calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Bæredygtig transformation i praksis

Kom godt i gang med jeres bæredygtige transformation! På dette lynkursus lærer du, hvad bæredygtig omstilling betyder for din branche og organisation, og hvordan I kan tænke bæredygtighed ind i jeres strategier og mål – og samtidig styrke forretningen!

På kurset lærer du om:

 • Purpose: Hvad er jeres purpose, og hvad betyder det for jeres organisations bæredygtige omstilling?
 • Products & processer: Hvordan kan du og din organisation konkret gøre produkter, services og processer mere bæredygtige og skabe bæredygtige forretningsmodeller?
 • People & partners: Hvordan kan du udvikle jeres interne og eksterne organisation, kunder og partnere til at bidrage til jeres bæredygtige transformation?
 • PR & Kommunikation: Hvordan kommunikerer du om jeres bæredygtige forretning på måder, der motiverer og styrker jeres rekruttering, selvfølgelig uden greenwashing?
 • Performance & profit: Hvordan sætter du mål for din organisations bæredygtighed, og hvordan måler du aftryk og skaber dokumenterede bæredygtige forretningsresultater?
 • Plan & Implementation: Hvilke helt konkrete initiativer skal du sætte i gang for at kortlægge, igangsætte, implementere og evaluere på din virksomheds bæredygtige transformation?

Tag på kursus i "Bæredygtig transformation i praksis" ligesom medarbejdere fra:

 • Vestas logo
 • Velux logo
 • Folketinget logo
 • Scleroseforeningen
 • Aarhus Kommune logo
 • kursus, kurser, efteruddannelse, uddannelse, kompetenceudvikling
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

28. - 29. august kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
4. - 5. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
Se flere datoer
9.950 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Kurset er perfekt til dig, der:

arbejder i en privat eller offentlig organisation, og som er i tvivl om, hvordan I kommer i gang med bæredygtighed. Måske står I overfor at skulle påbegynde en bæredygtig transformation, men ved ikke, hvor I skal sætte ind, og hvad der gør en forskel.

Du behøver ikke at have nogen forudgående viden om bæredygtige transformationer.

Kom godt i gang med bæredygtig transformation!

Står din arbejdsplads eller afdeling overfor at skulle i gang med en bæredygtig tranformation? Dette kursus i bæredygtig transformation er til dig, der gerne vil lære mere om bæredygtige transformationer – og som gerne vil undersøge, hvad I kan gøre for at efterlade verden bedre, end da I overtog den.

Gode intentioner er ikke længere nok!

Kravene til dokumenteret bæredygtighed vokser – heldigvis. Bæredygtighed er simpelthen blevet en central del af det at udvikle en forretning og drive en organisation. Samtidig er der kommet taksonomier, krav og mål, som det er nødvendigt at forholde sig til.

Måske har du hørt om EU’s taksonomi for bæredygtighed, men er i tvivl om, hvad du helt konkret skal stille op med den i forhold til din organisation? Måske kender du til FN’s 17 verdensmål, men ved ikke, hvordan I skal komme i gang med arbejdet med dem? Så er det her kurset for dig.

Lær hvordan du arbejder med mål og krav

Den nye EU-taksonomi for bæredygtighed stiller konkrete krav om dokumentation af CO2 udledning. Kravene rammer både store og små arbejdspladser. De store virksomheder skal holde styr på deres eget CO2-udslip gennem hele forsyningskæden – også hos deres leverandører.

Af den grund risikerer små og mellemstore virksomheder fx at blive valgt fra som underleverandører til andre virksomheder, hvis ikke de kan dokumentere deres bæredygtighed.

Også forbrugere kræver dokumenteret bæredygtighed frem for utroværdige løse påstande. Vil du kalde din organisation bæredygtig, skal du simpelthen kunne dokumentere det.

Bliv inspireret til konkrete tiltag i din organisation

Vores kursus i bæredygtig transformation giver dig inspiration, viden og værktøjer til din organisations egen bæredygtige transformation. Underviseren hjælper dig med at forstå de konkrete mål og strategier, som har relevans i netop din branche. Du kommer hjem med gode ideer og inspiration til det videre arbejde med bæredygtig transformation i virksomheden.

Samtidig er kursets holdstørrelse holdt på max. 12 personer, så der er dedikeret tid og plads til deltagernes helt konkrete spørgsmål og udfordringer. Du får altså en kombination af viden og rådgivning, der er målrettet de problemer, du sidder med netop nu i din organisation. Underviseren gør en dyd ud af, at virksomhedernes og organisationernes unikke karakteristika tages i betragtning, så du får forståelse for bæredygtighed i netop den kontekst din organisation befinder sig i.

Lær af andres fejl og erfaringer

Din underviser er vant til at have ’fingrene i mudderet’ og har arbejdet med bæredygtige transformationer på tværs af et utal af virksomheder fra næsten alle branchetyper og sektorer igennem 25 år. Derfor har hun både en meget bred og meget dyb forståelse, af de mekanismer og faktorer, der gør, at nogle virksomheder lykkes med en bæredygtig transformation, og andre ikke gør.

Hun bruger sin erfaring, når hun underviser og rådgiver deltagerne, så de undgår de typiske faldgrupper og overvinder de barrierer og udfordringer, som de kan komme til at stå overfor i deres egen virksomheds bæredygtige transformation.

 

 

Dit udbytte

 • Du får inspiration, viden og værktøjer til at gå i gang med en bæredygtig transformation i din organisation.

 • Du får en grundlæggende forståelse for FN's verdensmål, og hvordan du kan bruge dem til at skabe en bæredygtig transformation i din organisation.

 • Du får styr på EU-taksonomien og forståelse for, hvordan den påvirker din organisation - nu og i fremtiden.

 • Du lærer at identificere potentielle barrierer og udfordringer, der kan opstå i arbejdet med bæredygtige transformationer.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din arbejdsplads får en medarbejder, der har overblik over, hvordan i kan komme i gang med at arbejde med bæredygtighed på en målbar og dokumenterbar måde.

 • Din arbejdsplads får inspiration til, hvilke konkrete tiltag, i kan gå i gang med for at blive mere bæredygtige.

 • I lærer om de mest almindelige faldgruber og fejl, som andre virksomheder begår i arbejdet med bæredygtighed - så I kan tage højde for dem I jeres strategiudvikling.

 • I lærer, hvad FN´s verdensmål, ESG og den nye EU taksonomi betyder for jeres situation lige nu og i fremtiden.

 

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Pris

9.950 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Tilmeld dig kurset

28. - 29. august 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
4. - 5. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
11. - 12. november 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9. - 10. december 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
5. - 6. februar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
31. marts - 1. april 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
30. april - 1. maj 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
12. - 13. maj 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København

Kursuskategorier

Loading