calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Stemmetræning og kropssprog

Hvordan du bruger din stemme og dit kropssprog er hele grundlaget for din mundtlige kommunikation. Mestrer du ikke de to elementer, kan du blive opfattet som mindre troværdig, mindre tillidsvækkende og uden gennemslagskraft. Oplev selv forskellen med dette kursus i stemmetræning og kropssprog.

Du får hele pakken på dette kursus

 • Lær din egen stemmes register at kende
 • Lær, hvordan du bruger hele stemmens register  – og bruger den rigtigt
 • Lær at bruge dit kropssprog, fx til at skabe autoritet og gennemslagskraft
 • Kan du skabe rum med stemmen? Lær hvordan!
 • Lær, hvordan krop og stemme forstærker hinanden og dit budskab.

Tag på kursus i "Stemmetræning og kropssprog" ligesom medarbejdere fra:

 • Københavns Kommune logo
 • Københavns metro logo
 • Miljø- og Fødevareministeriet logo
 • Coloplast logo
 • Salling Group logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

12. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
18. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer
5.500 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er for alle! Uanset om du er topleder eller medarbejder, vil det have en kæmpebetydning at kende og mestre det fulde potentiale for din stemme og krop. På kurset går vi i dybden med, hvordan stemmetræning og kropssprog kan forbedre netop din kommunikation.

Lær din stemme at kende – og brug den rigtigt!

De færreste mennesker kan lide at høre deres egen stemme på bånd. Endnu færre tænker over, hvordan de bruger deres stemme. Og næsten ingen får det fulde potentiale ud af stemmen. Men din stemme er et kraftfuldt udtryksmiddel, som der er al mulig grund til at udnytte.

Med dette kursus i stemmetræning og kropssprog vil du kunne opleve en reel forskel i din hverdag. Ja, det kan endda blive skelsættende.  Måske du har opfattet din stemme eller dit kropssprog som noget, der bare er en fast del af dig, og som der ikke kan ændres på. Intet kunne være mere forkert.

Dette er ikke bare et kursus i præsentationsteknik. Vores inspirerende etdagskursus i stemmetræning og kropssprog giver dig muligheden for at få en ægte ahaoplevelse – og fuld kontrol over både stemme og krop!

Bliv mere overbevisende og tillidsskabende

Stemmer er lige så forskellige som mennesker, og derfor siger din stemme også noget om dig, om du er bevidst om det eller ej. Nogle har en dyb bred klang, mens andre svinger i det lyse leje. Vi rummer alle både dybe og lyse klange, og faktisk kan stemmetræning give dig muligheden for at bevæge dig længere rundt i spektret. Intet signalerer ”kedelig” som en monoton stemmeføring, der altid bliver i det samme leje. Og i den anden grøft er der de stemmer, der uroligt, lavmælt og flakkende aldrig rigtig når ind til os. Heldigvis er stemmen lidt som en muskel, og derfor kan du træne den til at blive smidig, fleksibel og stærk, så du for alvor kan få dit budskab igennem!

Et aktivt kursus med masser af træning

Stemme og krop hænger uløseligt sammen, og derfor er vores kursus i stemmetræning og kropssprog bygget op omkring en praktisk tilgang til både stemmen og kroppen. Hvis du virkelig vil lyttes til, skal du ikke kun forholde dig til det du siger, men også hele måden du siger det på. Derfor kigger vi ikke kun på stemmetræning, men også på dine personlige virkemidler og dit kropssprog.

Det kan ikke gøres meget bedre! Underviser og forplejning var top på alle punkter, og dette kursus vil have en stor indflydelse på mit daglige arbejde. Jeg bruger stemmen hver dag, og kan allerede arbejde med værktøjerne fra kurset.

Henrik Værum Høgh - Sikilo.dk

Dygtig og dedikeret underviser, der kender indgående til fagområdet. Kurset har afgørende betydning for min måde at arbejde på, fordi jeg har lært at bruge min stemme som et aktivt professionelt værktøj.

Niclas Kvernrød - Salling Group

Underviseren var utroligt nærværende og meget konkret på teknikker og personlige udviklingspunkter. Det endte med at være en ret fantastisk og personligt udviklende - men også grænseoverskridende - dag. Kurset vil betyde at forhåbentlig i langt større grad kommer igennem med mine budskaber.

Tanja Smetana - Miljøstyrelsen

Kurset var meget personligt og vedkommende, og det har givet mig bedre teknik og forståelse for, hvordan jeg kan blive bedre til at præsentere. Det vil derfor have stor indflydelse på mit daglige arbejde.

Mikkel Juul-Nyholm - Salling Group A/S

Dit udbytte

 • Du får et helt nyt værktøj, du kan eksperimentere med og bruge både nu og her og resten af dit (arbejds)liv i utallige situationer.

 • Når du får større kontrol over stemme og kropssprog, følger der samtidig en større sikkerhed med. Du bliver helt sikker på, hvordan folk opfatter dig og din stemme i forskellige situationer, og du behøver ikke at frygte for at blive opfattet som kedelig, nervøs, utroværdig eller højrøstet.

 • Dette er ikke bare et kursus i præsentationsteknik. Men hvis du ikke allerede laver præsentationer, formidling eller oplæg, kan du nu komme til det. Og hvis det allerede er en del af din jobbeskrivelse, vil du opleve, hvordan du er blevet markant bedre til at få dit budskab igennem.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Medarbejderen vil med dette kursus i stemmetræning og kropssprog kunne tage et stort skridt i sin personlige udvikling, som vil højne både kompetencer og arbejdsglæde

 • Når medarbejderen oplever større troværdighed eller gennemslagskraft eller bliver mere tillidsvækkende, vil det have en positiv afsmittende effekt i kommunikationen på arbejdspladsen.

 • Medarbejderen vil kunne påtage sig flere formidlingsopgaver (fx præsentationer) både internt og eksternt, hvis det er ønsket.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviseren for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i stemmetræning og kropssprog, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Dya

Dya er ikke bare ekspert i præsentationsteknik – hun er også dygtig til at få sine kursister til at udleve deres fulde potentiale, når de præsenterer.

Hun er skuespiller, og det er med udgangspunktet i den faglighed, at hun gør det at formidle til noget enkelt og håndgribeligt – både for formidlere og publikum. Dya har yderligere styrket sin faglige profil med en master i drama- og teaterpædagogik fra Københavns Universitet.

Dyas undervisning er nærværende og særdeles kompetent. Og hun har mange års erfaring med at undervise i præsentationsteknik i danske virksomheder, både for medarbejdere, ledere og topchefer.

Som skuespiller er Dya Bodilnomineret for sin medvirken i spillefilmen ’Lang historie kort’. Og mange kender hende nok også fra hendes rolle i ’Klovn’.

dyajh@aroskurser.dk

Fuld profil

Pris

5.500 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 1 dag

Tilmeld dig kurset

12. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
18. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
2. december 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
10. december 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
5. marts 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
2. april 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
16. juni 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
24. juni 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading