calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Præsentationsteknik på engelsk

Dette kursus hjælper dig til at blive en dygtig og karismatisk oplægsholder på engelsk.

Efter dette kursus vil du

 • føle dig mere sikker i dine engelske præsentationer
 • evne at holde dine tilhørere opmærksomme og interesserede
 • få dit publikum til at høre efter, hvad du siger, så de faktisk kan huske dine pointer
 • tale på en måde, der er i overensstemmelse med dig budskab
 • skabe et udtryk af empati, åbenhed og autoritet
 • kommunikerer med selvsikkerhed
 • blive en energisk og karismatisk taler
 • bruge din stemme som værktøj til at skabe og udstråle personligt overskud.

Tag på kursus i "Præsentationsteknik på engelsk" ligesom medarbejdere fra:

 • DHL logo
 • DGS logo
 • Veterancenteret logo
 • Marlink logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

6. - 7. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
12. - 13. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
Se flere datoer
9.400 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage på dette kursus?

Alle, der skal sige noget på engelsk for en forsamling eller måske bare præsentere sig selv til et møde, kan have gavn af dette kursus. Antal deltagere på hvert kursus er maks. 8, så underviseren har tid og rum til at fokusere på dine behov. For at deltage på kurset skal du tale engelsk på mindst mellemniveau.

Bliv stærk i de engelske præsentationer

Hvis du nogensinde før har holdt oplæg foran et publikum, så ved du, at det kan være svært at holde folks opmærksomhed. På dette kursus arbejder vi med dine evner som oplægsholder, så du kan blive en karismatisk taler, der kan holde sine tilhøreres opmærksomhed fanget uden problemer. Vi arbejder både med dine oplægs struktur og med din stemme, dit sprogbrug og dit kropssprog. Med disse værktøjer bliver du i stand til at afholde dine engelske præsentationer med stor gennemslagskraft!

Bekæmp nerverne med effektive, men simple præsentationsteknikker!

Nervøsitet og anspændthed er to store forhindringer for en succesfuld præsentation. Og når man skal præsentere på engelsk, er det ofte svært at undgå. Når nerverne tager over, ødelægges præsentationens flow. For tilhørerne betyder det, at deres opmærksomhed flyttes fra det, du prøver at fortælle dem, til din nervøsitet, og du taber din forbindelse med dem. Heldigvis er det let at kontrollere nerverne gennem nogle simple præsentationsteknikker. Hvis du føler dig tryg i din præsentation og sikker på dens tekniske kvalitet, opfatter dine tilhørere dig også som en suveræn oplægsholder – og du har dem i din hule hånd.

”Det var ikke det du sagde, men måden du sagde det på”

Den floskel har vi alle hørt før. Men faktisk er det sandt! Når du holder et mundtligt oplæg opfanger dit publikum en masse nonverbale signaler samtidig med dine ord. Disse ”ubevidste” signaler kan du faktisk kontrollere og bruge til din fordel. På kurset får du indsigt i, hvordan du selv virker, når du står og præsenterer – og hvad lige præcis du kan gøre, for at give dine præsentationer på engelsk det sidste skub mod det eminente.

Amazing course. It was well-structured and interesting. The instructor was very competent, dedicated and brilliant at constructive and specific feedback. The course will have a great influence on my daily work.

Trine Stein - TEKO Design & Business

The course had good theoretical content and a lot of practice in all points. I now have more confidence when I need to do a presentation

Volodymyr Yakubiv - DGS Denmark A/S

Dit udbytte

 • Du får boostet din gennemslagskraft, fordi du lærer, hvordan du strukturerer og udfører den stærkeste præsentation. Det er altså slut med dårlige nerver og hedeture dagene op til en præsentation, fordi du får selvtilliden til at opnå de bedste resultater.

 • Med dine nye færdigheder i præsentationsteknik lærer du, hvordan du tilpasser din præsentation til det konkrete publikum. Det betyder, at du bliver bedre til at fange og bevare publikums opmærksomhed, og dermed i langt højere grad blive hørt.

 • Du forbedrer dine engelske sprogkundskaber, idet du bliver bedre til at formulere dig og fremstå klart på det engelske sprog. På den måde bliver du også i stand til at nå ud til et bredere, internationalt publikum.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Med en stærk, engelsksproget og ikke mindst overbevisende præsentationsholder, får virksomheden en mere tiltrækkende, international profil. I vil simpelthen slå bedre igennem over for internationale kunder og interessenter.

 • Effektiviteten øges, fordi du får redskaberne og selvtilliden til at kunne forberede og udføre en stærk præsentation. På den måde sikrer I, at lytterne rent faktisk hører efter, så hverken du eller dit publikum spilder tiden.

 • Motivationen hos både dig og dine medarbejdere bliver øget af succesfulde præsentationer. Ikke nok med at du kan formulere dig skarpt og overbevisende, du kan også inspirere dine kolleger til, hvordan det skal gribes an.

Programmet for de to kursusdage

 • Skab overblik over din præsentation. Du har brug for struktur for at dit oplæg bliver effektivt og modtagervenligt. Vi stiller skarpt på struktur og forberedelse ved brug af klassiske elementer som en disposition.
 • Brug sproget, og skær ind til benet. Du lærer at bruge så få ord som muligt, så du kommer ind til kernen af budskabet.
 • Skab sproglige billeder! Vi arbejder med, hvordan du skaber kontakt med publikum – og holder den, med afsæt i retoriske apelformer.
 • Større gennemslagskraft gennem dit kropssprog. Her træner vi det non-verbale aspekt af kommunikationen.
 • Styrk din stemme. Vi går i dybden med vejrtrækning, fylde, pause, tempo og artikulation.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Dya

Dya er ikke bare ekspert i præsentationsteknik – hun er også dygtig til at få sine kursister til at udleve deres fulde potentiale, når de præsenterer.

Hun er skuespiller, og det er med udgangspunktet i den faglighed, at hun gør det at formidle til noget enkelt og håndgribeligt – både for formidlere og publikum. Dya har yderligere styrket sin faglige profil med en master i drama- og teaterpædagogik fra Københavns Universitet.

Dyas undervisning er nærværende og særdeles kompetent. Og hun har mange års erfaring med at undervise i præsentationsteknik i danske virksomheder, både for medarbejdere, ledere og topchefer.

Som skuespiller er Dya Bodilnomineret for sin medvirken i spillefilmen ’Lang historie kort’. Og mange kender hende nok også fra hendes rolle i ’Klovn’.

dyajh@aroskurser.dk

Fuld profil

Pris

9.400 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Tilmeld dig kurset

6. - 7. november 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
12. - 13. november 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
18. - 19. marts 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
25. - 26. marts 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København

Kursuskategorier

Loading