordre dig tilpas meget i rollen som projektleder. I løbet af projektlederuddannelsen træner vi helt praktisk lederadfærd og facilitatorrollen, så du ved, hvad det vil sige at skabe samarbejde og succes under pres.
For at ruste dig bedst muligt vil en del af kursusdagene være formet omkring et projekt, der kræver skarpe projektlederkompetencer og snarrådighed at få sikkert i land. På den måde får du hands-on indblik i projektarbejdets underliggende strukturer fra første parket.
På den måde bliver du en stærk frontfigur for den fremtidige projektledelse i din organisation!