calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Konstruktiv feedback

Tag på kursus i feedback-samtaler, og gør det til startskuddet til en stærk feedback-kultur, hvor I gør hinanden bedre på arbejdspladsen. 

På dette kursus lærer du:

 • At strukturere feedback-samtaler
 • At argumentere fagligt og præcist for dine observationer
 • At fremstå undersøgende og anerkendende
 • Hvorfor sandwich-modellen ikke altid er den rigtige at anvende
 • Hvordan en feedback-samtale konkret afvikles i praksis
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

2. september kl. 9.00-16.30 Tilmeld
Aros Konference, København
9. september kl. 9.00-16.30 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer

Kursets målgruppe

Kurset er til dig, der gerne vil blive mere sikker i at give feedback til kolleger eller medarbejdereAlle kan uanset erfaringsgrundlag  deltage i kurset  og der stilles ingen krav til, om  du besidder en lederstilling, eller om du er medarbejder. 

Gør feedback-samtalen til en værdifuld dialog

På dette kursus får du de nødvendige redskaber til at give kvalificeret og konstruktiv feedback. Du vil lære, hvordan du gennem dit mind-set, dit sprog og kropssprog kan gøre feedback-samtalen til en værdifuld faglig interaktion. Og i bedste fald bliver det begyndelsen til, at feedback er en naturlig og effektiv metode til at styrke det faglige miljø på jeres arbejdsplads.

Feedback skal ses som en del af en større sammenhæng

Feedback har stor betydning for bl.a. kompetenceudvikling, videndeling og kvalitetssikring på en arbejdsplads, ligesom det kan bidrage positivt til de sociale relationer i teamet. Samtidig er det en udfordrende type samtale, fordi nogle mennesker ikke oplever feedback som noget konstruktivt – men i stedet som en uretfærdig faglig irettesættelse eller et personligt angreb.

Masser af praktiske øvelser

Kurset har både en teoretisk og praktisk tilgang, hvor der veksles mellem undervisning, dialog og øvelser. Øvelserne tager udgangspunkt i autentiske cases, som du selv medbringer, så det bliver så virkelighedsnært som muligt. Du får gennem øvelserne konkrete værktøjer, som du kan bruge på din arbejdsplads efterfølgende.

Underviser

Michael Marcher har stor erfaring med mundtlig kommunikation i praksis og har arbejdet inden for feltet siden 1998. Udover at undervise, anvender han i det daglige de forskellige kommunikationsværktøjer, når han arbejder som proceskonsulent, coach og psykoterapeut.

Dit udbytte

 • Allerede ved din første feedback-samtale efter kurset vil du opleve, at du har en meget større tryghed ved at skulle give kritisk feedback.

 • Du vil blive værdsat af dine kolleger for din evne til at kommunikere klart, tydeligt og anerkendende.

 • Vi udskyder ofte ubehagelige opgaver som fx kollegial feedback, og du kan blive følelsesmæssigt påvirket af det. Efter kurset vil du opleve, at du får lettere ved at udføre opgaven.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Kompetent feedback giver kompetenceudvikling på en hurtig, nem, effektiv og billig måde, der kommer hele virksomheden til gode.

 • Kompetent feedback forbedrer samarbejdet i et team. Både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere vil derfor opleve forbedringer, som vil kunne udmønte sig direkte på bundlinjen.

 • God energi spreder sig som ringe i vandet – god kommunikation i samtaler er med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Underviseren tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af kurset! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på anders@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Underviser Michael Marcher

Michael

Michael har stor erfaring og faglig ballast inden for arbejdet med mundtlig kommunikation. Han er uddannet i dramaturgi fra Aarhus Universitet og er MA fra University of Central England i Birmingham i ’Drama in Education’. Han er efteruddannet i gestaltterapi, imagoterapi og kognitiv systemisk coaching.
Michael trækker på sit daglige arbejde som coach, proceskonsulent og psykoterapeut i sin undervisning, og kombineret med hans teaterfærdigheder, skaber han et inspirerende og konstruktivt læringsrum, der i høj grad indbyder til kreativ læring og personlig udvikling.

Fuld profil

Pris

5.500 kr.
/ 4.675 kr. med 15 % vennerabat - klik her for betingelser

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling en uge før kursusstart.

Varighed: 1 dag

Næste kursus

2. september kl. 9.00-16.30 Tilmeld
Aros Konference, København
9. september kl. 9.00-16.30 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
30. november kl. 9.00-16.30 Tilmeld
Aros Konference, København
1. december kl. 9.00-16.30 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading