calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Ledelse

Find dit kursus i ledelse her - og bliv en bedre leder!

Liste over kurser

Aros Mini MBA – Lederuddannelse

Aros Mini MBA – Lederuddannelse

Aros Mini MBA er Danmarks mest ambitiøse Mini MBA – udviklet i tæt samarbejde med landets førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt. Lederuddannelsen indfører dig i de klassiske MBA-fag og giver dig samtidig det mest aktuelle inden for ledelse.
Du bliver herudover gratis medlem af Aros Management Club, hvor du som medlem får adgang til eksklusive foredrag, masterclasses og netværksarrangementer sammen med andre tidligere studerende på lederuddannelsen.

Mini MBA Exclusive

Mini MBA Exclusive

OVERBYGNING KUN FOR LEDERE MED EN MINI MBA: Tag skridtet videre med denne intensive overbygning over 2½ døgn på Hindsgavl Konference. Få opdateret din viden i selskab med professor Steen Hildebrandt, Tune Hein, Anders Madsen Pedersen, Mette Vesterager, Morten Lund (og en hemmelig gæst). Mini MBA Exclusive er Danmarks første overbygning for Mini MBA’er og afholdes d. 22.-24. april 2020.

Kursus: Skab en stressrobust arbejdsplads!

Kursus: Skab en stressrobust arbejdsplads!

Hver dag sygemeldes 35.000 danskere med stress!* Som ledere er det jeres ansvar at sikre, at organisationen er så stressfri som muligt! På dette lederkursus i stresshåndtering får I afprøvede redskaber til forebyggelse af stress, som virker. Og I får værktøjerne til, hvordan I kan gribe ind, hvis skaden allerede er sket. Med andre ord helt afgørende kompetencer for den moderne leder!

*) Det Nationale Forskningscenter for Arbedjdsmiljø, Berlingske d. 10. juli 2016

Kursus: Kend jeres beslutningsstil – og træf bedre beslutninger!

Kursus: Kend jeres beslutningsstil – og træf bedre beslutninger!

Et af de mest definerende træk ved en leder er evnen til at træffe beslutninger. Men er I egentlig klar over, hvilke beslutningsstile I har? De fleste er ikke. Og derfor ligger der et enormt potentiale i at tage fat i beslutningsprocessen, så I kan træffe bedre og effektive beslutninger. På kurset gennemgår I en omfattende test af jeres beslutningsstil, og I får redskaber til at få maksimalt udbytte af jeres nye viden.

Kursuskategorier

Loading