calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Design Thinking

Lær at arbejde systematisk med kreativitet og brugerdrevet innovation og skab bedre produkter og mere effektive udviklingsprocesser.

På de 2 kursusdage lærer du:

 • at forstå dine kunders behov og omsætte dem til succesfulde udviklingsprojekter
 • at stimulere kreativitet og bruge den til at skabe forretning
 • hvordan du hurtigt og effektivt får afprøvet og valideret idéer
 • hvordan du kan tænke kreativt og systematisk og dermed opnå hurtigere resultater i innovationsprocesser
 • at udvikle brugercentrerede strategier, services og produkter
 • hvordan du organiserer og igangsætter succesfulde brugerdrevne innovationsprocesser
 • at pitche koncepter og komme i gang med implementeringer
 • … og du kommer til at arbejde med din egen konkrete innovationscase!

Tag på kursus i "Design Thinking" ligesom medarbejdere fra:

 • Novo Nordisk logo
 • Alka Forsikring logo
 • Finanstilsynet logo
 • Coloplast logo
 • Odense kommune logo
 • Danske Bank logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

28. - 29. februar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
6. - 7. marts kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
Se flere datoer
9.200 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Kursets målgruppe

Kurset er for dig, der arbejder med innovation, projektledelse eller udvikling af nye services, produkter eller forretningsområder, og som ønsker konkrete værktøjer og en systematisk måde at gå til kreativitet og nytænkning på. Om du er bekendt med strategien og ivrig efter at lære mere, eller du er helt grøn, lover vi et maksimalt udbytte af kurset!

Du kan fx være HR-medarbejder, der skal udvikle og teste et nyt uddannelseskoncept eller en projektleder, der står over for et innovationsprojekt. Det kan også være, du er en del af et team, som mangler en metode til at arbejde med idéudvikling og innovation.

Styrk dine resultater med Design Thinking

Design Thinking er en måde at arbejde og tænke på, når du står over for udviklingsprojekter og innovation. Det er et håndværk, som alle kan lære, hvis de ved, hvordan de skal gribe det an. Med Design Thinking arbejder du systematisk med kreativitet og brugerdrevet innovation, der sikrer samarbejde og effektivitet i dit udviklingsprojekt. Og det handler ikke (nødvendigvis) om at lave flotte sko, tøj eller møbler. Det handler om at gå metodisk og brugercentreret til værks og skabe værdi for kunder, brugere eller virksomheder i alle brancher og sammenhænge.

Kom hele vejen fra observation til implementering

Hvor man ofte vil gå direkte til udvikling af idéer, handler det med Design Thinking om at vende processen på hovedet og starte med en dyb indsigt i kundens behov og designe en proces, hvor man hurtigt kan afprøve idéer og løsninger i praksis. På kurset i Design Thinking lærer du, hvordan du stiller skarpt på den reelle problemtilling, og du får værktøjer til at udvikle idéer og løsninger, der tager afsæt i dine brugeres behov, og som samtidig skaber værdi for forretningen. Til sidst bliver du trænet i, hvordan du kan teste dine idéer og få feedback fra brugere, så du sikrer, at der er fremdrift i udviklingsprocessen.

Hele forløbet tager udgangspunkt i cases, så du er sikker på at gå fra kurset med en brugbar værktøjskasse stopfuld af redskaber, der mindsker risikoen for tvivl, usikkerhed og spildt arbejdskraft i dine fremadrettede projekter.

Vi giver dig GRATIS adgang til ”Din læringsbank”!

Som deltager på vores kursus i design får du automatisk adgang til vores læringsunivers ”Din læringsbank”.

Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset – og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til dig, så du kan holde dig skarp længe efter kurset!

Hvorfor Design Thinking?

Design Thinking er en vigtig forretningsmæssig investering. Selvom metoden tager udgangspunkt i empati og samarbejde, så er det selvfølgelig ikke bare kreativitet for kreativitetens skyld. Design Thinking er en tilgang til udvikling af strategier, services og produkter, som du kan bruge til at løse komplekse problemstillinger og opgaver mere effektivt og med et bedre slutresultater for kunden eller brugeren. Det gøres blandt andet med hurtig visualisering af idéer gennem prototyper og med hurtig afprøvning og feedback – så du hele tiden ved, hvor du står, og hvad næste skridt i processen er.

Investér i Design Thinking og boost interne og eksterne relationer

Design Thinking er lig med en træfsikker produktudvikling, hvilket forbedrer relationerne blandt virksomhedens medarbejdere, og eksternt til kunder og samarbejdspartnere. Fordi du er i stand til at facilitere og gennemføre succesfulde projekter, bliver langtrukne processer og utilfredse kunder eller borgere fortid. Det skaber selvsikre og glade medarbejdere, hvilket styrker det overordnede arbejdsmiljø. Når afdelingens udviklingsprocesser står skarpt, fremstår virksomheden kompetent og professionel – det styrker virksomhedens profil udadtil og lokker nye kunder ind i folden.

 

design thinking, kursus i design thinking

 

Lær at stille de rigtige spørgsmål

Hvad udgør et godt produkt? Er det den gode idé? Den mest originale idé? Den billigste løsning? Svaret er ingen af delene. For hvad nytter dine gode idéer, hvis de ikke imødekommer dine kunders konkrete behov? Design Thinking er en tilgang til produktudvikling, der tager udgangspunkt i brugeren og dennes behov. Du kender det måske også under navnet brugerdreven innovation. Det betyder, at du skal lære at forstå dem, du udvikler produkter eller løsninger til, og den hverdag de indgår i. Du skal kende deres udfordringer og begrænsninger, men også deres successer. Den eneste måde du kommer til det på, er ved at stille de rigtige spørgsmål, og bruge dem kreativt i din proces – og det lærer du på dette kursus i Design Thinking.

Underviseren var professionel, engageret og en fremragende formidler! Kurset vil have stor indflydelse på mit daglige arbejde. Jeg kan direkte overføre det til mit videre arbejde med projektbeskrivelse, som jeg nu vil justere efter et indblik i, hvad DT bidrager med i praksis. Det levede fuldt op til mine forventninger!

Linda Raimond - Steno Diabetes Center Copenhagen

Dit udbytte

 • Du kommer til at arbejde mere målrettet med designprocesser og projekter, fordi du har lært at arbejde systematisk med kreativitet og innovation.

 • Dine designprocesser bliver mere effektive og resultaterne bedre, fordi du forstår værdien af prototyping, evaluering og versioneringer, og hvordan de bærer processen fremad.

 • Du bliver bedre til at tænke innovativt, fordi du forstår at tage udgangspunkt i problem finding frem for at gå direkte til problemløsning, og dermed hele tiden har kundernes behov for øje.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Der opstår en øget effektivitet og bedre dynamik i teamet, fordi der nu er en medarbejder, der forstår at visualisere og evaluere idéer, så alle forstår dem.

 • Organisationen får en bedre relation til kunder og brugere, fordi den nu har en medarbejder, der fordyber sig i deres behov og udfordringer og designer løsninger til deres konkrete problemer.

 • Organisationen får en kæmpe konkurrencemæssig fordel, fordi den med Design Thinking tager de nyeste og mest effektive designmetoder i brug og dermed kombinerer brugerbehov, teknologiske muligheder og kravene til forretningens succes.

Program for kursets første dag

Design Thinking i praksis: Mindset, Principper og Proces.

 • Du bliver introduceret for Design Thinking som innovationsmetode, mindset, proces og principper.
 • Vi prøver teorien af i praksis med afsæt i Design Thinking Deep Dive øvelse.
 • Design Thinking Mindset: Fra problem solving to problem finding. Vi stiller skarpt på, hvordan du sikrer, at du løser det rigtige problem og skaber fokus og retning.
 • Design Thinking Mindset: Making to Advance Thinking. Hvordan konkretiserer du idéer og koncepter og hjælper teamet med at tænke højt sammen med brugerne?

Program for kursets anden dag

Design Thinking i praksis: Nye løsninger, øvelser og case.

 • Design Thinking Mindset: Creativity and Curiosity. Hvordan stimulerer du kreativ tænkning og finder nye løsninger?
 • Design Thinking processen. Her går vi i dybden med faser og aktiviteter.
 • Gruppearbejde med case: Vi går i dybden med faser og aktiviteter i Design Thinking processen og du arbejder i praksis med skabeloner, der hjælper til en endnu bedre forståelse for dine brugere; nemlig Empathy Map og User Journey Map.
 • Grupperne præsenterer i plenum – dialog og feedback fra underviseren og de øvrige deltagere.
 • Hvad har du lært, og hvordan vil du bruge din nye viden?

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til vores Direktør for Partnerskaber Morten Lund på morten@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Design Thinking - Uri

Uri

Uri er en af Danmarks mest erfarne designtænkere. Han har undervist og gennemført workshops for 1.500+ mennesker i brugen af design thinking til forretningsudvikling og digital innovation.

Uri er facilitator og konsulent indenfor udvikling og ledelse af digital produktudvikling og design-drevet innovation. Han har gennemført prisvindende projekter for Danmarks ledende virksomheder såvel som for kommuner og ministerier. Desuden udvalgt design-sprint facilitator hos DDC samt ekstern lektor i strategisk design på Det Kgl. Kunstakademi.

Uris baggrund fra Danmarks Designskole, CBS og IT-U har i kombination med et bagkatalog af personlig træning hos internationale profiler som Alexander Osterwalder, Jack Knapp og IDEO haft tydelig indflydelse på Uris tilgang og undervisning.

Forvent en engageret og skarp underviser, der mestrer designtænkningen og som elsker at lære fra sig.

uri@aroskurser.dk

Fuld profil

Pris

9.200 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling en uge før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Tilmeld dig kurset

28. - 29. februar 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
6. - 7. marts 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
22. - 23. maj 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
12. - 13. juni 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København

Kursuskategorier

Loading