calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus i coaching og coachingredskaber

Tag på 3 dages intensiv træning i den coachende samtale! Vi går i dybden med både coaching som disciplin og din rolle som coach gennem masser af øvelser, træning, feedback – og selvfølgelig coaching.

På kurset får du

 • Grundforståelse for teorien bag coaching
 • En værktøjskasse med coachingredskaber
 • Praktisk træning i at coache andre
 • En DiSC-profil af dig selv
 • Nærvær i dine samtaler
 • Bevidsthed om din egen tilstand
 • Masser af øvelser og feedback!
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

17. februar + 10. marts + 15. apr. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
25. februar + 25. marts + 21. apr. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer
9.700 kr. ekskl. moms
/ 8.245 kr. med 15 % vennerabat

Hvem bør deltage?

Kurset er for alle, der har lyst til at prøve kræfter med coaching. Du kan fx være leder eller projektleder, der skal bruge coaching som ledelsværktøj, rådgiver eller vejleder, underviser eller HR-konsulent. Generelt er coachingens værktøjer essentielle for alle, der arbejder med mennesker.

Coaching skaber udvikling

Coaching handler om at skabe afklaring, refleksion og udvikling. Som coach arbejder du løsningsorienteret med at afdække menneskers potentiale, fjerne forhindringer og grundlægge det mindset, der får dem i mål. Coaching kræver forståelse for det hele menneske, og derfor er det vigtigt at have blik for den person du sidder overfor. Og det får du her!

Forstå din coaching-stil med DiSC

En god coach er bevidst om sig selv og i balance, fordi det er en forudsætning for nærværende og fokuserede coachingsamtaler, der skaber resultater. Derfor fokuserer vi i løbet af dette kursus også på din udvikling. Inden kurset udfylder du en DiSC-profil, som du i løbet af kurset bruger til at udforske og reflektere over din coaching- og kommunikationsstil.

Coachens værktøjskasse skaber værdi på arbejdspladsen

På kurset får du en værktøjskasse fyldt med coachens bedste redskaber, som du kan aktivere hjemme på din arbejdsplads. Vi arbejder blandt andet med:

 • Aktiv lytning
 • At skabe motivation
 • At skabe empowerment i den coachende samtale
 • Samtaleteknikker
 • Coachens rolle i relationen
 • At aflæse kropssprog.

Et praktisk kursus med øvelser, træning og masser af feedback

Kurset forløber over 3 kursusdage som hver ligger med 3-4 ugers interval. Mellem hver kursusgang får du nogle opgaver, som du skal arbejde på som forberedelse til næste gang. Du kan forvente 3 spændende kursusdage med et væld af øvelser, feedback og træning i den coachende samtale, men hvor der også er rum til fordybelse. Fra første dag prøver du at coache andre og blive coachet selv, så du får en bedre fornemmelse for, hvem du er som coach og hvor kraftfuldt et redskab coaching er.

Dit udbytte

 • Gode coachingredskaber: Kurset er smækfyldt med alle de vigtigste og mest effektive redskaber til din værktøjskasse.

 • Udvikling af din personlige coachingstil: Du får indblik i dig selv og hjælp til at definere og udvikle din personlige coachingstil, der bedst matcher dine værdier og kompetencer.

 • Styrket evne til at skabe handling og retning med din coaching! Efter 3 intensive kursusdage i den coachende samtale, vil du opleve hvordan din coaching kan skabe refleksion, udvikling og resultater for dine medarbejdere, klienter eller studerende – og det føles godt!

Virksomhedens udbytte

 • Retning og handling blandt klienter/medarbejdere: Virksomheden eller organisationen har stor gavn af at have en medarbejder, der mestrer coaching. Det giver bedre resultater, hvadenten cochingen foregår internt på arbejdspladsen eller i eksternt regi.

 • Styrkede relationer på arbejdspladsen: Med en medarbejder, der har fintunet sine kommunikationsevner, bliver relationerne på arbejdspladsen styrket, og det giver bedre arbejdsmiljø.

 • Nyttige indsigter fra coaching og DiSC: Arbejdspladsen får en medarbejder, der har en masse spændende viden om coaching og DiSC, som kan gavne og inspirere de andre medarbejdere.

Underviseren tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af kurset! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på anders@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Nadia (København)

Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 år erfaring med undervisning i kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi. Hun er desuden også DiSC-certificeret.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er tilmed en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.

Du møder Nadia på kurserne i København.

Fuld profil

Pris

9.700 kr.
/ 8.245 kr. med 15 % vennerabat

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling en uge før kursusstart.

Varighed: 3 dage (kl. 9-16)

Næste kursus

17. februar + 10. marts + 15. apr. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
25. februar + 25. marts + 21. apr. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
28. april + 26. maj + 24. juni kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
29. april + 27. maj + 25. juni kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
2. september + 29. sep. + 27. okt. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
15. september + 6. okt. + 3. nov. kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København

Kursuskategorier

Loading