calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Mille

Mille er proceskonsulent og har siden 2011 arbejdet som procesleder og konsulent og har ledet og faciliteret forandrings- og udviklingsprocesser af forskellig karakter for mere end 80 forskellige virksomheder, organisationer og kommunale afdelinger og forvaltninger i Danmark.

Hun arbejder med strategi- og forandringsledelse, kreativitet og innovationsprocesser, bruger- og borgerinddragelse, facilitering af værdiskabende møder og dialoger, samt ledertræning og teamudvikling. Milles arbejde tager afsæt i systemisk og anerkendende teori og praksis, og i opgaveløsningen benytter hun sig af en lang række teorier og metoder indenfor dynamisk ledelses- og organisationsudvikling.

Mille er uddannet KaosPilot i 2009 med særligt fokus på ledelse, innovation, strategi og organisationsudvikling. Hun har efterfølgende taget en post graduate certificate-grad i Systemic Leadership and Organisation Studies ved University of Bedfordshire i samarbejde med konsulenthuset MacMann Berg.

Kursuskategorier

Loading