calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Projektledelse på en dag

Kurset du ikke kan leve uden, hvis du for alvor vil godt fra start med dit projekt. Vi kommer hele vejen rundt om grundlæggende projektledelse på én intens kursusdag!

Du kommer hele vejen rundt på projektledelseskurset!

 • Bliv klog på hvad der gør noget til et projekt
 • Find ud af hvorfor projekter er så udbredte
 • Kend dine projektfaser og modeller
 • Bliv fortrolig med interessent- og risikoanalyse
 • Lær at bruge forventningsafstemning der virker
 • Lær at planlægge et projekt trinvist – og få det sikkert i mål
 • Vil du mere i dybden med projektledelse, så kan du gå hele vejen med Den Intensive Projektlederuddannelse!

Tag på kursus i "Projektledelse på en dag" ligesom medarbejdere fra:

 • Topdanmark logo
 • DTU Logo
 • TV2 logo
 • Aarhus Kommune logo
 • IT relation logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

3. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Kolding
4. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
23. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Roskilde
Se flere datoer
4.700 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage på dette kursus?

Vores endagskursus i grundlæggende projektledelse er for dig, der har brug for en indføring i projektlederens værktøjer og arbejdsgange.

Du kan være deltager på et projekt, kommende projektleder, ny projektleder – eller erfaren projektleder, som nu endelig har tid til at få systematiseret og udbygget din værktøjskasse.

Lær at mestre verdens mest effektive arbejdsform!

Projektarbejdsformen er den mest brugte arbejdsform i det danske erhvervsliv. Og alligevel har de fleste faktisk ikke helt styr på, hvad der kendetegner et basalt projekt, og hvordan man bedst arbejder projektorienteret. Det fører til mange grundlæggende misforståelser og kuldsejlede projekter. Derfor har du brug for vores kursus i basal projektledelse. Vi luger ud i alle misforståelserne og giver dig de værktøjer, du skal bruge for at komme godt i gang med projektarbejdet!

Hvordan definerer man egentlig et projekt?

Er det et projekt at købe kontorartikler til arbejdspladsen? Er det et projekt at indsamle evalueringsskemaer fra klienter løbende? Eller er det et projekt at implementere et nyt mailsystem på arbejdspladsen? På kurset lærer du hvilke opgaver, der faktisk kan kaldes projekter – og hvilke der ikke kan. Og at kende definitionen på et projekt giver dig en stor fordel, når du skal forsøge at arbejde konstruktivt med projektet. Vi lærer dig, hvad et rigtigt projekt består af – og hvordan du kan styre det effektivt!

Hør underviseren fortælle om kurset

Fyld værktøjskassen op – og brug den

På kurset får du ikke bare en basal forståelse for projektets opbygning og natur – vi giver dig også de redskaber, der gør det muligt for dig at styre projektet med sikker hånd! Vi giver dig det, som vi mener er nøgleværktøjerne for al god projektledelse – uanset om du skal være en del af en lille projektgruppe, eller om du har ambitioner om at lede komplicerede projekter i fremtiden. Projektlederens første (og vigtigste) værktøjer er interessentanalyse, risikoanalyse, forventningsafstemning, model til planlægning og model til afslutning. Og så bliver du ikke bare introduceret til værktøjerne – vi lærer dig også lige præcis hvornår du skal bruge dem.

Klar-projektparat-start!

Nu har vi snakket en hel masse om værktøjer og redskaber. Men kender vi ikke alle en af den slags typer, som har købt hele byggemarkedets udvalg af forskellige skruetrækkere og svensknøgler – og så ellers lader dem hænge ubrugt på væggen ude i skuret? Vores Projektledelse på en dag gør op med tørre teoretiske kurser og sørger for, at du får kombineret teorien og værktøjerne med det helt lavpraktiske.

Jeg har fået en masse gode værktøjer med hjem til at blive en bedre projektleder – alle modellerne var gode og brugbare. Jeg vil helt klart få en bedre struktur og skabe bedre projektforløb i fremtiden.

Maria Mille Pedersen - Gebr. Heinemann Retail

Underviseren var virkelig god til at relatere til vores hverdag og give eksempler, der passede ind. Jeg vil helt sikkert få større overblik og tryghed ved mine enkelte projekter samt være mere skarp på målformuleringer.

Mette Jensen - Topdanmark Forsikring

Meget kompetent og behagelig underviser. Vi nåede SÅ meget på en dag, men uden at det føltes forjaget. Jeg har fået virkelig meget ud af kurset, som jeg glæder mig til at tage i brug i min hverdag.
Det vil give mig mere sikkerhed i min rolle som projektleder.

Henriette Granlund Marsden - DTU

Kurset vil have stor indflydelse! Jeg har fået gode værktøjer til at tage med tilbage i mit daglige arbejde.

Mette Herbst Andreassen - Kamstrup A/S

Kurset vil have stor indflydelse, da man bedre ved, hvordan man skal planlægge sine projekter fremadrettet.

Charlotte - EWII

Underviseren var rigtig god til at bruge kursisterne som eksempler. Ud fra det spørgeskema vi havde svaret på forud for kurset, inddrog underviseren os alle og gjorde undervisningen meget relevant!

Julie Christoffersen - TV SYD

Dygtig underviser som formidler stoffet godt og forståeligt samt drager kursisterne ind i undervisningen. I mit daglige arbejde med projekter, kan jeg i høj grad bruge de værktøjer, som vi blev undervist i.

Carina Hollænder Salversen - Professionshøjskolen UCN

Dit udbytte

 • Du får den helt grundlæggende forståelse for, hvad der kendetegner et projekt. Mange mangler denne basale færdighed, som faktisk er helt essentiel for at få den nødvendige indsigt i projektets maskinrum

 • Kurset giver dig indblik i præcis de projektledelsesværktøjer, du skal bruge for at kunne begå dig som projektleder eller i projektkontekst – og vi gør dem samtidigt konkrete for dig

 • Du får en masse øvelse i at bruge din nye viden og dine nye værktøjer gennem casearbejde. På den måde får du med det samme en sikkerhed i, hvordan de skal bruges, når du vender hjem efter kurset.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din virksomhed får en medarbejder, der er langt mere projektparat end før. Du er bedre rustet til at indgå i en projektsammenhæng, eller til at lede de projekter, du står for

 • Jeres arbejdsplads oplever, at mængden af succesfulde projekter stiger. Jeres projekter bliver bedre og mere effektive, når du har lært de basale projektfærdigheder

 • Du bliver en veritabel vidensbank for resten af arbejdspladsen. Såvel chefer som kolleger får stor gavn af din indsigt i projektets natur og adfærd – og ikke mindst i din viden om, hvordan det styres sikkert i mål!

Programmet for kurset

 • Vi stiller skarpt på projektarbejdsformen med udgangspunkt i projekttrekanten, projektmetoder og projektmodeller. 
 • Sæt realistiske, men ambitiøse mål. Vi arbejder med målsætning ud fra SMART-modellen og målhierarki. 
 • Hvordan påvirker jeres interessenter jeres projekt? Du lærer om anvendelse af interesserentanalyse, positionering af interessenter og kommunikationsplan. 
 • Få overblik over dit projekt. Vi gennemgår milepælsplanlægning, målhierarki og indsatsområder. 
 • Bliv bedre til risikohåndtering. Vi fokuserer på risikoanalyse, risikohåndtering og kortlægning af risici. 

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Tilmeld dig Den Intensive Projektlederuddannelse og få penge retur

Hvis du tilmelder dig Den Intensive Projektlederuddannelse, efter du har været på dette kursus, refunderer vi 2.000 kr. ekskl. moms.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

mark madsen, projektledelse

Mark

Mark er en involverende og passioneret underviser, der har prøvet det meste og kan relatere teorien til kursisternes virkelighed.

Han er tidligere s

Mark har gennem de sidste mange år specialiseret sig som konsulent og underviser inden for projektledelse- og porteføljeledelse, ledelse samt organisationsudvikling.

Han er oprindeligt uddannet inden for electrical engineering på Aarhus Universitet og har en række uddannelser og certificeringer, som han trækker på i undervisningen.

mark@arosbusinessacademy.dk

Fuld profil

Pris

4.700 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 1 dag

Tilmeld dig kurset

3. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Kolding
4. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
23. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Roskilde
18. november 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Roskilde
19. november 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
25. november 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
16. december 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Kolding
29. januar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
5. februar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
26. februar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Roskilde
23. april 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
29. april 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Roskilde
30. april 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
13. august 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Kolding
18. august 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
3. september 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
8. september 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Roskilde

Kursuskategorier

Loading