calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Design Thinking

Lær at arbejde systematisk med kreativitet og brugerdrevet innovation og skab bedre produkter og mere effektive udviklingsprocesser.

På de 2 kursusdage lærer du:

 • at forstå dine kunders behov og omsætte dem til succesfulde udviklingsprojekter
 • at stimulere kreativitet og bruge den til at skabe forretning
 • hvordan du hurtigt og effektivt får afprøvet og valideret idéer
 • hvordan du kan tænke kreativt og systematisk og dermed opnå hurtigere resultater i innovationsprocesser
 • at udvikle brugercentrerede strategier, services og produkter
 • hvordan du organiserer og igangsætter succesfulde brugerdrevne innovationsprocesser
 • at pitche koncepter og komme i gang med implementeringer
 • … og du kommer til at arbejde med din egen konkrete innovationscase!

Tag på kursus i "Design Thinking" ligesom medarbejdere fra:

 • Novo Nordisk logo
 • Alka Forsikring logo
 • Finanstilsynet logo
 • Coloplast logo
 • Odense kommune logo
 • Danske Bank logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

4. - 5. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
25. - 26. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer
9.200 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Kursets målgruppe

Kurset er for dig, der arbejder med innovation, projektledelse eller udvikling af nye services, produkter eller forretningsområder, og som ønsker konkrete værktøjer og en systematisk måde at gå til kreativitet og nytænkning på. Om du er bekendt med strategien og ivrig efter at lære mere, eller du er helt grøn, lover vi et maksimalt udbytte af kurset!

Du kan fx være HR-medarbejder, der skal udvikle og teste et nyt uddannelseskoncept eller en projektleder, der står over for et innovationsprojekt. Det kan også være, du er en del af et team, som mangler en metode til at arbejde med idéudvikling og innovation.

Design thinking, kort fortalt

Design thinking er dine 5 trin til effektiv problemløsning. En bredt anerkendt proces, som struktureret og iterativt leder dig helt fra indledende dataindsamling til et færdigt, implementerbart resultat.

Transformation er ikke en mulighed, det er en nødvendighed – og design thinking er hurtigruten dertil

Vi kigger ind i et foranderligt erhvervsliv, der i allerhøjeste grad tilgodeser de virksomheder, som evner at forny sig. Her er design thinking dit uundværlige værktøj til at bygge en strømlinet innovationsproces. Det er en metode, der sætter noget så abstrakt som kreativitet i system og faciliterer effektiv, brugercentreret innovation. Design thinking baner vejen for udviklingsprojekter. Her ligger hovedfokus i værdiskabelsen for (alle slags!) kunder, brugere eller virksomheder.

Vi dyrker nye evner, ikke bare ny viden

På kurset vægter vi en praksisnær, hands-on undervisning højt. Vi dykker ned i jeres egne medbragte cases, og udgangspunktet er altid tilpasset oplevelser fra deltagernes arbejdsliv. I får mulighed for diskutere, reflektere og sparre med hinanden. I kommer til at gå herfra med en oplevelse af at have rykket jer flere kilometer og med mod på at gå hjem og bruge alle de nye redskaber i jeres værktøjskasse. En følelse af, at I ikke blot ved noget nyt, men at I nu kan gøre noget nyt.

Glem alle dine gode idéer!

… eller, læg dem som minimum til side et øjeblik. På kurset i design thinking starter du nemlig helt forfra, når du introduceres til bl.a. design thinking mindset. Du lægger fra land med at skabe dybe indsigter i din kundes behov, hvilket stiller dig skarpt i forhold til den reelle problemstilling. Først nu er du klar til at hive alle dine ideer ind fra højre igen. Du vil sidde tilbage med værdiskabende løsninger, der har sit afsæt i konkrete brugerbehov.

 

design thinking, kursus i design thinking

 

Design Thinking er en lille investering, krydret med et højt afkast

Bagved den kreative proces gemmer sig faktisk en vigtig investering i din forretning. Design thinking er en tilgang til udvikling. Resultatet kan være alt fra strategier, services og produkter, som du kan bruge til at løse komplekse problemstillinger. Du vil opdage, at du kan løse opgaver mere effektivt og med et bedre slutresultat for kunden eller brugeren. Det giver plusser på samtlige konti.

Underviseren var professionel, engageret og en fremragende formidler! Kurset vil have stor indflydelse på mit daglige arbejde. Jeg kan direkte overføre det til mit videre arbejde med projektbeskrivelse, som jeg nu vil justere efter et indblik i, hvad DT bidrager med i praksis. Det levede fuldt op til mine forventninger!

Linda Raimond - Steno Diabetes Center Copenhagen

Super god og inspirerende underviser! Jeg har fået værktøjer der er lette at implementere i mit daglige arbejde.

Ditte Grabow - KMD A/S

Dit udbytte

 • Du kommer til at arbejde mere målrettet med designprocesser og projekter, fordi du har lært at arbejde systematisk med kreativitet og innovation.

 • Dine designprocesser bliver mere effektive og resultaterne bedre, fordi du forstår værdien af prototyping, evaluering og versioneringer, og hvordan de bærer processen fremad.

 • Du bliver bedre til at tænke innovativt, fordi du forstår at tage udgangspunkt i problem finding frem for at gå direkte til problemløsning, og dermed hele tiden har kundernes behov for øje.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Der opstår en øget effektivitet og bedre dynamik i teamet, fordi der nu er en medarbejder, der forstår at visualisere og evaluere idéer, så alle forstår dem.

 • Organisationen får en bedre relation til kunder og brugere, fordi den nu har en medarbejder, der fordyber sig i deres behov og udfordringer og designer løsninger til deres konkrete problemer.

 • Organisationen får en kæmpe konkurrencemæssig fordel, fordi den med Design Thinking tager de nyeste og mest effektive designmetoder i brug og dermed kombinerer brugerbehov, teknologiske muligheder og kravene til forretningens succes.

Program for kursets første dag

Design Thinking i praksis: Mindset, Principper og Proces.

 • Du bliver introduceret for Design Thinking som innovationsmetode, mindset, proces og principper.
 • Vi prøver teorien af i praksis med afsæt i Design Thinking Deep Dive øvelse.
 • Design Thinking Mindset: Fra problem solving to problem finding. Vi stiller skarpt på, hvordan du sikrer, at du løser det rigtige problem og skaber fokus og retning.
 • Design Thinking Mindset: Making to Advance Thinking. Hvordan konkretiserer du idéer og koncepter og hjælper teamet med at tænke højt sammen med brugerne?

Program for kursets anden dag

Design Thinking i praksis: Nye løsninger, øvelser og case.

 • Design Thinking Mindset: Creativity and Curiosity. Hvordan stimulerer du kreativ tænkning og finder nye løsninger?
 • Design Thinking processen. Her går vi i dybden med faser og aktiviteter.
 • Gruppearbejde med case: Vi går i dybden med faser og aktiviteter i Design Thinking processen og du arbejder i praksis med skabeloner, der hjælper til en endnu bedre forståelse for dine brugere; nemlig Empathy Map og User Journey Map.
 • Grupperne præsenterer i plenum – dialog og feedback fra underviseren og de øvrige deltagere.
 • Hvad har du lært, og hvordan vil du bruge din nye viden?

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Design Thinking - Uri

Uri

Uri er en af Danmarks mest erfarne designtænkere. Han har undervist og gennemført workshops for 1.500+ mennesker i brugen af design thinking til forretningsudvikling og digital innovation.

Uri er facilitator og konsulent indenfor udvikling og ledelse af digital produktudvikling og design-drevet innovation. Han har gennemført prisvindende projekter for Danmarks ledende virksomheder såvel som for kommuner og ministerier. Desuden udvalgt design-sprint facilitator hos DDC samt ekstern lektor i strategisk design på Det Kgl. Kunstakademi.

Uris baggrund fra Danmarks Designskole, CBS og IT-U har i kombination med et bagkatalog af personlig træning hos internationale profiler som Alexander Osterwalder, Jack Knapp og IDEO haft tydelig indflydelse på Uris tilgang og undervisning.

Forvent en engageret og skarp underviser, der mestrer designtænkningen og som elsker at lære fra sig.

uri@aroskurser.dk

Fuld profil

Pris

9.200 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling en uge før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Tilmeld dig kurset

4. - 5. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
25. - 26. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
4. - 5. december 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
11. - 12. december 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
5. - 6. marts 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
12. - 13. marts 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
11. - 12. juni 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
18. - 19. juni 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København

Kursuskategorier

Loading