calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Excel kurser

Øg din effektivitet og databehandling med et kursus i Excel!

Find det rette kursus for dig herunder! Eller klik her for at læse om tilpassede kurser hos jer!

Kursus: Grundlæggende Excel VBA

Kursus: Grundlæggende Excel VBA

Dette kursus klæder dig på til at automatisere dit arbejde i Excel med VBA programmering, så du kan blive en mere effektiv medarbejder. På kurset får du fyldt din værktøjskasse med effektive redskaber til at arbejde med programmering i Excel. Vi arbejder indledningsvis med programmering med makroer i Excel, hvilket giver dig indsigt i programmeringssproget. Du lærer desuden at opstille automatiserede rutiner med indbyggede løkker og betingelser samt dialog bokse til brugerinput eller brugerinformation.

Kursuskategorier

Excel kurser

Kursus i Excel

Er du nybegynder i Excel? Eller er du mere rutineret? Så har vi forskellige Excel kurser alt efter, hvilket niveau du er på. Hvis du derimod hellere vil have en Excel uddannelse, så kan du også finde denne uddannelse i Excel på siden.

Internt kursus i Excel eller intern Excel uddannelse

Vores kurser og uddannelser i Excel kan også køres som interne kurser og uddannelser, hvis I er flere fra virksomheden, som ønsker at deltage. Der er mange fordele ved et internt kursus eller intern uddannelse, da I får mulighed for at tage udgangspunkt I lige netop de områder, der er mest relevante for jer. Et internt kursus eller uddannelse i Excel kan dermed skræddersyes til lige netop jeres behov. Ønsker I at høre mere om et internt kursus eller uddannelse i Excel, er I meget velkomne til at ringe til os på 70 278 279.
Loading