calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Bestil jeres DiSC-profiler hos os

Lad os udarbejde jeres DiSC-profiler! Vi laver både almindelige og udvidede profiler, og vi tilbyder også sparring på profilerne eller workshops i forskellige formater.

Vi tilbyder alt i DiSC:

 • Introduktion til værktøjet og DiSC
 • Standardprofiler – Everything DiSC Workplace
 • Specialiserede rapporter – fx salg eller management
 • Grupperapporter (på baggrund af individuelle rapporter)
 • Profiltegning støttet med konsulenttimer
 • DiSC-profiler og coaching-sessioner
 • Foredrag om DiSC
 • Skræddersyede kurser med udgangspunkt DiSC
 • Åbne kurser i DiSC

Har du andet i tankerne? Vi kan helt sikkert finde en variant, der passer netop jeres behov! Vi tilbyder også de fleste af profilerne på dansk.

Hvad betyder DiSC?

DiSC blev udtænkt i 1928 af den amerikanske psykolog dr. William Moulton Marston, der talte om fire mennesketyper. Men DiSC som vi kender det i dag, stammer fra senere viderudviklinger af Marstons teorier, blandt andet af psykologen John Geir. Det er værd at nævne, at alle mennesker besidder samtlige fire træk i større eller mindre grad. De fire typers hovedtræk er de bogstaver, der tilsammen bliver til DiSC:

 • Dominans
 • indflydelse
 • Stabilitet
 • Competence-søgende

Skal vi udarbejde jeres DiSC-profiler?

Overvejer I at bruge DiSC til at styrke jeres arbejdsplads, kan I købe profilerne hos os, så håndterer vi alt det praktiske. Vi kan lave både almindelige og udvidede DiSC-profiler og sender jer selvfølgelig resultaterne i form af de færdige rapporter. Vores konsulenter er certificerede i at udarbejde DiSC-profiler, og de har mange års erfaringer i det fra store som små virksomheder.

Brug DiSC optimalt med professionel rådgivning

Skal I have mange DISC-profiler, anbefaler vi, at I booker en lille workshop, der klæder jer på til at bruge resultaterne. Alternativet er at købe 1-2 konsulenttimer for hver DiSC-profil, I bestiller. Vi tilbyder desuden at afholde et tilpasset foredrag om DISC, enten for rådgiverne, der skal bruge profilerne, eller for dem, der skal have lavet en DISC-profil (eller hele arbejdspladsen).

Hvad er en DiSC-profil?

En DISC-profil er resultatet af et nøje tilrettelagt spørgeskema. De forskellige spørgsmål er designet til at kortlægge en persons præferencer og tendenser i den måde, de relaterer til andre mennesker og kommunikerer på. Og det siger noget om en persons mentale drivkræfter, opgaver og udfordringer. Med indsigterne fra DiSC kan man blive klogere på personers handlingsmønstre i forskellige situationer og DiSC er på den måde et fantastisk redskab til at blive bevidst om og arbejde proaktivt med persondynamikker på arbejdspladsen. DiSC er et værktøj til dialog og skal ikke forstås som diagnosticering af specifikke træk som problematiske. 

DiSC som nyttigt redskab i salgsafdelingen

Vi tilbyder også at udarbejde Everything DiSC salgsprofiler på dansk. Sælgere kan bruge salgsprofilen til at blive klogere på sig selv og udnytte sine naturlige præferencer og måder at kommunikere på til at fintune sin salgsstrategi. Derudover kan indsigterne fra DiSC bruges af sælgeren til at vurdere kundens præferencer og tendenser udi kommunikation og handlinger – og dét giver pote, når salget skal målrettes! I kan købe Everything DiSC salgsprofiler inkl. rådgivning, eller I kan læse mere om vores salgskursus med DiSC her: Salgspsykologi – Det effektive salg.

I kan også tage på kursus i DiSC

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på anders@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Se vores kurser med DiSC!

Vi har designet to kurser, som tager udgangspunkt i deltagernes DiSC-profiler. Vi har et åbent kursus i Personlig udvikling med DiSC sim I kan sende en eller flere medarbejdere afsted på, og et internt kursus eller en temadag, som vi holder for hele afdelingen, DiSC: Styrk jeres samarbejde og kommunikation.

 

Kursuskategorier

Loading