calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

MasterClass i Machine Learning, AI og Big Data (fra idé til forretning!)

Én ting er sikkert: Kunstig intelligens vil ændre jeres branche! Og har I ikke allerede en strategi (og business case), der omfavner teknologien, risikerer I at få trukket tæppet væk under jer – uanset hvor solid jeres organisation er i dag!

De 5 bedste grunde til at tage på MasterClass i Machine Learning og AI

 1. Du får en solid forståelse af, hvorfor og hvordan AI-teknologier vil sætte agendaen de næste mange år
 2. AI-projekter er både teknologi og forretning. Du bliver introduceret til de forretningsmæssige og organisatoriske forhold I bør overveje, inden I går i gang med arbejdet. Ingen succes uden implementering!
 3. Du bliver klædt på til at agere ‘oversætter’ mellem de omfattende teknologiske muligheder og de konkrete forretningsmæssige muligheder
 4. Du får en introduktion til teknologierne og de forudsætninger, der skal være på plads, for at I kan anvende dem i praksis
 5. Du tager til kurset med en idé og kommer hjem med en AI-specific business case.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

15. - 16. marts kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
15. - 16. marts kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer
11.500 kr. ekskl. moms

Hvem bør deltage?

Denne MasterClass er for dig, som skal agere bindeled mellem forretning og IT/teknologi – enten i form af en projektrolle eller i form af din daglige rolle. Dit ansvar vil være at binde forretning og teknologi sammen og sikre at projektideerne bliver til beslutningsoplæg, der bliver vedtaget og finansieret.

Derfor skal du have styr på AI og Machine Learning lige nu!

Machine Learning, Artificial Intelligence (AI) og Big Data er ikke værktøjer fra et fremtidsscenarie. De har forlængst gjort deres indtog, og hvis din branche ikke allerede er forandret, er den godt i gang med at blive det – lige foran næsen på dig. Vores kursus klæder dig på til at blive en del af forandringen, så du ikke risikerer at blive sat af udviklingen, men i stedet kan bruge teknologiens mange nye potentialer til din fordel.

Gør din idé til en business case

Denne MasterClass i Machine Learning, AI og Big Data er designet, så du får så meget som muligt ud af din nye viden gennem en hands-on-tilgang til stoffet. Derfor arbejder vi aktivt med at bygge og forstærke din egen case i løbet af kurset. Vi identificerer, hvordan de nye teknologier påvirker din organisation, og de muligheder, som forandringerne åbner for.

Vi ser på implementeringsmuligheder og identificerer risici for dit valgte projekt. Du udvikler din case i løbet af kurset, så du på dag 2 står med en gennemarbejdet business case. Du bliver udfordret på din idé og klædt på til at præsentere den i din organisation.

Du sidder på en skatkiste af data – dyk ned i den og kom foran!

AI handler om data. Og uanset hvilken branche du er i, bygger virksomheden på enorme mængder af data. Du bruger sikkert en del af den data i din hverdag uden at tænke nærmere over det. Fx når du søger i kundekartoteket eller laver status. Men har du overvejet, hvilke forretningsmuligheder, besparelser eller gode ideer, der ligger gemt i al den data, som du ikke bruger? Det er svært at gå til sådan en guldmine uden de rette værktøjer – men på vores tætpakkede MasterClass får du et indblik i, hvad AI, Machine Learning og Big Data kan gøre for din organisation!

Som Forretningsudvikler navigerer jeg ofte i feltet mellem udvikling, teknologi og selve forretningen. For at kunne kommunikere effektivt i dette felt, er det vigtigt at forstå grundprincipperne i AI, Machine Learning og Big Data.
Dette veltilrettelagte MasterClass forløb, har i høj grad klædt mig på til et langt større indblik i de forretningsmæssige muligheder, der kan opnås ved brug af kunstig intelligens.
Og, kurset har med sikkerhed sparet mig for 6-8 måneders egen-research på YouTube :-)

Martin Appel - EH-Syd

Dit udbytte

 • Viden: Du får den nyeste viden om den betydning som AI, Machine Learning og Big Data har i et business-perspektiv, og hvordan teknologierne kan bruges strategisk og som udvikling af virksomheden.

 • Inspiration: MasterClassen inspirerer dig til at se alle de muligheder, potentialer og business cases, der ligger gemt i seriøst og systematisk arbejde med organisationens data og de nye teknologier.

 • Ny strategi: På kurset arbejder du løbende og seriøst med din egen business case, som kan danne grundlaget for dit arbejde med AI, Big Data og Machine Learning efter kurset.

Virksomhedens udbytte

 • Medarbejder med den nyeste viden: Virksomheden får en medarbejder der er helt opdateret på den nyeste viden om de nyeste teknologier, og det giver en klar fordel i forhold til både konkurrenter, samarbejdspartnere og kunder.

 • Ny strategi: Du kommer hjem med en gennemarbejdet business case, som virksomheden kan bruge som startskuddet til virksomhedens fremtidige arbejde med AI, Machine Learning og Big Data.

 • Vigtig fremtidsinvestering: Vores MasterClass i Machine Learning er en vigtig fremtidsinvestering for virksomheden - for har I ikke en strategi, der omfavner teknologien, risikerer I at få trukket tæppet væk under jer - uanset hvor solid organisation er i dag.

Program for dag 1

 • Intro, agenda mv.
 • Teknologitrends
 • AI-teknologi – hvad omfatter det
 • AI-business casen – nødvendig og relevant
 • Jeres egne “use cases”
 • Innovation med AI – kundedreven udvikling
 • Infrastruktur for AI
 • Opsamling

Program for dag 2

 • Recap af dag 1
 • AI deep-dive baseret på konkrete idéer
 • Organisatorisk impact
 • Etiske implikationer
 • Individuelt arbejde med egen case samt plan for produktion
 • Afslutning

mini mba, steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på ar@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

machine learning kursus

Morten

Morten er ekspert i at gøre it og digitale strategier til forretning. Gennem sin karriere har Morten arbejdet for store konsulenthuse som Deloitte, PwC og PA Consulting Group og har haft førende danske og internationale virksomheder som kunder. Morten var indtil for nyligt partner i Deloitte Digital med fokus på at hjælpe kunder med at formulere og implementere digitale strategier og platforme.

Han har i løbet af sin karriere arbejdet med en række af verdens førende virksomheder inden for teknologi, finansielle ydelser og life science. Han har en IT-baggrund, som kombineret med en MBA og næsten 20 års erfaring som ledelseskonsulent, giver ham en unik kombination af IT, forretning og ledelse – det er den, hans kursister får gavn af, når han underviser.

Fuld profil

Pris

11.500 kr.

Priserne er eksklusive moms. Prisen er inkl. en miniguide om god læring, kursusmateriale og fuld forplejning. Betaling sker en uge før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Næste kursus

15. - 16. marts kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
15. - 16. marts kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
13. - 14. juni kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
13. - 14. juni kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
3. - 4. oktober kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
3. - 4. oktober kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
21. - 22. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
21. - 22. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading