calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Lynkursus i korrekturlæsning

Vores lynkursus i grammatik lærer dig at arbejde effektivt og kompetent med praktisk korrekturlæsning.

Det får du bl.a. med hjem:

 • Omfattende viden om dansk grammatik, tegnsætning og typiske problemer
 • Tips og tricks til at lette og forbedre din korrekturlæsning
 • Konkret træning i korrekturlæsning på højeste niveau
 • Indblik i de elektroniske værktøjer du som korrekturlæser har til rådighed
 • Gratis adgang til vores populære online kommakursus (værdi: 599 kr. ekskl. moms)
 • Håndbog i Nudansk (værdi: 320 kr. ekskl. moms)

Tag på kursus i "Lynkursus i korrekturlæsning" ligesom medarbejdere fra:

 • Dføj logo
 • Sundhedstyrelsen logo
 • Aarhus universitet logo
 • Krifa logo
 • Vejle Kommune logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

21. - 22. august kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
28. - 29. august kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
Se flere datoer
7.900 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage på dette kursus?

Deltagelse på dette kursus forudsætter, at du allerede har et vist niveau i stavning og tegnsætning, men måske trænger til en sproglig genopfriskning.

Dette kursus er også for dig, der ønsker et udvidet kursus i dansk grammatik og stavning uden nødvendigvis at skulle arbejde professionelt med korrektur efterfølgende.

Selv små fekl giver en dårligt indtryk

For en virksomhed, der tager sig selv seriøst, er det altafgørende, at det skriftlige materiale, som virksomheden sender ud, fremstår skarpt og fejlfrit. Sjuskede tekster og fejl skaber irritation og skader brandet og forretningsmulighederne – både bevidst og ubevidst. En helt igennem korrekt tekst sender derimod det modsatte signal. Det er med til at opretholde et image af seriøsitet og kompetence.

Bliv en god sproghåndværker

Meget tid går til spilde, når mange bruger for lang tid på korrekturlæsning, fordi de ikke er bekendt med korrekturlæserens tips og tricks. På dette kursus går vi i dybden med at øve korrekturfunktionerne i Word og pdf, så du nemt og sikkert kan rette en tekst. Du vil blive trænet i at læse korrektur på mange forskelllige tekster inden for et bredt udvalg af genrer, og du får de bedste tips og tricks til, hvordan du kan forbedre og optimere din korrekturlæsning. Og så får du også forklaring på alle de spørgsmål, du før kurset besvarede med “Fordi sådan er det bare.”

Sproget er dynamisk – og du skal være opdateret!

Det danske sprog er en dynamisk størrelse, og der sker konstant ændringer eller tilføjelser til sproget. Det, du ved er rigtigt i dag, er måske anderledes i morgen. Derfor er det en af korrekturlæserens fornemste opgaver at kunne holde sig opdateret på sproget. På vores kursus får du ikke blot den nyeste viden om sproget – du bliver også klædt på til konstant at holde dig ajour med de seneste ændringer!

Lær teknikkerne og bliv mere effektiv

Er det dig, der til dagligt står for korrekturlæsningen på din arbejdsplads, er du formentligt allerede godt inde i stoffet. Men lærer du teknikkerne til professionel og effektiv korrekturlæsning, kan det både gøre dit arbejde lettere og gøre dig mere effektiv, når du arbejder med teksterne. Og det behøver du altså ikke en hel uddannelse for! Vores lynkursus er en intens og effektiv måde at blive en kompetent korrekturlæser på – og så er det oven i købet spændende!

Kurset giver dig gratis adgang til et omfattende online kommakursus

Som deltager på lynkursus i korrekturlæsning giver vi dig en årslicens til AROS Business Academy’s Online kommakursus med mere end 100 øvelser. Så har du rig mulighed for efter kurset at nørde igennem med din nye kommaviden hjemmefra! Kurset har en værdi af 595 kr. ekskl. moms.

 

Det var et supergodt og veltilrettelagt kursus med en god blanding af teori og praksis. Underviseren var virkelig dygtig - kun ros herfra. Jeg fik alle mine forventninger og faglige spørgsmål afklaret. Og jeg er sikker på, at det også gælder for min kollega.

Tine Imsgard Hahn - Krifa Forsikring

Tip top kvalitet. Lynkurset i korrekturlæsning har skærpet min opmærksomhed omkring mange af faldgruberne ved korrekturlæsning, samtidig med, at det har svaret på de spørgsmål, jeg havde til grammatik, tegnsætning osv. Kurset vil gøre mig til en skarpere korrekturlæser.

Helle Bonde - Lo-skolen

Jeg kan godt lide, når tingene bliver gjort enkle, og det gjorde underviseren. Hun var rigtig god til at forklare selv det svære stof! Supergodt kursus med en meget engageret underviser, der gjorde korrekturlæsning simpelt og forståeligt. Jeg kan nu skrive med større sikkerhed og professionalitet.

Jette Rydahl Sørensen - Sundhedsstyrelsen

Det var et fantastisk effektivt og brugbart kursus. Christel er ganske enkelt en ener på sit felt!

Anette Riis - Ledig

Det kunne tydeligt mærkes, at underviseren brænder for det danske sprog. Hun forstår at "læse" deltagernes niveau, og samtidig bibeholde en høj faglighed.

Joan Erichsen - 3FA - Faglig Fælles Akasse

Det har være to rigtig gode og givende dage! Christel er en super dygtig og sjov underviser, og hun formidler stoffet på en spændende og spiselig måde. Der var gode variationer mellem undervisning, øvelser, gennemgang af øvelser og feedback. Og pauser :). De to dage fløj af sted, og jeg har fået SÅ meget med mig. Alt i alt et kursus, som var alle pengene værd, og jeg har allerede rost det til flere kollegaer.

Lise Lotte Frederikke - Krifa Forsikring

Virkelig godt og brugbart kursus af meget høj kvalitet. Jeg har fået en masse gode fif og tricks, og en masse gode dokumenter med hjem. Jeg bliver forhåbentligt endnu skarpere og fanger endnu flere fejl, når jeg læser korrektur. Det var tydeligt at underviseren brændte for sit arbejde. Hun var meget inspirerende og havde god energi – foruden meget stor viden. Skønt!

Marianne Klarskov Nielsen - Djøf

Kurset havde en høj faglig kvalitet, og jeg føler mig langt mere tryg ved at lave korrekturlæsningsopgaver på baggrund af den grundige gennemgang af tips, tricks og regler. God struktur og meget god underviser!

Emilie Søndergaard - GO Forlag A/S

Helt i top - absolut! Underviseren var virkelig dygtig og meget inspirerende i sin undervisning. Hun leverede en god balance mellem teori, øvelser og fællessnak, og på den måde kunne stoffet fordøjes rigtigt fint undervejs!

Lise Lotte Frederiksen - Krifa Forsikring A/S

Kurset var så gennemført fra start til slut både ift. materiale, indhold, underviser, personale og forplejning. Faktisk har jeg ikke noget negativt at sige om kurset (det sker ikke så tit, ha ha). Det er bestemt ikke sidste gang, jeg vil benytte mig af Aros! Underviseren var virkelig god til at formidle på en god, positiv, lærerig og fangende måde.

Nanna Hindborg Jensen - Kammeradvokaten - Advokatfirmaet Poul Schmith

Det var interessant og intensivt med en underviser, der på fantastisk vis sørgede for, at vi alle blev inddraget og udfordret. Stemning og humør var ligeledes i top, så det var en ren fornøjelse. Alle var glade og fik noget godt med fra kurset. Det sad bare lige i skabet!

Nikolaj Poulsen - Vanderbilt International

Jeg synes det var et rigtig godt kursus med masser af plads til spørgsmål og at få forklaret ting en ekstra gang. Virkelig sød og pædagogisk underviser. Jeg kan varmt anbefale kurset.

Agnethe Aaby Sørensen - SOS Børnebyerne

Alt hvad vi gennemgik var relevant, meget dygtig og smilende underviser, gode faciliteter og lækker forplejning.

Nanna Vange Kjær - Cabi

Dit udbytte

 • Du bliver ekspert i det danske sprog, så du kan læse korrektur på tekster med stor faglig sikkerhed og korrekthed – og du bliver i stand til at kunne argumentere fagligt

 • Du får indblik i korrekturlæserfagets strukturer og insiderviden, som du kan bruge til konstant at holde dig opdateret omkring det danske sprog og korrekturlæsning

 • Du får en bedre arbejdsdag og bedre overblik, når du er sikker på din faglighed og præcist ved, hvor du skal søge efter de korrekte svar.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din arbejdsgiver får et flagskib i dansk og korrekturlæsning, som kan hjælpe med alle slags uklarheder og spørgsmål omkring sproget og tekstproduktion

 • Virksomheden får en sikkerhed for, at den skriftlige kommunikation er i orden. Sproglig korrekthed er med til at højne det professionelle udtryk i enhver virksomhed og dermed opretholde et stærkt brand

 • Din arbejdsgiver får en mere effektiv medarbejder, der automatisk får mere tid til andre opgaver, som vil gavne virksomheden i fremtiden.

Programmet for kursets første dag

 • Bliv klogere på de sproglige retningslinjer. Her får du får gode råd til din korrekturlæsning. 
 • Hvordan retter du i word og pdf? Få styr på det tekniske og få tips til at sætte læsetempoet op. 
 • Vi lærer om ordklasser og forskellige typer af sætninger. 
 • Hvordan bruger vi komma? Vi arbejder med kommatering og de forskellige kommaregler. 
 • Vi laver løbende øvelser med forskellige typer af tekster som rapporter, ansøgninger, artikler osv.

Programmet for kursets anden dag

 • Vi udvider arbejdet med kommatering fra førstedagen til mere vanskelige sætninger. 
 • Kom hele vejen rundt! Vi kigger på reglerne for alle de andre tegn: Kolon, semikolon, citationstegn, bindestreg, tankestreg, skråstreg osv. 
 • Vi gennemgår de typiske faldgruber – fx et eller to ord, ejefald, hans eller sin, nogen eller nogle og bøjningsendelser. 
 • Vi laver løbende øvelser med forskellige typer af tekster som rapporter, ansøgninger, artikler osv.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Christel

Christel har stor erfaring som professionel korrekturlæser og har blandt andet arbejdet med korrekturlæsning for flere ministerier, kommuner, forlag og universiteter.

Derudover har hun arbejdet med mange forskellige tekstgenrer og er erfaren udi romaner, nyhedsbreve, rapporter, videnskabelige afhandlinger mv.

Christel er bachelor i retorik og cand.mag. i dansk og er en underholdende og pædagogisk formidler, som sætter en ære i at tilpasse sin undervisning til de enkelte deltagere.

christel@aroskurser.dk 

Fuld profil

Pris

7.900 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale, adgang til vores online kommakursus samt Håndbog i Nudansk. Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Tilmeld dig kurset

21. - 22. august 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
28. - 29. august 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
20. - 21. november 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
27. - 28. november 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
26. - 27. februar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
5. - 6. marts 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
14. - 15. maj 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
21. - 22. maj 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København

Kursuskategorier

Loading