calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Præsentationsteknik for nervøse

Tag på kursus og bliv en oplægsholder i verdensklasse – helt uden den belastende nervøsitet!

Det får du på dette kursus

 • Du lærer, hvordan du bliver en troværdig, autentisk og ikke mindst dygtig oplægsholder.
 • En mere selvsikker og afslappet indstilling til præsentationer
 • Lær at bruge de tre grundlæggende appelformer ethos, logos og pathos
 • Et stærkt kropsprog og effektiv åndedrætstræning – skab ro og kontrollér dit publikum
 • Træning i hvordan tonefald kan kontrollere både situationen og nervøsiteten
 • En lang række teknikker, der gør dine præsentationer mere spændende – og dig mindre nervøs!
 • Et trygt rum, hvor du i eget tempo kan udvikle din præsentationsstil.

Tag på kursus i "Præsentationsteknik for nervøse" ligesom medarbejdere fra:

 • Mærks logo
 • Novo Nordisk logo
 • CBS logo
 • Aarhus Universitet logo
 • Københavns Universitet logo
 • Vejdirektoratet logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

23. - 24. oktober kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
28. - 29. oktober kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer
8.900 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage på dette kursus?

Nervøsitet rammer ikke kun i store oplægssituationer; det kan også blive en hæmning til hverdag. Dette kursus er både for dig, der mest mærker nerverne ved store præsentationer og dig, der synes, det kan være udfordrende at præsentere sig selv ved et møde.

Det hele handler ikke om dig

Ja, undskyld vi siger det, men den er god nok – og det er faktisk ikke så dårligt! Publikum er nemlig ikke kommet for at vurdere dig som person. De er kommet for at lytte til dit budskab. Kan du overbevise dig selv om dette, er du kommet langt i kampen mod nerverne! På dette kursus i præsentationsteknik lærer du, hvordan du holder fokus på at formidle dit budskab klart og engagerende, og du lærer, hvordan du undgår at fokusere på dig selv – og i stedet bruge al din energi på en fantastisk præsentation. 

Vi giver dig GRATIS adgang til ”Din læringsbank”!

Som deltager på vores kursus i præsentationsteknik for nervøse får du automatisk adgang til vores læringsunivers ”Din læringsbank”.

Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset – og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til dig, så du kan holde dig skarp længe efter kurset!

Vi giver dig opskriften på præsentationer uden nerver

Vores kursus i præsentationsteknik for nervøse er meget mere end et almindeligt kursus i at holde fantastiske oplæg og præsentationer. Du bliver nemlig helt fortrolig med de almindelige (og superskarpe) præsentationsteknikker, samtidig med at du i et trygt rum får mulighed for at arbejde med helt konkrete værktøjer og metoder til at kontrollere nervøsitet. Det giver dig de bedste forudsætninger for at blive en blændende oplægsholder i dit eget tempo og med plads til nerver og usikkerhed i undervisningslokalet.

Ingen skal stemples som ‘nervøs’

”Nervøs oplægsholder” er ikke en kronisk diagnose, og der er absolut ingen grund til at acceptere den titel!  Din deltagelse på kurset ikke et stempel, men et springbræt til fantastiske oplæg og præsentationer helt uden nerver. Det skal ikke være din nervøsitet, der definerer dig eller dine præsentationer – det skal udelukkende være den høje kvalitet! Derfor kommer hverken dit kursusbevis eller faktura til at nævne noget om, at kurset i præsentationsteknik er for nervøse kursister.

Kursus af utrolig høj kvalitet. Endnu engang skuffer Aros ikke - og sikke en fantastisk, energisk og dynamisk underviser! Kurset var ret grænseoverskridende på den fede måde, og jeg føler, at jeg går hjem med en masse redskaber til at styre min nervøsitet. Jeg glæder mig til næste gang jeg skal holde en præsentation.

Louise Bruun Christensen - Copenhagen Business School

Jeg kan slet ikke få armene ned – det var fantastisk. Underviseren var genial og helt fantastisk, og mine nye teknikker vil få en stor indflydelse på mine forberedelser og oplæg. Jeg er allerede klar til det næste af jeres professionelle kurser!

Heidi Plambeck - Københavns Kommune

Kursets kvalitet var super. Det har givet mig øget gennemslagskraft i mit daglige arbejde. Fantastisk, at der kunne favnes så bredt - og på en måde så alle følte, at de fik noget ud af det - den erfarne såvel som uerfarne.

Ditte Tornehave - Novo Nordisk

Det var et perfekt kursus - det levede fuldt ud op til mine forventninger. Underviseren var superdygtig, og hun var god til at sætte sig ind i den enkeltes behov.

Pia Lebech - Maersk Oil and Gas

Virkelig godt kursus, det var udbytterigt - og udfordrende. Jeg har fået masser af enkle råd til mine præsentationer, som jeg også kan bruge i andre sammenhænge.

Gitte Hansen - Københavns Universitet

Det var et rigtig godt kursus, hvor jeg har fået trænet mine præsentationer og lært at stole meget mere på mig selv.

Emil Hornung-Nissen - Aarhus Universitet

Det var nemt at mærke, at underviseren tilpassede sig kursisterne for, hvem vi var, hver især. Fantastisk overblik for den enkelte og samtidig god til at holde sammen på holdet.

Carina Lauridsen - LEGO Systems A/S

Det var et super godt kursus, hvor en meget dygtig underviser lærte mig at tackle min nervøsitet, så jeg ikke længere bliver nødt til at sige nej til at stå foran en forsamling. Jeg vil absolut anbefale AROS kurser til kollegaer og bekendte.

Susanne Fristrup - Hjørring Kommune

Jeg har fået mod på at holde præsentationer – faktisk har jeg allerede tilbudt at holde oplæg på et eksternt kursus. Det ville jeg aldrig have gjort, før jeg tog dette kursus.

Anne-Mette Rusch - Lægemiddelstyrelsen

Det var et virkelig godt tilrettelagt kursus med en super engageret underviser! Det var dejligt, at vi var så få på holdet, hvilket var med til at skabe en skøn ro og grobund for et meget intenst og dybdegående kursus.

Anita Larsson - GC Nordic

Alt mulig ros til vores underviser! Hun havde SÅ god energi, var meget omsorgsfuld i sin feedback og fik os til at føle os trygge i nogle overskridende øvelser. Tak, tak, tak for et fantastisk kursus!

Isa Egholm Christensen - Syddansk Universitet

Underviseren var helt fantastisk, super inspirerende, meget sød og behagelig. Hun var meget konstruktiv over for hver enkelt af os. Top karakter herfra.

Charlotte Christensen - P+, Pensionskassen for Akademikere

Dit udbytte

 • Det helt indlysende først: dine præsentationer og oplæg bliver markant forbedret. Både på grund af din nye indsigt i præsentationsteknik og de nye værktøjer til nervøsitet, der gør, at dine gode pointer og faglige input kommer til sin ret, og du bliver hørt højt og tydeligt. Du får simpelthen gennemslagskraft!

 • Du lærer at kontrollere nervøsiteten i stedet for at den kontrollerer dig. Det giver dig en selvsikkerhed både som oplægsholder, men også som person generelt, der gør din daglige interaktion med andre mennesker til en leg.

 • Du bliver bedre til at formulere dig og tilpasse din kommunikation til dine tilhørere. Du får overskud til retoriske greb og stærke budskaber, fordi du på kurset bliver trænet i at fokusere mindre på dig selv og dine usikkerheder, og mere på din præsentation og dit publikum.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din nyerhvervede gennemslagskraft kommer hele virksomheden til gode. Dine oplæg får alle pointerne igennem, og I kommer til at fremstå super skarpe over for publikum, hvad end det er kunder, kursister eller noget helt tredje.

 • Arbejdsmiljøet omkring dig forbedres, fordi du simpelthen er blevet bedre til at være på socialt og fagligt. Det betyder mere motivation og bedre resultater i dit arbejde. Simpelthen øget effektivitet - og hvilken arbejdsgiver synes ikke godt om det?

 • En rask og oplagt medarbejder er alle dage at foretrække over en syg og stresset. Når du lærer at komme nervøsiteten til livs, er der en stor sandsynlighed for, at dit sygefravær også vil falde.

Programmet for kursets to dage

 • Forberedelse letter nervøsiteten. Få råd til hvordan du strukturer dit indhold og skaber overblik over din præsentation.
 • Få teknikkerne til at bruge sproget aktivt og effektivt.
 • Med et greb fra retorikkens verden træner vi at kommunikere til både hoved, hjertet og kroppen.
 • Indre monolog – det handler om hvad vi tænker om os selv. Vi stiller skarpt på at flytte vores opmærksomhed hen på det relevante. ​
 • Brug dit kropssprog til at positionere dig: Øvelser der giver dig jordforbindelse og styrker dit udtryk.
 • Brænd igennem med din stemme. Vi træner vejrtrækning, styrke, tempo og artikulation.
 • Det dybe åndedræt er genvejen til fysisk og mentalt overskud​.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Dya

Dya er ikke bare ekspert i præsentationsteknik – hun er også dygtig til at få sine kursister til at udleve deres fulde potentiale, når de præsenterer.

Hun er uddannet skuespiller og arbejder sideløbende med sin undervisning som skuespiller. Hun har blandt andet medvirket i tv-serien “Klovn”, og i 2016 blev hun nomineret til en Bodil for sin optræden i filmen “Lang Historie Kort”. Dya har yderligere styrket sin faglige profil med en master i drama- og teaterpædagogik fra Københavns Universitet.

Dyas undervisning er nærværende og særdeles kompetent. Og hun har mange års erfaring med at undervise i præsentationsteknik i danske virksomheder, både for medarbejdere, ledere og topchefer.

Dya vil være din underviser i København.

Fuld profil

Brita

Brita er en særdeles kompetent og passioneret underviser med meget stor ekspertise inden for kommunikation, præsentationsteknik og gennemslagskraft.

Hun er skarp til at se den enkeltes unikke behov. Og hun en meget erfaren rådgiver, der hjælper kursisterne til at opdage deres styrker og at dyrke dem. Brita er uddannet skuespiller fra Aarhus Teater.

Brita vil være din underviser i Aarhus.

Fuld profil

Pris

8.900 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart

Varighed: 2 dage

Tilmeld dig kurset

23. - 24. oktober 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
28. - 29. oktober 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
3. - 4. marts 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
12. - 13. marts 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading