calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Præsentationsteknik med gennemslagskraft!

Få personlig sparring på hele pakken: kropssprog, stemmeføring, troværdighed, struktur og autenticitet!

Få alt, hvad du skal bruge:

 • Lær hvordan du får folk til at lytte til hvert ord, du siger
 • Bliv en troværdig og autentisk oplægsholder
 • Lær hvordan du tøjrer din nervøsitet
 • Få selvtillid til at improvisere, og frigør dig fra dit manuskript
 • Få et stærkt kropssprog
 • Vind fuld kontrol over din egen stemme
 • Brug storytelling og gør dine pointer levende
 • Lær at bruge de tre grundlæggende appelformer ethos, logos og pathos
 • Lær hvordan du gør PowerPoint til din hjælper – og ikke omvendt!

Tag på kursus i "Præsentationsteknik med gennemslagskraft!" ligesom medarbejdere fra:

 • arla-logo
 • KMD logo
 • Forsvarsministeriet logo
 • samsung logo
 • Nordea logo
 • Lyngby-Tårnby Kommune logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

23. - 24. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
25. - 26. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
23. - 24. oktober kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Kolding
Se flere datoer
8.900 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset i præsentationsteknik er for dig, der ser potentialet i at blive en oplægsholder i verdensklasse – uanset om du bruger PowerPoint eller ej. Styrker du din præsentationsteknik, styrker du ligeledes din personlige gennemslagskraft. Kurset er både for erfarne og mindre erfarne oplægsholdere.

Få den helt rigtige effekt på dit publikum

Ved du, hvordan du fremstår i andres øjne, når du giver en præsentation? Eller har du mest fokus på indholdet i det, du skal tale om? Det kan vi lave om på! På kurset lærer du de små tricks, der fra start opbygger dig som en troværdig person i dit publikums bevidsthed. Du lærer også de tre grundlæggende måder, hvorpå du kan appellere til dit publikum og vinde tilslutning til det, du siger. På den måde lærer vi dig at præsentere, sådan at det, du står og siger, ikke bare er faktuelt korrekt, men også har den rigtige virkning på dit publikum.

Vores ekspert gør dig til en fantastisk oplægsholder!

Hvis du virkelig vil udvikle din præsentationsteknik, så skal du have en dygtig instruktør, der kan kigge på dig og sige lige præcis, hvad netop DU kan gøre for at få større gennemslagskraft. Vi har sådan en instruktør! På kurset skal du selv præsentere, mens du får råd og vejledning fra en af Danmarks førende eksperter i præsentationsteknik. Hun kan lære dig lige præcis de teknikker, som du mangler for at blive en fremragende oplægsholder. 

Vi giver dig GRATIS adgang til ”Din læringsbank”!

Som deltager på vores kursus i præsentationsteknik får du automatisk adgang til vores læringsunivers ”Din læringsbank”.

Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset – og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til dig, så du kan holde dig skarp længe efter kurset!

Masser af praktiske øvelser

Undervisningen består af 5 sessioner, der vil give dig indsigt i et bredt spektrum af præsentationsteknikkens værktøjer. Du vil blive præsenteret for et teoretisk aspekt, som du senere vil afprøve i praksis. I den praktiske del bliver du undervist i budskabstræning, nærværstræning og stemmetræning. Du vil også få indsigt i din egen kropslige bevidsthed, dit sprogvalg og få træning i feedback. Alt dette giver dig den nødvendige viden og konkrete værktøjer, som du kan tage med hjem og bruge i praksis efter kurset.

Fremstå både karismatisk og troværdig

På dette kursus lærer du at lave præsentationer, der ikke kun informerer, men som også inspirerer og engagerer. Præsentationer om seriøse emner behøver nemlig ikke være kedelige og upersonlige. På kurset lærer du derfor at formulere dig på en måde, så du tager ejerskab for det, du siger. Dermed fremstår du mere autentisk og troværdig, og du vil derfor opnå en langt større gennemslagskraft.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

 

Det er et af de bedste kurser, jeg har været på - og det er ikke så få gennem årene. Jeg har fået rigtigt meget med mig, som jeg kan implementere i både arbejdsliv og privatliv

Kristine Jørgensen - KMD

Kurset var super og meget udbytterigt. Det har givet mig en del mere selvtillid og ro på i mine præsentationer, hvilket i sidste ende gør, at jeg har mere ro på og virker mere professionel i min udstråling.

Kenneth Broberg - Samsung

Det var en spændende oplevelse, der samtidig udfordrede mig. Jeg har fået en masse værktøjer jeg kan drage nytte af både personligt og fagligt. Underviseren var rigtig god, og hun udfordrede os i stoffet hele tiden, hvilket skabte god dynamik.

Pia Bonitz - Arla Foods

Supergodt kursus med gode kursister og en super inspirerende kursusleder. Hun var bare så god, indlevende, dygtig og meget inspirerende. Sjældent har jeg været på så godt et kursus, hvor alt bare var, som det skulle være, og underviseren fik alle med, så udbyttet var optimalt. Jeg har både fået teknikker og værktøjer med hjem – og stof til eftertanke.

Dorte Lund - Nordea

Meget givende kursus. Skarp underviser, god stemning. Jeg vil helt sikkert arbejde på at inkorporere de tips, jeg fik – formentligt resten af mit formidlerliv.

Sara Bindeballe - Aarhus Bibliotek

Superdygtig underviser. Min egen præsentation blev ændret og forbedret allerede efter en time. Det var godt med meget fokus på det praktiske arbejde, så man lærte at iscenesætte sig selv og fange sit publikum. Jeg har lært at bearbejde min nervøsitet og indtage scenen, så mine præsentationer kommer helt ud over rampen.

Kenneth Depenau - SKAT

Det var et utroligt lærerigt kursus med høj kvalitet og en dygtig underviser. Jeg har udviklet min personlighed utrolig hurtigt og har fået mere selvtillid og bedre præsentationsteknik. Kurset var meget positivt og vil have stor indflydelse på mit arbejde i fremtiden.

Randi Klysner Sørensen - DALI Loudspeakers

Kurset levede op til mine forventninger, og det vil få stor indflydelse på mine præsentationer. Jeg har fået indblik i stemme, krop og nærvær. Yderst kompetent underviser.”

Lars Smith - Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Det var et supergodt kursus, hvor jeg blandt meget har lært rigtig meget om appelformerne, og hvordan jeg skal bruge dem. Jeg kan også bruge mine nye teknikker til at overvinde min indre usikkerhed og vise ydre styrke.

Kristine Bjerregaard Lund - EG

Jeg var ovenud tilfreds med kurset. Jeg kan ikke komme i tanke om noget, der kunne være bedre. Kurset har været en kæmpe inspiration, som jeg vil komme til at bruge meget hver dag. Og underviseren var fantastisk! Hun var dygtig til at spotte hver enkelt deltagers svage punkter og hjælpe dem målrettet fremad.

Jeppe Hjorth - AAK

Rigtig god undervisning! Dya kunne virkelig synliggøre, hvor jeg skulle sætte, ind for at gøre min præsentation markant bedre. Jeg er blevet mere direkte i mine præsentationer, og selvtilliden er også vokset med mine nye redskaber og selvbevidsthed. Undervisningen var så god og fangende, at jeg slet ikke bed mærke i omgivelserne.

Jens Højrup - Sirena A/S

Jeg kan ikke se, hvordan kurset kunne have været bedre sammensat. Det var absolut i topklasse.

Simon Kvetny - CooperSurgical

En helt formidabel, kompetent og nærværende underviser, der virkelig tog fat i os ved roden og rykkede os markant på bare to dage.

Camilla Noble - Banedanmark

Underviseren var helt fantastisk. Virkelig god til at tilpasse kurset til hver i sær af os deltagere. Det kom bag på mig at det var muligt.

Simon Klint - LTECH A/S

God og individuel læring, som jeg ved vil give højt udbytte fremover. Rigtig god underviser, som fik os til at komme ud af vores komfortsone, og fokuserede rigtig godt på hver enkelt af os. Jeg ved jeg kommer til at bruge meget af det jeg har lært på mit arbejde; fra møder til større præsentationer.

Maria Dahl - Aage Vestergaard Larsen A/S

Super god læring gennem hele kurset. Jeg fik særdeles gode værktøjer for hjælp til præsentation og rigtig god sparring igennem øvelser og samtaler.

Morten Blemholt - HOFOR A/S

Fantastisk underviser, som kommer med gode inputs og er dygtig.

Sadaqat - Novafos

Jeg lærte rigtig meget på kurset, som jeg kan bruge i praksis i mit arbejde. Og som jeg glæder mig til at bruge ude i den virkelige verden. Underviseren er en virkelig god underviser, der formår at arbejde med hvert enkelt kursist udfordringer, men samtidig hele tiden have hele holdet med og gøre det relevant for alle.

Emilie - TV 2

Det var et meget lærerigt og struktureret kursus, med er en super dygtig underviser! Jeg har fået rigtig mange tips og tricks.

Maiken Sørensen - HOFOR

Det var en aha-oplevelse, at få knækket koden til noget så "simpelt" som at være nærværende i en præsentationskontekst. Man bliver kærligt og konstruktivt skubbet ud på planken.

Jakob Dreier - Bitzer Electronics A/S

Dit udbytte

 • Du vil gå til dine præsentationer med større sikkerhed og uden nervøsitet. Du vil ikke være nervøs for, at din stemmeføring og dit kropssprog virker uhensigtsmæssigt på dit publikum.

 • Du vil blive bevidst om de retoriske tricks og principper, der gør et budskab overbevisende. Du vil kunne levere forslag, på en måde så folk lytter til dem og får lyst til at implementere dem.

 • Du vil lære at ramme plet med dine formuleringer og ikke tale forbi dine tilhørere, fordi du på kurset bliver trænet i at tilpasse din præsentation til det publikum, du står foran.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din virksomhed vil få det fulde potentiale ud af dig, fordi du lærer, hvordan du præsenterer dine forslag og ideer helt klart, således at alle kan forstå dem og se deres potentiale.

 • Moralen og gejsten bliver øget af, at du giver spændende og motiverende præsentationer. Dine kollegaer vil også kunne hente inspiration hos dig til forbedring af deres egne præsentationer.

 • Med dette kursus er det slut med de triste præsentationer, der spilder folks arbejdstid, fordi de sidder og lytter til en præsentation, som de ikke får et reelt udbytte af.

Programmet for kursets første dag

 • Hvordan indtager du rummet?
 • Vigtige faktorer for den gode præsentation
 • Sådan forbereder du din præsentation
 • Skab overblik over din præsentation. Du har brug for struktur for at dit oplæg bliver effektivt og modtagervenligt. Vi stiller skarpt på struktur og forberedelse ved brug af klassiske elementer som en disposition.
 • Sådan tilrettelægger du din præsentation
 • Sådan gennemfører du din præsentation
 • Sådan forvandler du din præsentation til en mundtlig ’pageturner’
 • Hvilke hjælpemidler skal jeg bruge hvornår?
 • Sådan bruger du PowerPoint, så folk ikke falder i søvn
 • Brug sproget, og skær ind til benet. Du lærer at bruge så få ord som muligt, så du kommer ind til kernen af budskabet.

Programmet for kursets anden dag

 • Brug storytelling til at få folk til at huske dine budskaber
 • Retorik: Hvordan du taler til både hovedet, hjertet og kroppen
 • Skab sproglige billeder! Vi arbejder med, hvordan du skaber kontakt med publikum – og holder den, med afsæt i retoriske apelformer.
 • Du er budskabet – hvad vil du huskes for?
 • Skab kontakt med publikum – og hold den!
 • Træn din evne til at være nærværende og skabe tillid
 • Sådan tackler du spørgsmål fra publikum – argumentationsbehandling og indvendingsbehandling
 • Sådan bliver dit kropssprog en naturlig forlængelse af dit budskab
 • Større gennemslagskraft gennem dit kropssprog. Her træner vi det nonverbale aspekt af kommunikationen.
 • Sådan bruger du din stemme, så folk kan høre, hvad du har på hjerte.
 • Styrk din stemme. Vi går i dybden med vejrtrækning, fylde, pause, tempo og artikulation.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Brænd igennem med dit budskab

På kurset i præsentationsteknik med gennemslagskraft kommer du til at arbejde med dig selv og din evner som formidler. Du får redskaberne til at fremstå med naturlig gennemslagskraft, indre ro og nærvær.

Dit udbytte af kurset:

 • Få større autenticitet og troværdighed i din kommunikation
 • Bidrag mere aktivt i møder og andre fora
 • Styrk din gennemslagskraft og få mere udstråling
 • Få din personlighed ind i præsentationerne
 • Få adgang til de ressourcer, der giver dig større ro og mere nærvær når du kommunikerer
 • Teknikker til at håndtere uinteresserede og negative tilhørere.

Vink farvel til nervøsitet og sig goddag til selvsikkerhed

Du får konkrete træningsredskaber, der lærer dig at blive bedre og stærkere til at kommunikere og præsentere dine budskaber. Efter kurset vil du opleve en større bevidsthed om dine egne styrker, så du undgår at nervøsiteten tager over.

Bedre præsentationsteknik kan hjælpe dig

Gå ikke glip af dette kursus, hvor de er fokus på, hvordan du går det optimale ud fra din præsentation. Du vil blive udfordret på kurset, så du på en konstruktiv måde kan lægge de dårlige præsentationsvaner fra dig og levere overbevisende og troværdige præsentationer i fremtiden. På den måde får du en vigtig evne til præsentationsteknik, der vil forbedre dine resultater og øge arbejdsglæden for dig og dine modtagere.

Find indre ro og styrke

Når du har fået ordet eller vælger selv at tage det, er det din personlige autenticitet, energi og nærvær der er afgørende for, i hvilken grad dine tilhørere godtager dine budskaber. Uanset om du skal sælge et produkt eller en idé, overbevise chefen eller motivere dine ansatte, er det essentielt, at kunne formidle dine budskaber på en overbevisende og troværdig måde. Det er derfor vigtigt, at finde indre ro og styrke, så du kan fokusere på dine budskaber, fremfor på din nervøsitet.

Find styrken i din kommunikation

Vi dropper al snak om tommelfingerregler for, hvad du må og ikke må, når du præsenterer. Det handler ikke om at blive teknisk ekspert eller dødens gab på diasshow. Det handler om dig og dine evner som formidler. Vi skærer ind til benet og arbejder med at finde frem til de ressourcer du har brug for, så du kan levere troværdige og overbevisende præsentationer.

Få styr på nervøsiteten og kommuniker med gennemslagskraft

Hjertet må gerne banke lidt hurtigere og adrenalinet må gerne bruse. Men når stemmen dirrer, og uroen ødelægger din evne til at få pointerne frem, får nervøsiteten overtaget og du mister autenticitet og troværdighed. Vi sætter fokus på, at få hjerne og hjerte til at samarbejde, og dermed give indre ro og styrke, så du kan formidle med større udstråling, nærvær og naturlig gennemslagskraft.

Et praktisk kursus med øvelser

Undervisningen veksler mellem træning af konkrete teknikker og praktiske øvelser. Du får konkret og ærlig vejledning og gode råd, der sætter dig i stand til at fremkalde dine naturlige kommunikative evner og kommer af med nervøsitet og stivhed i din formidling.

Hvem henvender dette kursus sig til?

Kurset i præsentationsteknik henvender sig primært til dig som i dit arbejde skal formidle præsentationer til møder og andre fora. Du arbejder måske som leder, mellemleder, projektleder eller specialist, og besidder en rolle, hvor det er vigtigt, at du brænder igennem med dine budskaber.

På kurset får du:

 • Værktøjer der sikrer dig større personlig udstråling og gennemslagskraft
 • Større forståelse for andres ideer og dermed lettere ved at acceptere deres adfærd
 • Skærpet din bevidsthed om, hvordan du kan kommunikere, så du bliver hørt, forstået og respekteret.

Dya

Dya er ikke bare ekspert i præsentationsteknik – hun er også dygtig til at få sine kursister til at udleve deres fulde potentiale, når de præsenterer.

Hun er uddannet skuespiller og arbejder sideløbende med sin undervisning som skuespiller. Hun har blandt andet medvirket i tv-serien “Klovn”, og i 2016 blev hun nomineret til en Bodil for sin optræden i filmen “Lang Historie Kort”. Dya har yderligere styrket sin faglige profil med en master i drama- og teaterpædagogik fra Københavns Universitet.

Dyas undervisning er nærværende og særdeles kompetent. Og hun har mange års erfaring med at undervise i præsentationsteknik i danske virksomheder, både for medarbejdere, ledere og topchefer.

Dya vil være din underviser i København.

Fuld profil

Brita

Brita er en særdeles kompetent og passioneret underviser med meget stor ekspertise inden for kommunikation, præsentationsteknik og gennemslagskraft.

Hun er skarp til at se den enkeltes unikke behov. Og hun en meget erfaren rådgiver, der hjælper kursisterne til at opdage deres styrker og at dyrke dem. Brita er uddannet skuespiller fra Aarhus Teater.

Brita vil være din underviser i Aarhus.

Fuld profil

Pris

8.900 kr.

Prisen er eksklusive moms. Prisen er inkl. en miniguide om god læring, kursusmateriale og fuld forplejning. Betaling sker 21 dage før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Tilmeld dig kurset

23. - 24. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
25. - 26. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
23. - 24. oktober 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Kolding
25. - 26. november 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
27. - 28. november 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
22. - 23. januar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
27. - 28. januar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
19. - 20. marts 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Kolding
23. - 24. april 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
28. - 29. april 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading