calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Susan Lund

Susan

Som administrerende direktør er Susan ansvarlig for den overordnede drift og ledelse af virksomheden. Det er hendes ansvar, at vores mange tusinde kursister oplever en afvikling af kurserne, som er helt i top. Sammen med co-founder, Anders, sætter hun den strategiske retning for virksomheden, så vi igen og igen kan kåres som Gazelle.

Susan Hjorslev Lund har tidligere arbejdet som marketingchef i CPC Foods (nuværende Unilever) og Communication Director i reklamebureauet EURO RSCG, hvor hun var ansvarlig for en lang række større, internationale kunder. Hun har desuden drevet eget reklamebureau i 3 år.

Susan har læst fransk på Sorbonne Universitet i Paris i 1 år og er uddannet cand. negot. fra Odense Universitet, suppleret med 5 cand. merc.-fag.

susan@arosbusinessacademy.dk

Kursuskategorier

Loading