calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Grundlæggende projektledelse

Er vores fulde projektlederuddannelser skudt over målet? Så tag med på dette kursus i grundlæggende projektledelse, hvor du får værktøjer, viden og praktisk know-how til at løfte kvaliteten af dine projekter – så du kommer bedre i mål med dine projekter, overholder deadlines, skaber stærk holdånd og tilgodeser alle interessenter.

Hvad får du ud af at deltage på kurset?

 • Projektscoping: Du får helt styr på processen med at definere og afgrænse et projekts mål, opgaver, grænser og leverancer for at sikre klarhed og fokus gennem hele projektforløbet.
 • Interessentanalyse: Du lærer at identificere og vurdere personer eller grupper, der påvirkes af et projekt, for bedre at forstå deres forventninger, interesser og indflydelse på dit projekts succes.
 • Ressourcestyring og budgettering: Du få redskaber til at administrere ressourcer effektivt og udarbejde realistiske budgetter for at sikre, at projektet forbliver på rette spor.
 • Effektiv teamledelse: Du vil blive introduceret til, hvordan du bedst leder og motiverer teams.
 • Risikostyring: Du vil få indsigt i at identificere og håndtere risici i projektet, hvilket er afgørende for at minimere potentielle problemer og forsinkelser.
 • Værktøjer og teknikker: Du vil blive introduceret til en række praktiske hands-on værktøjer og teknikker inden for projektledelse, som du kan trække på fremover.
 • Resultatorienteret tilgang: Du vil lære at fokusere på konkrete resultater og succeskriterier, hvilket er afgørende for at opnå succesfulde projekter.

Deltag på vores kurser og uddannelser ligesom ...

 • Copenhagen Business School logo
 • Energi Styrelsen logo
 • Coloplast logo
 • NCC logo
 • SKAT logo
 • uddannelse i bæredygtghed
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du delikat fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Hvem bør deltage på projektlederkurset?

 • Nye projektledere
 • Let erfarne projektledere uden forudgående træning i projektledelse
 • Projektdeltagere, der ønsker at forstå grundlæggende projektledelsesprincipper
 • Enhver, der ønsker at forbedre deres projektledelsesfærdigheder.

Hvor svært kan projektledelse egentlig være?

Ret svært. Budgetoverskridelser, tidsoverskridelser, manglende målklarhed, ineffektiv kommunikation, konflikter, oversete risici og utilstrækkelig teamledelse er blot nogle af de urimeligt mange problemer, man kan løbe ind i som ny eller uerfaren projektleder. Og konsekvenserne er ofte store, håndgribelige og meget synlige for ledelsen og projektdeltagerne. Vi lærer dig at styre uden om alle problemerne.

Undervisning, diskussioner, øvelser og praksis

Dette kursus i grundlæggende projektledelse kombinerer undervisning, diskussioner og praktiske øvelser. Underviseren guider dig gennem realistiske projektsituationer og ser på jeres egne projekter, hvilket giver dig værdifuld indsigt og konkrete færdigheder, som du kan anvende direkte i praksis. Gennem denne kombination af undervisningsmetoder vil du opnå en holistisk forståelse af grundlæggende projektledelse og være klar til at tackle virkelige udfordringer på din arbedsplads.

Få større tryghed i rollen som projektleder!

Efter kurset vil du være mere sikker i at håndtere projektledelsesudfordringer og klar til at lede vellykkede projekter i forskellige arbejdsmiljøer og kontekster. Vi giver dig konkrete færdigheder og strategier, der styrker din beslutningstagning og din evne til at levere gode resultater.

Du står stærkere med dette kursus i bagagen

Kurset her er ikke blot en mulighed for at styrke din projektmæssige faglighed, men også en mulighed for at stå stærkere efterfølgende i dit arbejdsliv. Med bedre projektresultater styrker du dine karrieremuligheder, anerkendelsen af dit arbejde, din selvtillid og din personlige vækst – og får måske også endnu mere blod på tanden ift. projektledelse.

 

Dit udbytte

 • Praktiske færdigheder, der er direkte anvendelige, når du kommer tilbage.

 • Bliv undervist er en garvet projektleder, der trækker på masser af real-life scenarier.

 • Styrk din sikkerhed (og karriere) i rollen som projektleder.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Forbedret effektivitet og produktivitet.

 • Reduktion af risici og fejl i forbindelse med projekter.

 • Styrket lederskab og teamsamarbejde i afdelingen.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette projektlederkursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette projektlederkursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Maibritt Højgaard (underviser)

Maibritt

Maibritt er uddannet erhvervspsykolog og har over 10 års erfaring som konsulent i organisations- og strategiudvikling for både den offentlige og private sektor.

Udover at være ekspert i projektledelse og uddannet MBA, er Maibritt også certificeret EMCC coach. Hun har i kraft af sit arbejde med projektledelse, proceskonsultationer og teamudvikling undervist i grafisk facilitering gennem mange år og forstår at visualisere projekter, så de både kommunikerer målsætninger og skaber fælles forståelse for alle skridt i processen.

Maibritt vil være din underviser på kurserne i København.

maibritt@aroskurser.dk 

Fuld profil

Pris

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du delikat fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading