calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Grundlæggende Excel

Bliv fortrolig med Excels mange muligheder og nyttige funktioner og få en nemmere arbejdsdag!

Excel-kurset giver dig:

 • Et grundlæggende overblik over Excels mange muligheder for dig.
 • Styr på en lang række begreber, såsom kolonner og rækker, faneark og projektmapper, relative referencer og formatering.
 • Mulighed for at optimere og effektivisere dit arbejde med Excel.
 • Træning i at visualisere jeres data med grafer og overskuelige diagrammer.
 • De vigtigste tips og tricks, som øvede Excel-brugere tager for givet, men som normalt kan tage årevis at tilegne sig.

Tag på kursus i "Grundlæggende Excel" ligesom medarbejdere fra:

 • Beauté Pacifique logo
 • videnscenter for velfærdsteknologi logo
 • KMD logo
 • Radisson Blu logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

20. - 21. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
22. - 23. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell, Kolding
22. - 23. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg
22. - 23. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer
5.500 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Kursets målgruppe

Dette kursus i grundlæggende Excel er for alle, der bruger eller skal til at bruge Microsoft Excel, og som gerne vil blive bedre venner med det. Uanset om du er helt ny i programmet, eller har en smule erfaring, giver dette Excel-kursus dig et grundlæggende og yderst effektivt kendskab til Excel og dets uendelige funktioner og muligheder.

Du behøver ikke at have en speciel version af Excel installeret på din computer for at gennemføre kurset. Men hvis du vil have det fulde udbytte af Excel, anbefaler vi, at du har en opdateret udgave af Excel 365, da flere funktioner kun er tilgængelige i de nyeste versioner.

På kurset medbringer du en bærbar computer med Excel installeret, da du selv skal træne undervejs og prøve tingene af i praksis.

Bliv bedste ven med regnearket – og arbejd klogere!

Vi er sikkert mange, hvis forhold til Excel starter og slutter med at lægge en række tal sammen i en kolonne. Men Excel har nærmest uendelige muligheder og funktioner! Det er faktisk et helt fantastisk værktøj til at skabe overblik, udregninger og simuleringer – det kræver bare lige, at du ved, hvordan du bruger det. På vores kursus i grundlæggende Excel lærer du, hvordan de endeløse rækker og kolonner rent faktisk kan gøre dit arbejdsliv betydeligt nemmere og meget mere effektivt. 

Vil du gå hele vejen og blive kontorets bedste til Excel? Så læs mere om vores Excel Master Uddannelse, der består af 7 skarpe og effektive kursusdage.

Skab overblik, og visualisér jeres data!

Excel er et regneark. Men vi vil vove den påstand, at hvis du ved hvilke funktioner, du skal bruge, behøver du aldrig at regne igen. Excel er faktisk meget mere end bare tal og ligninger. Du kan fx bruge Excel til at lave overskuelige skemaer, analyser og rapporter. Og du kan visualisere resultaterne med grafer og diagrammer og på den måde skabe et helt tydeligt overblik, som alle dine kolleger kan forstå. På den måde får I et meget bedre fælles grundlag at træffe beslutninger på og undgår at begå katastrofale fejl.

Effektivisér dine daglige opgaver!

Det bedste ved Excel er næsten, hvor ekstremt hurtigt det kan gå, når først du kan bruge de grundlæggende funktioner. På vores kursus i grundlæggende Excel lærer du, hvordan du med skabeloner, låste ark og genvejstaster kan minimere den tid, du normalt bruger på at opsætte tabeller manuelt og finde funktioner. Det betyder, at du får meget mere tid til det, der virkelig rykker, nemlig de resultater, du skal udlede. Dine arbejdsopgaver bliver simpelthen effektiviseret – og det giver gevinst både for dig personligt og for din arbejdsplads.

Fortsæt på “Excel for videregående” eller “Excel Master Uddannelsen”

Hvis du får blod på tanden, har du mulighed for at fortsætte på kurset Excel for videregående (2 kursusdage mere) eller tage hele Excel Master Uddannelsen, der er sammensat af “Grundlæggende Excel”, “Videregående Excel”, “Pivotabeller” samt “Udvidet Excel” mere, i alt 7 kursusdage.

 

Underviseren var virkelig kompetent og havde god kontakt til os studerende. Jeg er kommet skridtet videre indenfor Excel, så jeg har mod på at bruge det jeg har lært på kurset.

Jan Lauridsen - Mollerup Golf Club

Rigtig dygtig underviser der forstod at tilpasse opgaverne til os alle.

Marianne Steffensen - Talhuset

Kursuslederen gjorde det virkelig godt! Han formåede at gøre stoffet forståeligt for mig og var meget tålmodig. Jeg har lært helt vildt meget på 2 dage, og det giver mig en kæmpe tidsbesparelse i hverdagen.

Berit Bakmand - Radisson Blu Scandinavia Hotel

Underviser var dygtig, tålmodig og god til at formidle, så kurset vil få stor indflydelse på mit arbejde, nu kan jeg det grundlæggende.

Maj-Britt Bendixen - SDFE

Dit udbytte

 • Efter kurset vil du mærke et helt tydelig temposkift i dine arbejdsopgaver, fordi du forstår at bruge Excel både effektivt og mere resultatorienteret.

 • Din professionelle selvtillid får et boost, fordi du nu kan navigere i Excel og producere og kommunikere resultater langt mere effektivt end før.

 • Du får større arbejdsglæde, fordi din hverdag bliver fyldt med små, effektive succesoplevelser, når du lærer, hvordan du med få klik kan gøre, hvad der før tog timevis af manuelt arbejde.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Efter Excel-kurset får din arbejdsplads en medarbejder, der kan navigere i data, producere og kommunikere resultater, og dermed skabe overblik for hele afdelingen.

 • Effektiviteten i afdelingen øges markant, fordi manuelle opgaver og beregninger nu kan klares på ingen tid vha. Excel.

 • Arbejdspladsen får mere præcise analyser og rapporter og dermed også et meget bedre grundlag at træffe vigtige beslutninger på.

Programmet for de to kursusdage

På dette kursus i Excel vil du få gennemgået de helt grundlæggende funktioner og værktøjer i Excel. Du vil lære om indtastning, redigering og formatering af data, og du vil lære at oprette, redigere formler – både almindelig ”købmandsregning”, men du vil også få en introduktion til nogle af de indbyggede formler, som i Excel kaldes ”funktioner”. Du vil lære at arbejde grundlæggende med databaselignende data, som kan sorteres og filtreres, og du vil lære at præsentere data i diagrammer, samt klargøre data til udskrivning.

  • Introduktion til Excel’s brugergrænseflade og værktøjslinjer
  • Det generelle arbejde i regneark
  • Navigation og markering i Excel
  • Beregninger med formler og funktioner
  • Brug af formatering til at lave regnearket pænt med rammer og farver
  • Arbejde med store datamængder
  • Præsentation af data i diagrammer
  • Sideopsætning og udskrivning af regneark
  • Brug af genvejstaster.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus i Excel til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til Kundechef Nicolai Salomon på nicolai@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Underviser hos Aros Business Academy, Jesper Staghøj

Jesper

Jesper er en af vores instruktører med speciale i Excel og Office-programmerne generelt. Han har en lang og bred erfaring inden for undervisning og formidling, bl.a. fra sin tid i forsvaret.

Jesper er en engageret og dynamisk underviser, som forstår at gøre stoffet let forståeligt og interessant med praksisnære eksempler. Med Jesper får du undervisning leveret i øjenhøjde, uanset hvilket niveau du tager kurset på.

jesper@aroskurser.dk 

Fuld profil

Pris

5.500 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Tilmeld dig kurset

20. - 21. november 2023 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
22. - 23. november 2023 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell, Kolding
22. - 23. november 2023 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg
22. - 23. november 2023 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
16. - 17. januar 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
16. - 17. januar 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell, Kolding
16. - 17. januar 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg
16. - 17. januar 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
18. - 19. marts 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
17. - 18. april 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell, Kolding
17. - 18. april 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg
17. - 18. april 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading