calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Skal vi afholde et kursus hos jer?

Vi skræddersyer kurser og uddannelser til hele erhvervslivet, og det er vi faktisk ret gode til!

Tag en indledende snak med Christel

Christel Roust er vores kundechef. Hun hjælper jer med at afklare, hvad I har brug for, og hvad medarbejderne skal have ud af kurset eller forløbet. Efter jeres snak sender hun et uforpligtende tilbud på indhold og pris.

Ring på tlf. 31 75 20 54

Eller skriv til christel@arosbusinessacademy.dk

Christel Roust

 

logoer, interne kurser, skræddersyede kurser, tilpassede kurser

HVAD SIGER KUNDERNE?

Direktør for HR & Corporate Affairs hos Telenor, Mette Eistrøm Krüger

“I Telenors ledelse så vi et behov for at flytte vores bæredygtige fokus fra taktiske tiltag til en mere strategisk indsats. Aros Business Academy skræddersyede en Mini MBA i Sustainability Management til Telenors danske CXO team med henblik på at give os en fælles efteruddannelse i bæredygtighed på højt niveau, så vi kunne drive denne nødvendige transition.”

“Mini-MBA forløbet var tilrettelagt med meget vidende og inspirerende undervisere, der gav os ny viden og kompetencer, der har skærpet den ledelsesmæssige sammenhængskraft og blikket for de mange bæredygtige initiativer i Telenor og det bæredygtige spillerum generelt. Dette har givet os anledning til at gentænke Telenors bæredygtige ambition og position, prioritere det fra toppen og få det bygget tættere ind i forretningsstrategien fremadrettet.”

Sektionsdirektør fra LM BYG, Jesper Stendrup Jensen

”Aros Business Academy har til fulde formået at levere kurser skræddersyet til vores virksomhed. Og de har evnet at tilpasse det til de medarbejdere, vi har ønsket skulle gennemføre kurserne som er en del af vore LM GRADUATE kursusprogram. Det være sig formænd, byggeledere, projektledere og produktionschefer. Det er blandt andet sket ved at Aros Business Academy har taget sig tid til sammen med LM BYG at afdække behov, ønsker om indhold og output af de enkelte kurser, men ikke mindst også løbende opfølgning af de afholdte kurser. Alt i alt en god oplevelse, hvor vi som kunde har været i fokus og har fået leveret det ønskede til fulde.”

FAQ

Afholdes kurset hos jer eller os?

Alle skræddersyede kurser eller uddannelser kan både afholdes hos jer eller i vores lokaler i København. Det er helt op til jer. Fordelen ved at afholde det hos os (eller på et konferencehotel) er, at I kommer væk fra dagligdagens forstyrrelser og kan fokusere bedre på at lære. Fordelen ved at afholde det hos jer selv er økonomien.

Er vores rådgivning gratis for jer?

Når I tager fat i os, lytter vi til jer og kommer med vores anbefaling – og måske udfordrer vi også lidt jeres overvejelser, baseret på vores erfaring og viden om læring . Og endelig udarbejder vi et tilbud baseret på, hvad vi har talt om.

Denne rådgivning er naturligvis helt gratis – uanset om vi ender med at afholde kurset eller ej. Og tilbuddet er også blot … et tilbud. Så I hænger ikke på noget.

Hvad koster kurserne?

Vi ville hjertens gerne kunne skrive en pris her. Men sagen er, at alle opgaver er forskellige. Vi leverer ikke standardkurser, men tilpasser alle kurser, så I får maksimalt udbytte af dem. Men så snart, vi har taget en snak, sender vi jer en pris.

Hvor mange kan deltage på et kursus?

Det er i princippet helt op til jer, hvor mange der deltager. I kan være 2 eller 200, men i udgangspunktet vil vi anbefale, at I er i størrelsesordenen 8-15 medarbejdere. Er I flere end det, forsvinder den personlige feedback og intimiteten i læringsrummet, og udbyttet af kurset vil således dale væsentligt. Mange af vores undervisere oplever en magisk grænse ved 12 deltagere. Er der mange flere deltagere end de 12, oplever de, at de ikke kan nå ind deltagerne og dermed ikke hjælpe dem tilstrækkeligt på deres læringsrejse. Ved længere forløb kan det dog give mening at hæve deltagerantallet.

Hvor hurtigt kan vi få sat et kursus op?

Vi rykker altid lynhurtigt på forespørgsler om skræddersyede kurser. En kursusaftale kan i udgangspunktet laves samme dag, som I tager fat i os – hvis I er klar til at træffe belsutningerne. Og vi kan typisk designe kurset sammen med underviseren/underviserne over nogle få uger. Så hvis kalenderne passer sammen ift. kursusdagene, kan vi sætte et kursus op meget hurtigt.

Kan I skræddersy kurser til alle brancher, arbejdspladser og medarbejdere?

Ja. Det kan vi.

Vi har designet kurser til helt små virksomheder og til langt størstedelen af de største. Vi har designet kurser til et hav af kommuner, foreninger og ministerier (og endda til Folketinget). Vi har tilpasset dem til akademikere, håndværkere, forskere, kendisser og topchefer. Vi har skræddersyet kurser til arbejdspladser i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Thailand og Grønland. Og vi har målrettet kurserne til alle tænkelige brancher, der findes i Danmark (med undtagelse af tobaksindustrien).

Kursuskategorier

Loading