calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Ledelse

Find dit kursus i ledelse her - og bliv en bedre leder!

Liste over kurser

Aros Mini MBA – Lederuddannelse

Aros Mini MBA – Lederuddannelse

Aros Mini MBA er Danmarks mest ambitiøse Mini MBA – udviklet i tæt samarbejde med landets førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt. Lederuddannelsen indfører dig i de klassiske MBA-fag og giver dig samtidig det mest aktuelle inden for ledelse.
Du bliver herudover medlem af Aros Management Club, hvor du som medlem får adgang til eksklusive foredrag, masterclasses og netværksarrangementer efter din uddannelse.

MasterClass i Psykologi

MasterClass i Psykologi

På MasterClass i Psykologi får du en grundig indsigt i de vigtigste retninger inden for psykologien. I samarbejde med førende danske professorer, psykologer og eksperter har vi sammensat en efteruddannelse, der tager dig helt fra den klassiske psykologi til moderne psykologi. Kom bag om menneskesindet og fyld værktøjskassen med teorier og metoder til at forstå menneskers adfærd – og brug dem professionelt.

 

Mini MBA Exclusive

Mini MBA Exclusive

OVERBYGNING KUN FOR LEDERE MED EN MINI MBA: Tag skridtet videre med denne intensive overbygning over 2½ døgn på Hindsgavl Slot. Få opdateret din viden i selskab med professor Steen Hildebrandt, Tune Hein, Anders Madsen Pedersen, Metter Vesterager, Morten Lund (og en hemmelig gæst).

Kursus: Forandringsledelse og forandringskommunikation

Kursus: Forandringsledelse og forandringskommunikation

Forandringsledelse er samtidens og fremtidens vigtigste ledelsesform! Verden er i forandring, og forandringer sker hurtigere og hurtigere. Kom sikkert igennem alle forandringens faser med dette tætpakkede kursus i forandringsledelse – og lær at styre din arbejdplads eller dit team bedst gennem forandringerne!

Kursus: Forhandlingsteknik

Kursus: Forhandlingsteknik

Dette sublime kursus i forhandlingsteknik giver dig værktøjer til at finde kreative og intelligente løsninger, der skaber mere værdi for både dig selv og din modpart! Du vil blive undervist af en internationalt efterspurgt ekspert i forhandling og konfliktløsning!

Kursus: Dit personlige lederskab

Kursus: Dit personlige lederskab

Udnyt det vigtigste værktøj i lederens værktøjskasse og bliv en bedre leder. Kurset stiller skarpt på psykologien i ledelse og det personlige lederskab. Hvordan kan du trække på dine styrker og udvikle dine svagheder i dit lederskab? Vores kursus er en investering i din fremtidige udvikling som succesfuld leder!

Lederkursus i medarbejdersamtaler

Lederkursus i medarbejdersamtaler

Mange ledere overser ofte afholdelsen af medarbejdersamtaler som en kompetence, der skal udvikles og skærpes. Det kræver sin leder at mestre den brede vifte af nødvendige samtaletyper, deriblandt også den svære samtale. Dette kursus giver dig redskaberne til at håndtere de forskellige typer af samtaler, bl.a. MUS, så du kan blive en fuldt kompetent leder.

Kursus: Skab en stressrobust arbejdsplads!

Kursus: Skab en stressrobust arbejdsplads!

Hver dag sygemeldes 35.000 danskere med stress!* Som ledere er det jeres ansvar at sikre, at organisationen er så stressfri som muligt! På dette lederkursus i stresshåndtering får I afprøvede redskaber til forebyggelse af stress, som virker. Og I får værktøjerne til, hvordan I kan gribe ind, hvis skaden allerede er sket. Med andre ord helt afgørende kompetencer for den moderne leder!

*) Det Nationale Forskningscenter for Arbedjdsmiljø, Berlingske d. 10. juli 2016

Kursus: Enneagrammet for ledere og teams

Kursus: Enneagrammet for ledere og teams

Enneagrammet har et enormt potentiale som effektivt ledelsesværktøj. Mestrer I Enneagrammet, kan I strømline jeres kompetencer inden for forståelse og motivering af medarbejdere og kommunikation med forskellige medarbejdertyper. Dette lederkursus gør jer i stand til at tage skridtet videre i jeres ledelsesstil gennem en introduktion til Enneagrammet.

Kursus: Personlig gennemslagskraft for ledere

Kursus: Personlig gennemslagskraft for ledere

Det er nødvendigt at I brænder igennem over for jeres medarbejdere. Dette kursus lærer jer at bruge jeres personlige virkemidler til at fremstå som viljefaste ledere. I kommer især til at arbejde med kropsholdning, retorik, stemmeføring og udstråling.

Kursus: Medietræning – sådan tackler du pressen!

Kursus: Medietræning – sådan tackler du pressen!

Ved du, hvordan du skal udtale dig til medierne? Det kan være svært at fatte sig i korthed i en presset situation. Du kan blive nervøs, når du står overfor en journalist – hvad var nu spillereglerne i medieverdenen? Fortvivl ikke: kommunikation er et håndværk; det kan læres.

Kursus: Kend jeres beslutningsstil – og træf bedre beslutninger!

Kursus: Kend jeres beslutningsstil – og træf bedre beslutninger!

Et af de mest definerende træk ved en leder er evnen til at træffe beslutninger. Men er I egentlig klar over, hvilke beslutningsstile I har? De fleste er ikke. Og derfor ligger der et enormt potentiale i at tage fat i beslutningsprocessen, så I kan træffe bedre og effektive beslutninger. På kurset gennemgår I en omfattende test af jeres beslutningsstil, og I får redskaber til at få maksimalt udbytte af jeres nye viden.

Kursuskategorier

Loading