calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Forhandlingsteknik

Du får ikke det, du fortjener, men det du forhandler! Tag på dette kursus i forhandling og forhandlingsteknik og bliv en dygtig forhandler, der skaber værdi for din arbejdsplads og for dig selv.

På dette kursus lærer du at

 • Forberede dig på en forhandling
 • Forstå forskellige forhandlingstyper, -strategier og -stilarter
 • Skabe positiv overtalelse og 4-D ForhandlingTM
 • Kende forskellen mellem standpunkter og interesser
 • Kunne skabe tillid gennem spørgeteknik og aktiv lytning
 • Bruge dit kropssprog bevidst i forhold til en forhandling
 • Tackle konflikter og svære forhandlinger.

Tag på kursus i "Forhandlingsteknik" ligesom medarbejdere fra:

 • Region Syddanmark logo
 • Danfoss logo
 • Nets logo - kursus og uddannelse
 • Velux logo
 • Telenor logo
 • Det Tekniske Universitet logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

26. - 27. august kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
10. - 11. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer
9.400 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage på dette kursus?

Dette kursus har en bred målgruppe, da vi alle forhandler hver eneste dag – både derhjemme, i supermarkedet og på jobbet. Erhvervsgrupper, der kan have stor gavn af kurset, er blandt andre:

 

 • Projektledere
 • Sælgere
 • Indkøbere
 • Jurister
 • Ledere
 • HR-medarbejdere
 • Offentligt ansatte, der er i dialog med borgere.

En investering i dig og din virksomhed

I en forhandling får du ikke, hvad du fortjener, men hvad du forhandler! Så jo bedre du er til at forhandle, jo bedre handler kan du få i hus. Forhandlingsteknik er nemlig en personlig kompetence, der kan give dig gennemslagskraft og resultater på bundlinjen. 

Vi giver dig GRATIS adgang til ”Din læringsbank”!

Som deltager på vores kursus i forhandlingsteknik får du automatisk adgang til vores læringsunivers ”Din læringsbank”.

Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset – og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til dig, så du kan holde dig skarp længe efter kurset!

Forberedelse er en dyd

Kurset i forhandlingsteknik lærer dig at gribe forberedelsen til forhandlingen an på en professionel, overskuelig og strategisk måde. Vi gennemgår kernebegreber som: forhandlingstaktikker, forhandlingsstil, forhandlingsstrategier, forhandlingsmiljøer og meget mere.

Praktisk erfaring

Gennem øvelser og prisvindende undervisning lærer du forhandlingskompetencer, der kan lægges direkte i din personlige værktøjskasse. Med dine nye forhandlingskompetencer kan du håndtere mange forskellige forhandlingssituationer – selv når det ikke går som planlagt.

Kurset var fremragende og med et højt udbytte. Det skyldes klart at underviseren er utroligt vidende samt en god formidler. Der var et godt miks mellem teori og praktiske værktøjer, som er er lige at gå til.

Henrik H. Pedersen - EG A/S

Kursus af meget høj kvalitet med en super kompetent og engageret underviser. Han brænder for stoffet og kommer ud over rampen – han kan næsten ikke stoppe. Jeg er sikker på at kurset vil have stor indflydelse på mig – større end mange andre kurser jeg har prøvet.

Lisbet Sand - Danmarks Tekniske Universitet

Kurset vil få stor indflydelse på mit daglige arbejde. Jeg har særligt lært, hvor stor betydning psykologi, forberedelse og takt og tone har, for at en forhandling synes vellykket for begge parter.

Richard John Neumeister - Nets Denmark A/S

Supergodt kursus med en dygtig kursusleder. Jeg har fået mange praktiske redskaber med hjem, og en meget bedre tilgang til kommende forhandlinger i hverdagen.

Nick Thingholm Baandrup - Danfoss

Jeg havde en super god kursusoplevelse. Jeg forventer at opnå bedre resultater i en forhandlingssituation fremover.

Ole Rahbæk Pedersen - SEGES

Kurset var af rigtig god kvalitet med stor faglig kompetence fra underviserens side. Kurset får stor indflydelse, da jeg har fået nogle stærke værktøjer i forhold til forhandlingssituationer.

Lars Egelund Mathes - Velux

Jeg har lært en HEL masse! Vi blev fyldt op med så meget, vi overhovedet kunne rumme – og så lidt til. Jeg har lært, hvor mange forskellige forhandlingsformer der faktisk er, og hvordan de skal bruges.

Gro Hemmingsen - KPC København A/S

Det var et super godt og relevant kursus. Underviseren var virkelig dygtig til at sætte stoffet i perspektiv og give gode eksempler. Jeg har fået en masse ny og brugbar viden og lært mange forskellige forhandlingsmetoder.

Claus Nielsen - Telenor

Jeg havde en ekstremt god kursusoplevelse. Underviseren var virkelig kompetent, og leverede en kvalitet ud over det forventede. Min interesse var konstant, og underviseren formåede at aktivere teorien gennem cases og praktiske eksempler.Det har en stor indflydelse i min dagligdag. Jeg har fået værktøjer med hjem, der gør det lettere at bruge metoderne, som jeg uden tvivl kan bruge til både interne og eksterne forhandlinger. Og masser af stof til eftertanke!

Helle Ludvigsen - CP Kelco

Kurset var rigtig godt og meget lærerigt. Underviseren er meget inspirerende, og man bliver fanget fra første sekund. Jeg kunne godt lide at der blev brugt eksempler fra hans eget privatliv, da det gør, at (især) jeg bedre kan forstå hvordan man bruger forhandlingerne ikke kun i hverdagene, men specielt også på arbejde. Kurset vil have en meget stor indflydelse på min hverdag! Jeg synes allerede nu at nogle af værktøjerne giver en bedre respons.

Trine Ochergreen Küchler - Per Aarsleff A/S

Jeg er sikker på, at jeg nu vil opnå klart bedre resultater. Underviseren var indlevende og enormt dygtig.

Maria Fly Nørskov - Hedensted Kommune

Det er så tydeligt at underviseren er vildt passioneret - og det smitter. Han er uden tvivl interesseret i at kursister bliver klogere på forhandling, og rent faktisk kommer til at bruge noget af den nye viden hjemme i virksomhederne. Han er en god formidler - med fin blanding af alvor og humor.

Annette Dodt - Estron a/s

Rigtigt højt niveau og relevant med masser af gode praktiske eksempler.

Hans Elming - NIRAS A/S

Underviseren var energisk og en god formidler. Man fik gode konkrete værktøjer, som er håndgribelige at tilfører til ens hverdag, når kurset er slut. Kurset kommer til at have, en stor og vigtig indflydelse på min dagligdag.

Malene Jensen - Med24

Et rigtig godt kursus med mange gode tips. Yderst kompetent underviser.

Martin Lolk Jensen - Topteam ApS

Dit udbytte

 • At kunne forhandle kræver gennemslagskraft, og det er det, vi træner på kurset. Du lærer at slå igennem og kommunikere din vilje, så der ikke er nogen tvivl. Og du lærer at gøre det overbevisende.

 • At forhandle kræver tillid. Tillid vækker du ved at fremstå sympatisk. Gennem aktiv lytning lærer du, hvordan du kan kommunikere selvsikkert men samtidig forstående overfor modparten - så I begge kan gå derfra med en god mavefornemmelse.

 • Forhandling finder ikke kun sted på arbejdspladsen. Også i privat- og familielivet opstår forhandlingssituationer, som det er vigtigt at have styr på. At være en god forhandler er altså ikke kun en vigtig professionel kompetence, men også generelt i hverdagen.

Din arbejdsgivers udbytte

 • En stærk og selvsikker forhandler er en stærk og målbevidst medarbejder. At du kan signalere, at du godt ved, hvad du er værd, smitter af og motiverer dine omgivelser.

 • Du får en teoretisk og metodisk viden om forhandling, der kommer din arbejdsplads til gode både i interne og eksterne sammenhænge.

 • Du kan forebygge potentielle forhandlingskonflikter på arbejdspladsen med din viden om assertiv kommunikation og aktiv lytning, og på den måde sikre, at alle føler sig både hørt og forstået.

Programmet for kursets første dag

 • Bliv en ekspert i forhandling! Vi arbejder med de forskellige forhandlingstyper, professionel forberedelse, forhandlingsemner og 4-D forhandling.
 • Adskil folk fra problemer. Vi lærer om prinicpled negotiation, Harvard-modellen og konfliktnedtrapning.
 • Forberedelse – the key to succes. Det er vigtigt, at du kender dine standpunkter og interesser, før du går ind i en forhandling. Her arbejder vi med begreberne: BATNA, reservation, target, framing og anchoring.
 • Dit nonverbale sprog er essentielt for din tillid. Vi stiller skarpt på forhandlingsstrategi og forhandlingsstil.
 • Bliv bedre til at lytte. Vi træner aktiv lytning, og hvordan du får modparten til at tale. Desuden arbejder vi med ØBS-modellen og de 3 adfærdstyper.

Programmet for kursets anden dag

 • How to spot a lie. Du lærer at afsløre, hvorvidt folk lyver gennem deres verbale træk. Vi arbejder med begreberne soft and sweet spots.
 • 93 % af effektiv kommunikation skyldes kropssprog og intonation. Så hvordan kommunikerer du vellykket, uden at kunne se modparten i øjnene?  Her træner vi effektiv kommunikation over mail og telefon.
 • Guide til forhandling: Stanford forhandlingsvideo – The sluggers come home!
 • Getting past no. På dagens sidste punkt lærer du at tackle den besværlige modpart til din egen fordel med udgangspunkt i 5 konkrete løsningsmodeller.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Bliv professionel forhandler

Vil du lære, hvordan du gennemfører en forhandling konstruktivt og professionelt? På dette kursus får du teknikkerne til at forhandle langsigtet og med gennemslagskraft med eksempelvis kunder, kolleger, din chef, medarbejdere eller samarbejdspartnere.

Skab win-win med ro og gennemslagskraft

Uden at vi tænker over det, bevæger vi os konstant i situationer, der kræver forhandling. Du har sikkert oplevet, at jo mere forberedt og sikker du er i en forhandlingssituation, jo bedre resultater skaber du for dig selv og din virksomhed. Men hvordan griber du en forhandling systematisk og professionelt an? Dette og meget mere lærer du på kurset, så du kan bliver sikker i din sag.

Styrk jeres resultater og bevar de gode relationer

På kurset får du en grundlæggende og praktisk introduktion til redskaberne inden for forhandling. Du bliver i stand til at skabe win-win situationer og bedre resultater, der bevarer gode relationen på lang sigt.

Det giver dig ikke alene de grundlæggende værktøjer til at forhandle, men også overskud til at finde kreative løsninger, der skaber merværdi for begge parter. Du bliver klædt på til at skabe bedre resultater og bliver en god ambassadør for din virksomhed.

Hvem bør deltage på kurset?

Kursus i forhandlingsteknik er målrettet dig, som ønsker et større kendskab til forhandlingsteknik og at blive mere systematik i din tilgang. Kurset gennemgår forhandlinger i et bredt perspektiv – dvs. allround forhandlinger med kunder, leverandører, samarbejdspartnere, medarbejdere, kolleger med flere. Undervisningen er tilpasset dig og dine behov, for at du kan opnå størst muligt udbytte af kurset.

Underviser hos Aros Business Academy, Mikkel

Mikkel

Mikkel er ekspert i forhandlingsteknik og konflikthåndtering og en erfaren og efterspurgt underviser, nationalt som internationalt. Han underviser desuden i ”Spot a lie”. Han er chefadvokat og Honorary Associated Professor i Forhandling samt ekstern lektor i the International Negotiation Competition (INC).

Mikkel har bl.a. holdt Master Class forelæsning (”Body langauge, verbal leaks & clues of deception”) ved INC 2012 Queen´s University, Belfast, Nordirland og har desuden været Master Class forelæser (”4-D Negotiation & Persuasion”) og Forhandlingscoach ved INC 2010 hos Bond University i Australien, Master Class forelæser (”Preparing Negotiations”) og dommer ved the INC 2009 hos John Marshall Law School i Chicago, USA og dommer ved the International Commercial Mediation Competition 2009, 2010 og 2012 hos International Chamber of Commerce, Paris.

mikkel@aroskurser.dk 

Fuld profil

Pris

9.400 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Tilmeld dig kurset

26. - 27. august 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
10. - 11. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
20. - 21. november 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
10. - 11. december 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
27. - 28. januar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
5. - 6. februar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
2. - 3. april 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
7. - 8. maj 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading