calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Virtuelt kursus: Projektledelse på en dag

Lær om projektledelse på en dag via faciliteret online undervisning (max 12 deltagere). Med dette effektive kursus får du teorien om projekter og projektledelse helt på plads – og du lærer, hvordan du arbejder med det i praksis.

6 highlights for Virtuelt kursus: Projektledelse på en dag!

 • Det hele foregår via interaktiv online undervisning med en underviser og max. 12 deltagere
 • Du bliver klog på, hvad der gør noget til et projekt
 • Du får kendskab til dine projektfaser samt vigtige modeller
 • Du bliver fortrolig med interessent- og risikoanalyse
 • Du lærer at bruge forventningsafstemning, der virker
 • Du lærer at planlægge et projekt trinvist – og få det sikkert i mål
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

29. januar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Online undervisning
17. april kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Online undervisning
Se flere datoer
4.700 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage på dette kursus?

Vores virtuelle endagskursus i grundlæggende projektledelse er for dig, der har brug for en indføring i projektlederens værktøjer og arbejdsgange.

Du kan være deltager på et projekt, kommende projektleder, ny projektleder – eller erfaren projektleder, som nu endelig har tid til at få systematiseret og udbygget din værktøjskasse.

Faciliteret online undervisning

Vi tilbyder nu kurset Projektledelse på en dag i en faciliteret online version. Det er altså ikke ”bare” e-learning. Det er levende online undervisning, der kræver aktiv deltagelse fra dig som deltager, og hvor du vil møde andre kursister fra andre arbejdspladser.

Faciliteret online undervisning kræver lidt ekstra af både underviser og deltagere. Til gengæld sparer du transporttid, og det er muligt at få næsten den samme læring uden, at man behøver at samles fysisk. Det sociale aspekt, erfaringsudvekslingen, dialogen og gruppeopgaverne, kan man faktisk også få til en vis grad i faciliteret online undervisning, da vi bruger forum funktioner til at dele erfaringer, quizzer til at opsummere læring, virtuelle grupperum til at lave opgaver undervejs osv.

Her kan du se en kort video om, hvordan et virtuelt kursus fungerer.

 

Lær at mestre verdens mest effektive arbejdsform!

Projektarbejdsformen er den mest brugte arbejdsform i det danske erhvervsliv. Og alligevel har de fleste faktisk ikke helt styr på, hvad der kendetegner et basalt projekt, og hvordan man bedst arbejder projektorienteret. Det fører til mange grundlæggende misforståelser og kuldsejlede projekter. Derfor har du brug for vores kursus i basal projektledelse – denne gang online. Vi luger ud i alle misforståelserne og giver dig de værktøjer, du skal bruge for at komme godt i gang med projektarbejdet!

Fyld værktøjskassen op – og brug den

På kurset får du ikke bare en basal forståelse for projektets opbygning og natur – vi giver dig også de redskaber, der gør det muligt for dig at styre projektet med sikker hånd! Du lærer bl.a. om projektlederens ”Olympiske ringe”, som er de fem grundlæggende værktøjer (Målformulering, Interessentanalyse, Planlægning, Organisering og Risikoanalyse) inden for projektledelse. Og så bliver du ikke bare introduceret til værktøjerne – vi lærer dig også lige præcis, hvornår du skal bruge dem.

Klar-projektparat-start!

Nu har vi snakket en hel masse om værktøjer og redskaber. Men kender vi ikke alle en af den slags typer, som har købt hele byggemarkedets udvalg af forskellige skruetrækkere og svensknøgler – og så ellers lader dem hænge ubrugt på væggen ude i skuret? Vores Virtuelt kursus: Projektledelse på en dag gør op med tørre teoretiske kurser og sørger for, at du får kombineret teorien og værktøjerne med det helt lavpraktiske.

Dit udbytte

 • Du får den helt grundlæggende forståelse for, hvad der kendetegner et projekt. Mange mangler denne basale færdighed, som faktisk er helt essentiel for at få den nødvendige indsigt i projektets maskinrum

 • Kurset giver dig indblik i præcis de projektledelsesværktøjer, du skal bruge for at kunne begå dig som projektleder eller i en projektkontekst – og vi gør dem samtidig konkrete for dig

 • Du får øvelse i at bruge din nye viden og dine nye værktøjer gennem casearbejde. På den måde får du med det samme en sikkerhed i, hvordan de skal bruges, når du er færdig med dette virtuelle kursus.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din arbejdsgiver får en medarbejder, der er langt mere projektparat end før. Du er bedre rustet til at indgå i en projektsammenhæng eller til at lede de projekter, du står for

 • Din arbejdsgiver oplever, at mængden af succesfulde projekter stiger. Jeres projekter bliver bedre og mere effektive, når du har lært de basale projektfærdigheder

 • Du bliver en veritabel vidensbank for resten af arbejdspladsen. Såvel chefer som kolleger får stor gavn af din indsigt i projektets natur og adfærd – og ikke mindst i din viden om, hvordan det styres sikkert i mål!

Før kursusstart:

 • Registrer dig i læringsportalen og tjek du kan logge ind på Zoom
 • Se videoer om kursets form samt en kort introduktionsvideo til projektledelsesværktøjerne.

mini mba, Steen hildebrandt

Program for dagen

 

Session 1 kl. 09-10.30: Projektdefinition, Projektmodeller og Projektorganisering

 • Hvad definerer et projekt? Hvad er projekttrekanten?
 • Hvad kendetegner de forskellige typer projektledelsesmodeller?
 • Hvordan organiserer man sig i et projekt?

 

Session 2 kl. 11-12.30: Målformulering og Interessentanalyse

 • Hvordan laver man en skarp målformulering, der sikrer en tydelig forventningsafstemning, målbarhed og motivation?
 • Hvem er interessenterne i projektet, hvad vil de, hvad kan de og hvordan håndteres de?

 

Opgave: Lav en målformulering og interessentanalyse på dit eget projekt (eller en case-opgave).

 

Session 3 kl. 14-16: Planlægning og Risikoanalyse

 • Hvordan håndteres de forskellige planlægningshorisonter?
 • Hvordan laver man en milepælsplan?
 • Hvordan estimerer man så realistisk som muligt?
 • Hvordan gør man sin plan robust og forholder sig proaktivt til sit projekt?

mini mba, Steen hildebrandt

Efter kursusdagen:

 • På læringsportalen kan du genfinde materialerne, flere artikler om emnerne og du kan se dialogen fra kurset blandt deltagerne og se optagelser af undervisningssessionerne

 

Jesper - Aros Project Management Programme

Jesper

Jesper har over 10 års undervisererfaring med projektledelse og har selv stået i spidsen af talrige projekter lige fra store events til IT-udviklingsprojekter og organisationsudvikling m.m. Hans undervisning i projektledelse har allerede bragt værdi til organisationer som bl.a. Danske Bank, Udenrigsministeriet, Røde Kors og FL. Smidth.

Jesper er uddannet kaospilot og har desuden en HD i innovation og organisationsudvikling fra Copenhagen Business School. Derudover er han certificeret projektleder og PRINCE2® og har tidligere certificeringer i IPMA, PMI-PMP, Belbin®, DiSC, JTI og Insight persontype profilværktøjer.

jesper@aroskurser.dk 

Fuld profil

Pris

4.700 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring og undervisningsmateriale.
Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 1 dag

Tilmeld dig kurset

29. januar 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Online undervisning
17. april 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Online undervisning
24. juni 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Online undervisning
9. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Online undervisning

Kursuskategorier

Loading