calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Personlig kommunikation og gennemslagskraft

Styrk din personlige kommunikation og gennemslagskraft med masser af feedback og øvelser

Du får hele pakken på kurset

 • Forståelse af krop, hjerne og stemme som medier du kan fintune og forme
 • Konkrete retoriske kneb til klar og effektiv kommunikation
 • Øget gennemslagskraft og karisma
 • En skærpet personlig formidling
 • Redskaber til at formidle dine budskaber overbevisende.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

21. - 22. august kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
26. - 27. august kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
Se flere datoer
8.900 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage på dette kursus i personlig formidling?

Kurset er for dig, der er klar over, hvor meget værdi der ligger i at kunne kommunikere med overbevisning og gennemslagskraft. Du ved, at kommunikation og formidling går hånd i hånd med succes, men du har behov for træning og feedback for at gå hele vejen. Kurset er for alle medarbejdere i alle brancher.

Vi skaber en forandring i din personlige kommunikation

Dette kursus i personlig kommunikation og gennemslagskraft vil styrke din evne til effektivt at formidle budskaber på en overbevisende måde. Det er et praktisk orienteret kursus, hvor der lægges vægt på hands-on læring med masser af øvelser, træning og personlig feedback. Kurset er for dig, der vil have større gennemslagskraft i din daglige kommunikation, til møder eller større og mindre præsentationer, uanset om der skal bruges Power-Point eller ej.

4 steps til en styrket kommunikation

På dette kursus vil vi tage dig igennem 4 steps, der vil forbedre din personlige kommunikation og give dig større gennemslagskraft:

 1. Klarhed i budskabet: Vi starter med at fokusere på at gøre dit budskab klart og præcist. Gennem praktiske øvelser og eksempler vil du lære vigtigheden af enkelhed og klarhed i kommunikation.
 2. Autentisk kommunikation: Vi går i dybden med, hvordan du kan være ærlig og autentisk i din kommunikation. Via øvelser vil du lære at udtrykke dig selv på en måde, der skaber en stærk forbindelse til dine modtagere
 3. Overbevisende budskabsformidling: Lær at blive en overbevisende taler. Vi vil benytte praksisbaserede øvelser for at fokusere på teknikker til at skabe stærke argumenter og engagere dine modtagere på et dybere niveau.
 4. Feedback og forbedring: Det unikke ved dette kursus er det konstante fokus på feedback. Efter hver øvelse vil du modtage konstruktiv feedback fra underviseren, hvilket giver dig mulighed for at forbedre dine færdigheder løbende.

Du får masser af praktisk træning

Vi guider dig naturligvis igennem den teoretiske del som retorik, et strø hjerneforskning, sociologi og storytelling, men der er selvfølgelig fokus på det praktiske. Ved kursets afslutning vil du ikke blot have en forståelse af, hvad personlig kommunikation er, men du vil også have afprøvet og finjusteret dine færdigheder gennem praktisk træning og feedback.

Det er helt utroligt, hvordan alle AROS’ undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder og medarbejderes udfordringer. De tilpasser deres undervisning til lige præcis vores behov. 3. kursus i træk med AROS har bestemt ikke skuffet!

Louise Bruun Christensen - Copenhagen Business School

Dit udbytte

 • Du får åbnet for et helt nyt råderum i din personlige formidling og kommunikation i kraft af din krop, hjerne og stemme. Når du lærer, hvor stort et potentiale der ligger i aktivt at bruge positur, tonus og ansigtsmimik i din daglige kommunikation, styrker du din karisma enormt.

 • Det er slut med at blive misforstået. Du lærer at bruge dig selv og din kommunikation til at udtrykke dig klart og tydeligt, så du aldrig mere skal sidde til et møde og undrende tænke: "Jamen, det er jo det, jeg lige har sagt?"

 • Når du lærer at spille på alle dine tangenter, bliver du ikke bare en bedre formidler og kommunikator; du bliver også mere selvsikker i dit arbejde, fordi du nu kan fokusere på det i stedet for at skulle bakse med at få andre til at forstå dig og dit budskab på den rigtige måde.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Virksomheden får en medarbejder, der er faglig superdygtig, som har haft svært ved at formidle det overfor kolleger, kunder eller kolleger, men som nu er langt mere overbevisende og effektiv i sin budskabsformidling.

 • Din virksomhed får en medarbejder, der er dygtig til at formidle - en egenskab der også vil kunne bruges til større præsentationer eller møder.

 • Medarbejderen, der har været på dette kursus i personlig kommunikation og gennemslagskraft, vil føle en større tryghed i sit arbejde. Det bidrager til mindre usikkerhed og stress og dermed større arbejdsglæde, som vil smitte af på alle kolleger.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Dya

Dya er en af Danmarks førende eksperter i personlig formidling og kommunikation. Hun har fingeren på pulsen inden for kommunikation og personlig power, så du altid får den nyeste viden og de skarpeste kompetencer med hjem fra kurset.

Dya har mange års erfaring med at undervise i formidling, stemmetræning og gennemslagskraft i danske virksomheder, både for medarbejdere, ledere og topchefer.

Hun er uddannet skuespiller og har yderligere styrket sin faglige profil med en master i drama- og teaterpædagogik fra Københavns Universitet. Dyas undervisning er nærværende og særdeles kompetent.

Fuld profil

Brita

Brita er en særdeles kompetent og passioneret underviser med meget stor ekspertise inden for kommunikation, præsentationsteknik og gennemslagskraft.

Hun er skarp til at se den enkeltes unikke behov. Og hun en meget erfaren rådgiver, der hjælper kursisterne til at opdage deres styrker og at dyrke dem. Brita er uddannet skuespiller fra Aarhus Teater.

Fuld profil

Pris

8.900 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 2 dag 3 (kl. 9-16)

Tilmeld dig kurset

21. - 22. august 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
26. - 27. august 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
20. - 21. november 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
16. - 17. december 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
5. - 6. februar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
26. - 27. februar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
6. - 7. maj 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
13. - 14. maj 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading