calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Stemmetræning og kropssprog

Gør din stemme og krop til effektfulde værktøjer i din kommunikation og oplev, hvor meget du kan opnå alene ved deres kraft!

Du får hele pakken på dette kursus

 • Find ud af hvor store kræfter din stemme rummer, når du lærer at bruge den rigtigt.
 • Oplev hvordan din stemme hjælper dig med at komme igennem med dine budskaber.
 • Lær at skabe autoritet og ro med dit kropssprog.
 • Lær at bruge hele din stemmes register.
 • Indføring i hvordan stemmen helt konkret virker.
 • Kan du skabe rum med stemmen? Lær hvordan!
 • Indsigt i hvordan krop og stemme forstærker hinanden.
 • Din vejrtrækning som nøglen til al stemmetræning.
 • Afspændingsøvelser der får din tunge på gled.
 • Evnen til at bruge stemmen så du virkelig bliver hørt!
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

5. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
10. oktober kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer

Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er for alle! Det er værdifuldt for såvel dig som topleder og dig som almindelig medarbejder at lære at mestre samspillet mellem stemme og krop til dets fulde potentiale. På kurset går vi i dybden med, hvordan stemmetræning og kropssprog kan forbedre netop din kommunikation og hverdag.

Få styr på din stemme og brug den til din fordel!

De færreste mennesker kan lide at høre deres egen stemme på bånd. Endnu færre tænker over, hvordan de bruger deres stemme. Og næsten ingen får det fulde potentiale ud af stemmen. Du kan nok (desværre) nikke mere eller mindre genkendende til de tre punkter. Men din stemme er et kraftfuldt udtryksmiddel, som der er al mulig grund til at udnytte. Det kræver blandt andet også, at du ved, hvordan du bruger kroppen.

Med stemmetræning kan du gøre en reel forskel i din hverdag. Vores inspirerende endagskursus i stemmetræning og kropssprog giver dig muligheden for at få en ægte ahaoplevelse – og fuld kontrol over både stemme og krop!

Bliv fængende at se på og lytte til

Stemmer er lige så forskellige som mennesker, og derfor siger din stemme også noget om dig, om du er bevidst om det eller ej. Nogle har en dyb bred klang, mens andre svinger i det lyse leje. Vi rummer alle både dybe og lyse klange, og faktisk kan stemmetræning give dig muligheden for, at bevæge dig længere rundt i spektret. Intet signalerer ”kedelig” som en monoton stemmeføring, der altid bliver i det samme leje. Og i den anden grøft er der de stemmer, der uroligt, lavmælt og flakkende aldrig rigtig når os. Heldigvis er stemmen lidt som en muskel, og derfor kan du træne den til at blive smidig, fleksibel og stærk, så du for alvor kan tale fængende!

Et aktivt kursus med masser af træning

Stemme og krop hænger uløseligt sammen, og derfor er vores kursus bygget op omkring en praktisk tilgang til stemmetræning via kropssprog. Hvis du virkelig vil lyttes til, skal du ikke kun forholde dig til det du siger, men også hele måden du siger det på. Derfor kigger vi ikke kun på stemmetræning, men også på dine personlige virkemidler og dit kropssprog.

Vi arbejder blandt andet med opspænding og afspænding, klang og tonalitet, udtale og diktion og tempo og styrke. Du lærer også at bruge din vejrtrækning som motor for al dit stemmearbejde. Så lad de høje hæle og den stramme jakke ligge derhjemme, træk i noget tøj du kan bevæge dig i og tag på vores aktive og spændende kursus i stemmetræning og kropssprog!

Det kan ikke gøres meget bedre! Underviser og forplejning var top på alle punkter, og dette kursus vil have en stor indflydelse på mit daglige arbejde. Jeg bruger stemmen hver dag, og kan allerede arbejde med værktøjerne fra kurset.

Henrik Værum Høgh - Sikilo.dk

Dit udbytte

 • Du får et helt nyt værktøj, du kan eksperimentere med og bruge til hverdag både nu og her og resten af dit (arbejds)liv

 • Når du får større kontrol over stemme og kropssprog, følger der samtidig en større sikkerhed med. Du bliver helt sikker på, hvordan folk opfatter dig og din stemme i forskellige situationer, og du behøver ikke at frygte for at blive opfattet som kedelig, nervøs eller højrøstet

 • Du får et større formidlingspotentiale. Hvis du ikke allerede sidder med præsentationer, formidling eller oplæg, kan du nu komme til det. Og hvis det allerede er en del af din jobbeskrivelse, får du endnu et knivskarpt værktøj til bæltet!

Din arbejdsgivers udbytte

 • Du får en medarbejder der er langt mere bevidst i og om sin kommunikation, og som på den måde er med til at skabe et bedre arbejdsmiljø og sætte et eksempel som andre kan læne sig op ad

 • Din medarbejder bliver langt mere selvsikker på arbejdspladsen, til gavn for vedkommendes øvrige arbejdsopgaver.

 • Du får en medarbejder med evnerne til at formidle klart og fængende, og som du kan bruge til forskellige formidlingsopgaver både internt og eksternt.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviseren for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på anders@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Dya

Dya er ikke bare ekspert i præsentationsteknik – hun er også dygtig til at få sine kursister til at udleve deres fulde potentiale, når de præsenterer.

Hun er skuespiller, og det er med udgangspunktet i den faglighed, at hun gør det at formidle til noget enkelt og håndgribeligt – både for formidlere og publikum. Dya har yderligere styrket sin faglige profil med en master i drama- og teaterpædagogik fra Københavns Universitet.

Dyas undervisning er nærværende og særdeles kompetent. Og hun har mange års erfaring med at undervise i præsentationsteknik i danske virksomheder, både for medarbejdere, ledere og topchefer.

Som skuespiller er Dya Bodilnomineret for sin medvirken i spillefilmen ’Lang historie kort’. Og mange kender hende nok også fra hendes rolle i ’Klovn’.

dya@aroskurser.dk

Fuld profil

Pris

5.500 kr.
/ 4.675 kr. med 15 % vennerabat - klik her for betingelser

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Varighed: 1 dag

Næste kursus

5. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
10. oktober kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
3. december kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
4. december kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading