calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Internt kursus i PowerPoint: Lav fængende slideshows!

Et kursus om, hvor godt det kan gøres!

I bliver bedre til at

 • skabe professionelle og imponerende slideshows
 • oversætte jeres pointer fra ord til visuelle budskaber
 • gøre jeres præsentation lettere for publikum at følge og forstå
 • skabe tjekkede grafiske elementer og bruge dem hensigtsmæssigt
 • præsentere jeres budskab klart, overbevisende og mindeværdigt.

Tag et soloforløb i "Internt kursus i PowerPoint: Lav fængende slideshows!" ligesom medarbejde fra:

 • Uddannelse, karriere, læring, karriereudvikling, efteruddannelse, kurser, kursus
 • Uddannelse, karriere, læring, karriereudvikling, efteruddannelse, kurser, kursus
 • NCC logo
 • Frederiksberg Kommune logo
 • ISS logo
 • Region Hovedstaden logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Kurset vil blive skræddersyet efter jeres behov og tilpasset efter, hvor mange I ønsker at deltage.

Kursets målgruppe

Kurset er for jer, der har brug for at ramme plet med præsentationer og præsentere jeres budskaber forståeligt og overbevisende hver gang. I kan deltage i kurset, uanset om I er erfarne brugere af PowerPoint eller først skal til at i gang.

Jeres præsentationer bliver imponerende

Et spændende slideshow er det allerførste skridt på vejen til en god og professionel præsentation. Men det er for mange mennesker et farligt sats at forsøge sig med et spændende og visuelt flot slideshow – ofte ender det i et pinligt og forvirrende resultat, der skader præsentationen mere end det gavner. På dette kursus lærer I at styre langt uden om fælderne og lige ind i succeserne, så jeres slideshows bliver genstand for både inspiration og misundelse fra enhver, der overværer jeres præsentationer!

Kursets varighed er fuldt fleksibel. Mange vælger to hele dag (typisk 9-16). Men det er op til jer, hvor længe kurset skal vare, og om det skal stå for sig selv eller være en del af et større arrangement.

Gør jeres præsentation mindeværdig!

Hvis folk hører jeres pointer, så glemmer de dem. Hvis de både hører og læser dem, så husker de dem måske. Men hvis jeres publikum hører jer sige jeres pointer, imens de ser dem for sig gennem smukke og tjekkede illustrationer, så husker de dem helt sikkert! Efter dette kursus vil folk altid huske jeres pointer, fordi de har set dem levende illustreret med stor effekt.

Kurset er kreativt – ikke teknisk

Kurset handler ikke om at lære en masse genvejstaster eller andre tekniske færdigheder. I stedet handler det om de elementer, der grundlæggende skaber en fremragende visuel oplevelse. På kurset kommer I til at arbejde med egne ideer, og her vil I se, hvor nemt det faktisk er at lave et imponerende slideshow. Efter kurset vil I være klar til at lave jeres første spektakulære slideshow – på jeres arbejdsplads, over for en kunde, eller hvor end I har brug for at imponere folk og demonstrere et misundelsesværdigt overskud af kompetencer!

 

Kurset var af topkvalitet. Det vil have stor indflydelse, da jeg er blevet opmærksom på, at jeg før faldt i samme fælde som alle andre. Kurset var kort og klart, og blev ikke for dybt – det var forståeligt hele vejen igennem. Absolut ikke sidste gang jeg benytter mig af Aros’ kurser.

Mads Nybroe - Nordea

Meget professionelt kursus med stort udbytte. Jeg har fået simple retningslinjer til at lave en god PowerPoint-præsentation. Jeg kommer til at lave mere strømlinede og målrettede præsentationer, hvor modtageren bedre kan forstå mit budskab.

Michael Rolsted - Bossard Denmark

Det var et veltilrettelagt kursus med virkelig gode indslag og stærke pointer. Jeg vil klart anbefale kurset og underviseren til andre. Underviseren var meget behagelig og levende i sin undervisning – han leverede absolut varen. Kurset får stor betydning for mig fremover, og jeg tager virkelig meget med hjem i bagagen.

Tom Meyer - Harsec

Kurset var af topkvalitet, og underviseren var meget kompetent. Jeg har fået en masse brugbare værktøjer med hjem.

Rikke Berg - So simple

Supergodt kursus med den helt rigtige vinkel. Underviseren opfattede med det samme, hvor vi var som kursister. En i særklasse superb underviser.

Morten Lund - Flextronics

Det var et godt kursus, hvor jeg har fået en masse gode og håndgribelige tips og tricks med hjem. Jeg er blevet gjort opmærksom på en masse nye ting som jeg vil lægge vægt på til min næste power point-præsentation.

Helle Palsgaard Andersen - Frederiksberg Kommune

Kurset var en rigtig god og meget lærerig oplevelse. Det vil virkelig gøre en forskel for mig – blandt andet vil min forberedelse blive markant anerledes.

Jacob Lund-Hansen - Bossard Denmark

Det var et super kursus med stor kvalitet! Det var let forståeligt og foregik i et passende tempo – samtidig med at underviseren var godt forberedt.

Dorte Lund - Nordea Kredit

Jeg synes kurset var rigtig godt. Jeg har fået mange gode tips og tricks til de præsentationer, jeg laver. Jeg tror kurset vil have en væsentlig betydning for mit arbejde.

Sanne Olsson - ISS Facility Services

Kurset gav stor inspiration med mange gode tips, som er direkte anvendelige. Der er ingen tvivl om, at vi skal have en grundig gennemgang af vores undervisningsmateriale med henblik på gennemgribende ændringer

Vivi Dixen Møller - Region Hovedstaden

Dit udbytte

 • Bedre levering af dit budskab: Dine budskaber vil gå klart igennem, og publikum vil huske dine pointer, fordi du lærer at illustrere din tankerække visuelt. Dermed skaber du et perfekt visuelt supplement til dine ord.

 • Professionel wow-faktor: Du vil virke mere professionel og overbevisende, når du præsenterer, fordi dine slide-shows er et niveau over, det folk er vant til.

 • Ny energi og inspiration: Du bliver kollegaen, konsulenten eller måske sælgeren, der kommer med fornyet energi og inspiration ved at give præsentationer, der udnytter power point-mediet på en måde, som de fleste aldrig har set før.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Mindre tidsspild: Jeres arbejdsplads får det maksimale ud af den tid, som I bruger på at give og lytte til præsentationer - i stedet for at spilde tid med præsentationer, som folk alligevel ikke forstår eller glemmer igen bagefter.

 • Bedre brand: Virksomhedens brand bliver styrket af, at du kan levere imponerende og professionelle præsentationer over for kunder.

 • Motivation til arbejdspladsen: Når I kommer tilbage fra kurset, vil I kunne sprede motivation og fornyet energi på jeres arbejdsplads, ved at vise folk hvordan man kan udnytte power point-mediet på en helt ny måde.

Programmet for kurset

 • Hvad er det egentlig, vi jagter? I afklarer gennem en refleksionsøvelse, hvad der kendetegner de mest effektive præsentationer
 • Storyline og struktur – to vigtige elementer i den velfungerende PowerPoint. I lærer om to forskellige måder, I kan struktureres jeres budskab på samt en 4-trins proces til at udvikle præsentationer efter.
 • Mange præsentationer er alt for komplekse. I får kendskab til fem vigtige elementer, som I bør tage stilling til for at ramme dine modtagere bedst muligt.
 • Etableringen af troværdighed er centralt! Vi stiller skarpt på de tre grundelementer i afsenderens troværdighed og raffinering af PowerPoint-materiale.
 • I præsenteres for ’Best Practise PowerPoint’, som er en kortlægning af de mest effektive måder at arbejde med PowerPoint på.
 • Sådan gør I jeres slides lækre visuelt! Bliv klogere på, hvilke midler I kan tage i brug for at gøre jeres præsentation bedre visuelt.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om jeres læring!

For os handler alting om, at I får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til jeres forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at I efter kurset let kan bruge jeres nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor I er – så I nemt kan skabe endnu større værdi for jer selv og for jeres arbejdsplads.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Rasmus

Rasmus er en passioneret underviser, der brænder for at gøre PowerPoint-præsentationer flottere og mere effektive. Han er uddannet grafiker, og har udover sine evner indenfor det visuelle, stor erfaring med undervisning, kropssprog og at præsentere bedst muligt.

Rasmus har desuden arbejdet som skuespiller i de sidste fem år, hvor han har lært en masse om fremtoning, kropsholdning, nervøsitet samt at bevare roen når man præsenterer for mange mennesker på én gang.

rasmus@aroskurser.dk 

Fuld profil

Kursuskategorier

Loading