calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Mini MBA i Sustainability Management

Take part in Denmark’s most ambitious continuing education in sustainability! Meet  Professor Steen Hildebrandt  and 5 other leading experts within the UN’s global goals, sustainability and sustainable development on this course over 6 exciting months, where you work both theoretically and practically with the subject.

De 7 bedste grunde til at tage med på uddannelsen:

 1. You get the latest knowledge and plenty of concrete tools to work with sustainability and the SDGs.
 2. You will be taught by six leading experts in sustainability and SDGs.
 3. You get a book package worth approximately DKK 1,200.
 4. You get 6 teaching days (over 6 months) as well as shared dinner, group exercises and overnight accommodation before module 5.
 5. You meet like-minded people (from all over the country) who can become valuable sparring partners in the future.
 6. Du får en studiegruppe under uddannelsen, som kan blive fundamentet for dit nye netværk indenfor bæredygtighed.
 7. Og endelig: Du bliver en langt mere værdifuld medarbejder, og du får papir på dine nye kompetencer.

Deltag på bæredygtighedsuddannelsen ligesom medarbejdere fra ...

 • kursus i bæredygtighed
 • bæredygtighed kursus
 • bæredygtighed kursus
 • uddannelse i bæredygtghed
 • bæredygtighed uddannelse
 • bæredygtighed uddannelse (2)
 • uddannelse i bæredygtighed
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

Startdato: 12. december kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 12. december 2023
Modul 2: 09. januar 2024
Modul 3: 06. februar 2024
Modul 4: 12. marts 2024
Modul 5: 08.-09. april 2024 (Afholdes i Nyborg)
Modul 6: 16. maj 2024

Copenhagen Marriott Hotel
Startdato: 14. december kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 14. december 2023
Modul 2: 08. januar 2024
Modul 3: 08. februar 2024
Modul 4: 07. marts 2024
Modul 5: 08.-09. april 2024 (Afholdes i Nyborg)
Modul 6: 14. maj 2024

Comwell Hotel Aarhus
Se flere datoer
34.750 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage på "Mini MBA i Sustainability Management"?

Denne bæredygtighedsuddannelse er ikke målrettet en specifik branche eller arbejdsfunktion.

Mini MBA i Sustainability Management er for dig, der arbejder med bæredygtighed og FN’s Verdensmål (eller er på vej ind i det) og gerne vil blive endnu bedre til at analysere og forstå en arbejdsplads’ klimaaftryk og bæredygtige udviklingsmuligheder – og til at drive bæredygtighedsprojekter og bidrage til at skabe komplette bæredygtighedstransformationer.

Der kan være mange indgange til at arbejde med bæredygtighed. Du er måske projektleder, udviklingskonsulent, bæredygtighedskonsulent, leder, HR-medarbejder, selvstændig konsulent – eller noget helt andet. Diversiteten er guld værd på uddannelsesholdene, og alle kan lære af hinanden og trække på hinandens praktiske erfaringer.

Der er ingen formelle optagelseskrav på Mini MBA i Sustainability Management. Og den er målrettet både privat og offentlig ansatte.

Stop med at lede. Her er uddannelsen, der hjælper jer videre!

Der er store bæredygtighedsambitioner i det danske erhvervsliv. Snebolden ruller, og det er helt fantastisk! Men når ambitionerne er formuleret, opstår et væld af praktiske udfordringer, der kræver helt nye kompetencer:

Hvordan oversætter man ambitionerne til konkrete tiltag? Hvordan sammensætter man en bæredygtighedsstrategi? Hvordan måler man effekten af sine tiltag? Hvordan laver man et klimaregnskab? Hvordan foretager man en livscyklusanalyse? Hvilke produktcertificeringer og ledelsescertificeringer skal arbejdspladsen have? Hvordan skaber man kommerciel værdi (eller besparelser) med sine tiltag? Hvordan måler man sit samlede klimaaftryk på verden? Hvordan laver man en bæredygtighedsrapport? Hvordan får man medarbejderne med ombord på forandringerne? Og hvordan kommunikerer man det hele til omverdenen?

Bæredygtige transformationer kræver viden, overblik og værktøjer. Og alt det har vi samlet til dig i denne uddannelse.

Verdensmålene er også et katalog over forretningsmuligheder

FN’s Verdensmål er udtryk for de alvorlige udfordringer, kloden og dens indbyggere står over for. Men verdensmålene er samtidig et katalog over forretningsmuligheder. For den bæredygtige transformation kalder på nye produkter, services og forretningsmodeller, der kan begå sig på og erobre helt nye markeder. På uddannelsen arbejder vi med denne konstruktive dobbelthed i at gøre noget godt og samtidig stille os selv bedre – hvad enten vi er en profitdrevet virksomhed, en NGO eller en kommune.

Mød ikoniske professor Steen Hildebrandt

På uddannelsens første modul vil du møde professor Steen Hildebrandt, der er et dansk fyrtårn inden for bæredygtig transformation og bæredygtig ledelse. Steen har skrevet mere end 50 bøger, vundet en lang række priser og holder i dag mere end 100 foredrag om bæredygtighed og FN’s Verdensmål om året. Steen er på en mission om at sprede det bæredygtige budskab til de danske arbejdspladser!

Erhvervslivet efterspørger bæredygtighedskompetencer

Bæredygtighed i erhvervslivet er ikke en døgnflue eller et buzzword, der erstattes af noget nyt og smartere om nogle få år. Det er kommet for at blive! Og det er godt på vej til at blive en fuldt integreret del af alle danske private virksomheder, organisationer og offentlige arbejdspladser. En søgning på Danmarks jobsøgningsportaler viser, at mere end 1.000 aktuelle jobopslag indeholder ordet ‘bæredygtighed’. Det vidner om et massivt uopfyldt behov for stærke kompetencer inden for bæredygtighed.

Undgå at blive kørt over (i en nær fremtid)!

Kunderne, borgerne og omverdenen stiller store krav til jeres bæredygtighedsindsatser. Og i fremtiden vil de krav kun blive større. For eksempel siger 73 % af de globale forbrugere, at de vil ændre deres forbrugsmønstre for at reducere en negativ klimapåvirkning.

Når en kunde kortlægger sit eget klimaaftryk, bliver I en del af de beregninger. Og hvis jeres klimaaftryk (og arbejde med SDG’erne) ser skidt ud, eller hvis I ikke formår at klarlægge jeres aftryk, risikerer I, at kunderne finder nogle andre at lege med. Og omvendt: Hvis I er længere fremme end konkurrenterne, giver det jer en fordel.

Der er med andre ord rigtig gode grunde til ikke at vente med at styrke jeres viden og kompetencer inden for bæredygtighed!

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

Førsteklasses forplejning på hele uddannelsen

Du kan enten tilmelde dig uddannelsen i Aarhus eller i København. Uddannelsen består af 6 undervisningsdage (kl. 9-17) med en måneds mellemrum.

På modul 5 bryder vi dog rammerne: Her samler vi Aarhus-holdet og København-holdet til et fælles kursusdøgn på Hotel Sinatur Storebælt i Nyborg. Du møder ind på hotellet kl. 16.00, hvor der er velkomst og en introduktion til emnet for modul 5. Herefter byder vi på en middag og et par glas vin med havudsigt, og senere på aftenen løser I en bæredygtighedsøvelse i grupper. Der er overnatning på hotellet, og dagen efter vil være en fuld undervisningsdag. Du får dermed rig mulighed for at finde endnu flere ligesindede sparringspartnere, der kan få stor værdi for dig og din arbejdsplads under og efter uddannelsen.

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

Undervisning, studiegrupper, pensum og eksamen – sådan er uddannelsen opbygget!

“Mini MBA i Sustainability Management” er bygget op over 6 moduler fordelt over 6 måneder. Udover undervisningen mødes du med en studiegruppe fem gange under forløbet og arbejder i studiegruppen videre med, hvordan du kan integrere dét, du har lært på det foregående modul, med din egen praksis. Der er desuden cirka 1.500 siders pensum, du skal læse gennem uddannelsen. En middag og overnatning i forbindelse med modul 5. Uddannelsen afsluttes med en 6-siders skriftlig eksamen, der tager udgangpunkt i din egen praksis (eller en case efter eget valg, hvis du er ledig eller rådgiver for andre arbejdspladser). Hvis du ønsker det, kan du fravælge eksamen og få et diplom på, at du har deltaget på Mini MBA i Sustainability Management. Det kræver dog, at du har deltaget i minimum 5 ud af 6 moduler. Tager du eksamen og består, får du i stedet et underskrevet eksamensbevis.

Glimrende kursus som opfylder samtlige forventninger. Fantastisk på alle parametre!

Kasper Julin - Mærsk

uper uddannelse, gode undervisere, godt tilrettelagt, gode medstuderende (inkl. fastlagte læsegrupper).

Jesper Hansen - Odense Bys Museer

En fornøjelse! Godt arrangeret, godt pensum og godt niveau. Vil klart anbefale.

Morten Kolberg - Erhvervshus Hovedstaden

Uddannelsen er et must, hvis du skal i gang med - eller for nylig har fået berøring med bæredygtighedsopgaven i din virksomhed. Har du blot en stor interesse i området er det en perfekt, professionel måde at få en 360 graders indsigt i området.

Claus Abel Nielsen - Andel Energi

Uddannelsen var inspirerende, gav masser af viden, værktøjer og metoder. Dygtige og inspirerende formidlere, med gode rammer.

Anette Sindberg - Wexøe A/S

Helt fantastisk forløb!

Nina Johansen - BNP Paribas Personal Finance

Fantastisk uddannelse som jeg varmt vil anbefale andre. Meget inspirerende undervisere - det er skønt med passionerede mennesker, og det inspirerer. TAK.

Pernille Damgaard - Lowenco A/S

Det er en super god uddannelse.

Michael Tellefsen - Airmaster A/S

Dit udbytte af uddannelsen

 • Du får en grundig teoretisk og praktisk viden om bæredygtighed og FN's Verdensmål. En viden, du nemt kan omdanne til konkrete tiltag, projekter og transformationer på en arbejdsplads.

 • Du bliver undervist af nogle af landets førende bæredygtighedseksperter, der sikrer, at du får et mærkbart kompetenceløft, du kan trække på gennem resten af din karriere.

 • Du styrker din værdi for arbejdspladsen markant, idet du er i stand til at udvikle og drive bæredygtighedsprojekter med impact.

Din arbejdsgivers udbytte af uddannelsen

 • Din arbejdsplads får en stærk ressource, der kan rådgive og sparre med ledelsen ift. bæredygtighedstiltag og ift. den interne og eksterne kommunikation om bæredygtighed i relation til arbejdspladsen.

 • Din arbejdsplads får mulighed for at arbejde langt mere strategisk og praktisk med bæredygtigheden og FN's Verdensmål ift. arbejdspladsen.

 • Med stærkere bæredygtighedstiltag og bæredygtighedsprojekter får din arbejdsplads mulighed for at styrke deres brand indadtil og udadtil, samtidig med, at de gør noget godt for verden og styrker egen bundlinjen.

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

Uddannelsens modul 1:

Visioner for en bæredygtig fremtid

På uddannelsens første modul går vi i helikopterperspektiv på bæredygtighed og FN’s Verdensmål og lægger bunden for det videre arbejde på uddannelsen. Vi arbejder med rammesætning og kernebegreber.

Steen Hildebrandt introducerer FN’s verdensmål; deres historie, deres betydning for verden og deres relevans for danske virksomheder og organisationer. Christina introducerer stadierne i bæredygtig transformation, de megatrends, der driver bæredygtigheden i 2023 og tidens krav til virksomheder fra kunder, medarbejdere og myndigheder. Dagen er et wake-up call, der understreger behovet for at forbinde verdens prioriteter med virksomheders strategier. Verdensmålene introduceres som et strategisk kompas for arbejdet med bæredygtighed og en samtalestarter om de negative og positive aftryk, virksomheder sætter på verden.

Du introduceres til CSRD, kernebegreberne i bæredygtighed og de faktorer, der driver den globale bæredygtige transformation frem. Du forstår, at people, planet og profit hænger sammen, og at man ikke kan arbejde med klima uden også at have blik for miljø, mennesker, retfærdighed og vækst. Deltagerne arbejder efterfølgende med at formulere bæredygtige ambitioner for deres organisationer med udgangspunkt i Verdensmålene. Disse bliver vigtige i modul 2.

Undervisere: Professor Steen Hildebrandt og bæredygtighedsrådgiver Christina Blak.

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

Uddannelsens modul 2:

Verdensmålene som afsæt for kommerciel værdiskabelse

Modulet dykker ned i, hvordan bæredygtighed kan anvendes som en platform for innovation på din arbejdsplads. Den giver dig redskaber til at arbejde med Verdensmålene som et udefra-ind perspektiv på din arbejdsplads, hvor globale (og lokale) udfordringer vendes til muligheder for produkt- og forretningsinnovation.

Bæredygtighedsdagsordenen, som den indrammes af FN’s Verdensmål, er udtryk for de enorme udfordringer, kloden og dens indbyggere står over for. Men samtidig er Verdensmålene et katalog over de forretningsmuligheder, der ligger i skiftene fra eksisterende ikke-bæredygtige praksisser til nye mere bæredygtige praksisser. Her er der brug for nye produkter, services og forretningsmodeller, der kan begå sig på og erobre helt nye markeder. At forestille sig fremtiden har altid været et godt springbræt for innovation. At forestille sig en mere bæredygtig fremtid er det i endnu højere grad.

Modulet præsenterer eksempler på, hvad andre arbejdspladser har gjort, og giver dig praktiske redskaber til selv at kickstarte bæredygtige innovationsprocesser på din arbejdsplads. Og gennem refleksioner og øvelser begynder du at få en ide om, hvor bæredygtighed kan drive innovation med kommercielt potentiale i din organisation.

Underviser: Bæredygtighedschef og forfatter Kristoffer Nilaus Tarp.

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

Uddannelsens modul 3:

Måling af aftryk (baselining) og strategiudvikling

Dette modul sigter mod at gøre deltagerne i stand til at forstå, hvordan en organisations positive og negative aftryk kan måles med henblik på at udvikle en strategi, der adresserer udfordringerne og forstærker potentialerne.

Du vil blive introduceret for og arbejde med konkrete værktøjer, der hjælper med at skabe en baseline for, hvordan organisations aftryk ser ud i dag – både i forhold til social og miljømæssig bæredygtighed samt specifikt på klima. Men viden om eget aftryk er ikke meget værd uden en ændret adfærd. Derfor vil dagens anden halvdel handle om, hvordan organisationer kan arbejde strategisk med bæredygtighed og udvikle ambitiøse strategier. Du vil derfor blive introduceret til en strategisk værktøjskasse, der gør det muligt at skabe en fælles vision, sætte konkrete målsætninger, udvikle et realistisk roadmap med initiativer, og implementere i organisationen.

Underviser: Bæredygtighedsrådgiver Frederikke Aasted.

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

Uddannelsens modul 4:

Cirkulær økonomi og systemtænkning

Omstilling til en cirkulær økonomi i Europa er estimeret til at skabe en økonomisk gevinst på 1,8 billioner Euro (altså 1.800 milliarder Euro!). Unilever, Google, H&M, Nike, Philips og Black Rock er blot få blandt mange virksomheder, som aktivt integrerer og promoverer cirkulære løsninger i deres virksomheder og på globalt plan.

Men hvad betyder det egentlig at anvende cirkulær økonomi i en erhvervsmæssig sammenhæng? Hvordan hænger det sammen med Verdensmålene såvel som klima? Hvordan kan din virksomhed vinde på den cirkulære omstilling? Hvilke faldgruber skal du have for øje? Og hvorfor er det essentielt at tænke systemisk for at sikre en effektiv omstilling?

I denne undervisningsgang vil vi både zoome helt ud for at forstå systemiske sammenhænge, samt gå helt tæt på og undersøge konkrete løsninger på virksomhedsniveau.

Hovedtemaer, vi vil gennemgå: Planetære grænser og systemtænkning, cirkulær økonomi 101, policy og regulering, cirkulært produktdesign, nye virksomhedsmodeller.

Underviser: Bæredygtighedsrådgiver Maja Johannessen.

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

Uddannelsens modul 5:

Klimaregnskaber og livscyklusvurdering (LCA)

Vi stiller skarpt på de værktøjer, der kan anvendes for at dokumentere og arbejde systematisk med at reducere sit aftryk på klimaet og miljøet.

Med Paris-aftalen og den danske klimalov om 70 % reduktion i udledning af drivhusgasser i 2030, er det vigtigt at kende, reducere og stå til ansvar for organisationens egen udledning af drivhusgasser. Det er vigtigt i forhold til rapporteringskrav og for at kunne holde sin organisation relevant over for omgivelserne.

Når vi taler klimaregnskaber for en organisation, bør hele værdikæden indgå i regnskabet. I takt med at flere og flere organisationer udarbejder klimaregnskaber og sætter reduktionsmål, vil flere kunder spørge sine leverandører om klimadata, der er udregnet på en gennemsigtig og troværdig måde. Så når kravet kommer fra din kunde (eller en anden interessent), er det rart at være klar. Afhængig af din placering i værdikæden, kan din organisation også stille krav til andre i værdikæden for på den måde at reducere klimaaftrykket.

De danske organisationer oplever desuden stigende behov for at have kendskab til deres produkters klima- eller miljøaftryk. Hertil udføres en livscyklusvurdering (LCA) af det enkelte produkt. LCA er en metode til at beskrive den miljømæssige påvirkning af et produkt eller en service i hele dets livscyklus fra ”vugge til grav”. Der kan være krav til brug af LCA ved markedsføring af produkter som værende ”bæredygtige”.

LCA bruges desuden ofte som et beslutningsværktøj i både private og offentlige virksomheder til at vurdere hvornår og hvorvidt én løsning i bedre end en anden miljø- eller klimamæssigt. LCA kan dermed også være et dialogværktøj og ikke kun et rapporteringsværktøj.

Underviser: Bæredygtighedsrådgiver og ph.d. Louise Laumann Kjær.

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

Uddannelsens modul 6:

Bæredygtighedsrapportering & intern og ekstern bæredygtighedskommunikation

En stærk bæredygtighedsrapport er et sandhedsvidne i debatten om greenwashing. Dette modul fortæller om sammenhængen mellem stærk rapportering og troværdig kommunikation, og det lærer dig at involvere dine kolleger i virksomhedens omstilling og se deres egen rolle i den.

Bæredygtighedsrapporten er en grundbog i virksomhedens arbejde med en bæredygtig omstilling og et kompas for troværdig kommunikation. Alligevel bliver alt for mange rapporter kun publiceret, ikke kommunikeret. En stærk bæredygtighedsrapportering er det stærkeste kommunikationskort, I har på hånden. Den sætter retning for både den interne og eksterne kommunikation. Vi ser på kommunikationstræet (fra data til dialog) og taler om, hvad du kan lære af de bedste, når det gælder rapportering.

Vi kommer desuden omkring værdien af medarbejderinvolvering og vigtigheden af at gå fra en målbar strategi til engagerende kommunikation. Vi arbejder med engagement, bæredygtige narrativer og om vigtigheden af at invitere alle stakeholders med på rejsen ved at give dem handlemuligheder, der kan styrke bæredygtig adfærd og fremme ansvarlige valg.

Undervejs lærer du at skelne mellem nøglebegreberne ESG, SDG og CSR. Du bliver introduceret til ingredienser i bæredygtighedsrapportering: tydelighed, væsentlighed, transparens, relevans og målbarhed. Og vi ser på rollemodeller inden for rapportering og arbejder med bæredygtige budskaber, stakeholder mapping og engagementstrapper.

Underviser: Bæredygtighedsrådgiver Christina Blak.

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

sustainable, bæredygtighed uddannelse

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

Fagligt stærkt pensum

Forud for uddannelsen vil du få tilsendt pensum til hver af de seks undervisningsdage, som du frit kan læse løbende i de frirum du har i måneden mellem hver af modulerne. Pensum er spækket med al den vigtigste viden om bæredygtig og varierer fra alt lige fra bøger og artikler til videoer.

Pensum og materiale indgår i prisen for Mini MBA i Sustainability Management, og det vil blive udleveret ved uddannelsens start. Pensum til første modul bliver tilsendt inden første dag, så du har god tid til at læse det. Tilmelder du dig tæt op ad uddannelsens start, og er du i tvivl om, hvorvidt du kan nå at modtage materialet til første dag? Så kontakt os på chat eller mail, og så finder vi en løsning.

Du kan finde det fulde pensum her: Pensum for Mini MBA i Sustainablity Management.

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

Mulighed for betaling via Bruttolønsordning

Hvis du selv skal betale for uddannelsen og er ansat et sted, kan du muligvis benytte Bruttolønsordningen. Den reducerer din samlede udgift (og koster ikke din arbejdsgiver noget). Ring til os på tlf. 70 278 279 eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk for at høre mere om ordningen.

 

Professor og ekspert i ledelse Steen Hildebrandt

Professor Steen Hildebrandt

Steen Hildebrandt er professor emeritus ved Aarhus Universitet, adjungeret professor i ledelse ved Copenhagen Business School og adjungeret professor i ledelse ved Aalborg Universitet. Steen Hildebrandt er forfatter til mere end 50 anmelderroste fagbøger og betragtes af mange som Danmarks største ekspert inden for bæredygtig ledelse.

Han er desuden medstifter af den private rådgivningsvirksomhed Hildebrandt & Brandi. Virksomheden tæller 35 konsulenter, der rådgiver Danmarks topledere.

steen@arosbusinessacademy.dk

Fuld profil

Christina Blak

Christina Blak er facilitator i verdensklasse, særligt når det kommer til virksomheders implementering af SDG’erne og rapportering på ESG. Hun er direktør og partner i We Love People, et rådgivningsbureau der arbejder strategisk med bæredygtig kommunikation og dokumentation. Hendes arbejde har resulteret i et hav af priser, herunder CSR-prisen, der er vundet to gange. Christina er initiativtager til og driver af ESG Barometeret, der følger C25-virksomhedernes rapportering på bæredygtighed, og hun er eminent til at få omsat teori til praksis for dig i din situation.

Her er et lille udpluk af det, tidligere kursister har sagt om Christina: “Hun kører på et ekstraordinært højt plan – hun VAR faciliteringen – hendes evne til at binde tingene sammen og samle trådene igennem to dage er fantastisk.” og “Christina Blaks gennemgående rolle var helt afgørende for det høje niveau” og “Supergod kursusfacilitator, som var eminent til at samle trådene og følge op.”

christina@arosbusinessacademy.dk

Fuld profil
Kristoffer_Nilaus_Tarp

Kristoffer Nilaus Tarp

Kristoffer Nilaus Tarp er forfatter til bogen “Forretning for fremtiden – Succes med Verdensmålene”.

Han er ekspert i, hvordan bæredygtighed i stigende grad bliver et konkurrenceparameter og en værdiskaber for virksomheder og organisationer med et behov for at vinke farvel til klassiske CSR-tilgange og filantropiske tilgange og hive bæredygtighed ind i kerneforretningen og gøre bæredygtighed til en central ledelsesdisciplin.

Kristoffer er Nordisk Direktør for Bæredygtighed i NTT Data, der er verdens 5. største it-service virksomhed. Han sidder desuden i bestyrelser for en række bæredygtige virksomheder og laver opgaver for Mandag Morgen, CSR Forum, Danish Export Association samt en række danske erhvervsråd. Endelig er han formand for kapitalfonden Blue Equity’s Sustainability Advisory Board.

kristoffer@arosbusinessacademy.dk

Foto: Henriette Mørk

Fuld profil
Louise Laumann Kjær, bæredygtighed, sustainability

Louise Laumann Kjær

Louise Laumann Kjær rådgiver virksomheder og institutioner inden for klimaregnskaber, livscyklusvurdering (LCA) og bæredygtige forretningsmodeller og har i en længere årrække arbejdet med at opgøre klima- og miljøbelastningen forårsaget af virksomheder, produkter og services.

Louise har en ph.d. fra DTU, hvor hun udviklede metoder til at vurdere den miljømæssige bæredygtighed af servicebaserede forretningsmodeller, også kaldet ’Produkt/Service-Systemer’, som er centrale for en mere cirkulær økonomi.

Hun arbejder desuden som ekstern lektor på Aalborg Universitet, hvor hun underviser og vejleder inden for bæredygtighed.

Udover at have en usædvanligt stærk faglighed inden for bæredygtighed er Louise passioneret om undervisning og formidling af komplekse problemstillinger.

louise@arosbusinessacademy.dk

Fuld profil
Frederikke Aasted, bæredygtighedsuddannelse

Frederikke Aasted

Frederikke er seniorrådgiver inden for bæredygtighed og arbejder værdibaseret i krydsfeltet mellem strategi og bæredygtighed. Hun hjælper klienter med at blive fit til fremtiden ved at levere baseline- og strategiprocesser, bæredygtighedindsigter og kapacitetsopbygning.

Frederikke har tidligere arbejdet som manager og konsulent i B Corp Nordics, hvor hun har bred erfaring med at rådgive nordiske virksomheder til at blive klar til B Corp Certificeringen, som er en af verdens mest ambitiøse bæredygtighedscertificeringer.

Frederikke har desuden arbejdet som bæredygtighedschef i den danske produktionsvirksomhed Aasted ApS, hvor hun var ansvarlig for virksomhedens bæredygtige udvikling samt for at udvikle og implementere virksomhedens første bæredygtige strategi.

Frederikke har en kandidatgrad i psykologi fra Københavns Universitet.

frederikke@arosbusinessacademy.dk

Fuld profil
bæredygtighedsuddannelse

Maja Johannessen

Maja Johannessen har lang og international erfaring med bæredygtighed og cirkulær økonomi. Maja er manager i Nordic Sustainability, en værdibaseret konsulentvirksomhed, der arbejder i krydsfeltet mellem strategi og bæredygtighed. Hun hjælper større virksomheder med at blive fit til fremtiden ved at levere strategiprocesser, bæredygtighedsindsigt og kapacitetsopbygning.

Maja har tidligere arbejdet hos Ellen MacArthur Foundation, hvor hun blandt andet har ledet organisationens policy research program. For nylig arbejdede hun som bæredygtighedskonsulent hos Metabolic, hvor hun rådgav virksomheder, offentlige myndigheder og NGO’er ved at anvende systemtænkning og datascience. Maja har en kandidatgrad i miljøplanlægning (TekSam).

maja@arosbusinessacademy.dk

Fuld profil

Pris

34.750 kr.

The price is exclusive of VAT. Included in the price you get, among other things books and compendiums , one night’s accommodation (in connection with module 5) and excellent catering on all teaching days of the programme. Payment 21 days before the start of the training.

Varighed: 6 måneder med blandt andet 6 undervisningsdage

Tilmeld dig kurset

Startdato: 12. december 2023 kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 12. december 2023
Modul 2: 09. januar 2024
Modul 3: 06. februar 2024
Modul 4: 12. marts 2024
Modul 5: 08.-09. april 2024 (Afholdes i Nyborg)
Modul 6: 16. maj 2024

Copenhagen Marriott Hotel
Startdato: 14. december 2023 kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 14. december 2023
Modul 2: 08. januar 2024
Modul 3: 08. februar 2024
Modul 4: 07. marts 2024
Modul 5: 08.-09. april 2024 (Afholdes i Nyborg)
Modul 6: 14. maj 2024

Comwell Hotel Aarhus
Startdato: 19. marts 2024 kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 19. marts 2024
Modul 2: 30. april 2024
Modul 3: 23. maj 2024
Modul 4: 20. juni 2024
Modul 5: 21-22. august 2024
Modul 6: 02. oktober 2024

Comwell Hotel Aarhus
Startdato: 21. marts 2024 kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 21. marts 2024
Modul 2: 02. maj 2024
Modul 3: 28. maj 2024
Modul 4: 25. juni 2024
Modul 5: 21-22. august 2024
Modul 6: 26. september 2024

Copenhagen Marriott Hotel
Startdato: 4. juni 2024 kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 04. juni 2024
Modul 2: 13. august 2024
Modul 3: 12. september 2024
Modul 4: 10. oktober 2024
Modul 5: 20-21. november 2024
Modul 6: 07. januar 2025

Comwell Hotel Aarhus
Startdato: 6. juni 2024 kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 06. juni 2024
Modul 2: 15. august 2024
Modul 3: 18. september 2024
Modul 4: 22. oktober 2024
Modul 5: 20-21. november 2024
Modul 6: 09. januar 2025

Copenhagen Marriott Hotel
Startdato: 2. september 2024 kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 02. september 2024
Modul 2: 01. oktober 2024
Modul 3: 31. oktober 2024
Modul 4: 28. november 2024
Modul 5: 15-16. januar 2025
Modul 6: 25. februar 2025

Comwell Hotel Aarhus
Startdato: 5. september 2024 kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 05. september 2024
Modul 2: 03. oktober 2024
Modul 3: 05. november 2024
Modul 4: 03. december 2024
Modul 5: 15-16. januar 2025
Modul 6: 27. februar 2025

Copenhagen Marriott Hotel
Startdato: 3. december 2024 kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 03. december 2024
Modul 2: 07. januar 2025
Modul 3: 04. februar 2025
Modul 4: 06. marts 2025
Modul 5: 2-3. april 2025
Modul 6: 13. maj 2025

Comwell Hotel Aarhus
Startdato: 5. december 2024 kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 05. december 2024
Modul 2: 09. januar 2025
Modul 3: 06. februar 2025
Modul 4: 11. marts 2025
Modul 5: 2-3. april 2025
Modul 6: 15. maj 2025

Copenhagen Marriott Hotel

Kursuskategorier

Loading