calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus i coaching og coachingredskaber

Tag på 3 dages intensiv træning i det coachende mind-set! Vi går i dybden med coaching som disciplin og dine egne coachende kompetencer gennem masser af øvelser, træning, feedback – og selvfølgelig coaching.

På kurset får du

 • Det gode coachende mindset
 • Indsigt i, hvornår man bedst stiller hvilke typer spørgsmål, via Karl Tomms spørgsmåltyper
 • Forståelse for fordelene ved spørgerammer som ledelsesstil
 • Træning i spørge- og lytteteknikker
 • Øget klarhed og gennemslagskraft
 • Værktøjer til at udvikle engagement, bevidsthed og ansvarlighed hos fokuspersonen
 • Træning i at give konstruktiv feedback
 • Forstå din og andres adfærd, og forbedre din kommunikation og dit samarbejde via DiSC
 • Udvikling af medarbejdere, teams og grupper gennem coachende dialog
 • Struktur i coaching via GROW modellen.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

5. september + 19. sep. + 7. okt. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9. september + 26. sep. + 22. okt. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
Se flere datoer
9.700 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage?

Kurset er for alle, der har lyst til at udvikle deres kompetencer med den coachende tilgang. Du kan for eksempel være leder eller projektleder, der skal bruge coaching som ledelsværktøj, rådgiver eller vejleder, underviser eller HR-konsulent. Generelt er coachingens værktøjer essentielle for alle, der arbejder med mennesker.

Coaching skaber udvikling

Coaching handler om at skabe afklaring, refleksion og udvikling. Med de coachende kompetencer arbejder du løsningsorienteret med at afdække menneskers potentiale, fjerne forhindringer og grundlægge det mindset, der får dem i mål. Coaching kræver forståelse for det hele menneske, og derfor er det vigtigt at have blik for den person, du sidder overfor. Og det får du her!

Du lærer blandt andet, hvordan du modtager og giver feedback samt sparring på øvelser og træning. Derudover er det også vigtigt, at du selv er bevidst om dine egne uhensigtsmæssige vaner og mønstre – og ja, det lyder måske ikke så rart, men vi lover, at det ikke er så farligt.

Forstå din coaching-stil med DiSC

For at kunne anvende de coachende kompetencer skal man være bevidst om sig selv og være i balance, fordi det  er en forudsætning for nærværende og fokuserede coachingsamtaler, som skaber resultater. Derfor fokuserer vi i løbet af dette kursus også på din udvikling. Inden kurset udfylder du en DiSC-profil, som du i løbet af kurset bruger til at udforske og reflektere over din coaching- og kommunikationsstil.

Coachingens værktøjskasse skaber værdi på arbejdspladsen

På kurset får du en værktøjskasse fyldt med coachens bedste redskaber, som du kan aktivere hjemme på din arbejdsplads. Vi arbejder blandt andet med:

 • Aktiv lytning
 • At stille kraftfulde spørgsmål via den åbne og cirkulære spørgeteknik
 • At skabe motivation og retning
 • At skabe empowerment i den coachende samtale
 • Samtaleteknikker
 • Din rolle i relationen
 • At aflæse kropssprog.

Et praktisk kursus med øvelser, træning og masser af feedback

Kurset forløber over 3 kursusdage, som hver ligger med 3-4 ugers interval. Mellem hver kursusgang får du nogle opgaver, som du skal arbejde på som forberedelse til næste gang. Du kan forvente 3 spændende kursusdage med et væld af øvelser, feedback og træning i den coachende samtale, men hvor der også er rum til fordybelse. Fra første dag prøver du at coache andre og blive coachet selv, så du får en bedre fornemmelse for, hvem du er som coach, og hvor kraftfuldt et redskab coaching er.

Kurset kommer til at have en kæmpe stor indflydelse på min daglig dag, da alt det som er blevet undervist, er blevet praktiserede på forskellige måder.

Iman El Jamal - Nordjurs kommne

Struktureret, engageret, autentisk og behagelig underviser med god viden indenfor kursets område. God planlægning fra undervisers side imellem teori og praksis.

Lajla Dam - Hulvej Privatskole

Dit udbytte

 • Gode coachingredskaber: Kurset er smækfyldt med alle de vigtigste og mest effektive redskaber til din værktøjskasse.

 • Udvikling af din personlige coachingstil: Du får indblik i dig selv og hjælp til at definere og udvikle din personlige coachingstil, der bedst matcher dine værdier og kompetencer.

 • Styrket evne til at skabe handling og retning med din coaching! Efter 3 intensive kursusdage i coaching, vil du opleve, hvordan din coaching kan skabe refleksion, udvikling og resultater for dine medarbejdere eller kolleger – og det føles godt!

Virksomhedens udbytte

 • Retning og handling: Virksomheden eller organisationen har stor gavn af at have en leder, der mestrer coaching. Det skaber retning, større motivation og bedre resultater hos medarbejderne.

 • Styrkede relationer på arbejdspladsen: Med en medarbejder, der har fintunet sine kommunikationsevner, bliver relationerne på arbejdspladsen styrket, og det giver bedre arbejdsmiljø.

 • Nyttige indsigter fra coaching og DiSC: Arbejdspladsen får en medarbejder, der har en masse spændende viden om coaching og DiSC, som kan gavne og inspirere de andre medarbejdere.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Nadia auda

Nadia (København)

Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 års erfaring med undervisning i positiv psykologi, kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi. Hun er desuden også DiSC-certificeret og har en certificering i Mindfulness-Based Strengths Practice fra VIA institute of Character.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er tilmed en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.

Du møder Nadia på kurserne i København.

nadiaa@aroskurser.dk

Fuld profil

Jette (Aarhus)

Jette er en dedikeret og erfaren underviser og konsulent inden for kommunikation, coaching, kundeservice, salg og personlig udvikling.

Gennem de sidste mange år har hun arbejdet som konsulent og underviser med fokus på udvikling af virksomheder, teams og enkeltpersoner. Hun er oprindeligt udlært inden for detailbranchen og har videreuddannet sig inden for coaching, ledelse, pædagogik og didaktik. Hun er desuden certificeret life og business coach og certificeret i profilværktøjerne DiSC og Garuda.

Jette er en meget nærværende og passioneret underviser, som brænder for at skabe udvikling og formidle viden, værktøjer og indsigter til andre – på en måde, der skaber mening og værdi for den enkelte.

Fuld profil

Pris

9.700 kr.

Prisen er ekskl. moms. Med i prisen får du bl.a. en DiSC-profil, et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 3 dage

Tilmeld dig kurset

5. september 2024 + 19. sep. + 7. okt. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9. september 2024 + 26. sep. + 22. okt. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
23. oktober 2024 + 14. nov. + 2. dec. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
4. december 2024 + 18. dec. + 9. jan. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
20. januar 2025 + 3. feb. + 25. feb. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
6. marts 2025 + 24. marts + 10. apr. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
1. maj 2025 + 19. maj + 2. juni kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
12. maj 2025 + 2. juni + 19. juni kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København

Kursuskategorier

Loading