calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Skriv bedre tekster

Dette kursus i skriftlig kommunikation hjælper dig med at skrive knivskarpe tekster, der på en levende, men enkel måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Slut med sætninger, der spænder ben for hinanden og lange formuleringer, der ikke rigtig rammer plet!

På dette kursus får du hele pakken!

 • Kompetencer til at formulere dig præcist og troværdigt
 • Evne til at skrive interessante tekster om et ellers kedeligt emne
 • Bevidsthed om din egen skrivestil – og hvordan du raffinerer den
 • Indsigt i hvordan tekster tilpasses forskellige målgrupper
 • Øje for sætnings- og tekstopbygningens betydning
 • En krog du kan sætte i læseren
 • Viden om sproglige billeder og hvad du kan bruge dem til
 • Evne til at skrive uden om passivkonstruktioner
 • Redskaber til at formulere knivskarpe budskaber
 • Og meget mere…

Tag på kursus i "Skriv bedre tekster" ligesom medarbejdere fra:

 • Københavns Kommune Logo
 • Grundfos logo
 • Miljø- og Fødevareministeriet logo
 • Rambøll logo
 • TV2 logo
 • Greve Kommune logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

12. - 13. oktober kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
26. - 27. oktober kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer
8.500 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage på dette kursus?

Dette kursus er for alle, der ønsker at blive bedre til skriftlig kommunikation og formidling.

Få feedback og input til dine tekster!

På kurset går vi i dybden med dit tekstarbejde, uanset om du skriver breve, rapporter, indlæg, oplæg, afgørelser eller andet. Du får masser af feedback på din skriftlige kommunikation, og du går hjem med en omfattende skriveteknisk værktøjskasse.  

Vi giver dig GRATIS adgang til ”Din læringsbank”!

Som deltager på vores skrivekursus får du automatisk adgang til vores læringsunivers ”Din læringsbank”.

Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset i skriftlig kommunikation – og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til dig, så du kan holde dig skarp længe efter kurset!

Forstå sprogets mange facetter – og brug dem

Sproget er et utroligt kraftfuldt medium, og hver gang vi formidler noget, leger vi ikke bare med sproget, men også lidt med vores identitet. Når man arbejder med skriftlig kommunikation, er det derfor vigtigt at forstå, hvordan man udnytter sprogets facetter, så sproget ikke bliver en svaghed, men en styrke!

Skærp din pen med et intenst skriveforløb

På kurset får du mulighed for at afprøve dine nye redskaber med det samme, og de tekster du skriver på kurset, bliver drøftet både en-til-en med underviseren og i plenum. Der er lagt op til et intensivt skriveforløb, der med garanti skærper din skriftlige kommunikation!

Det var et godt kursus, der bringer mig fremad. Jeg vil blive markant mere skarp, når jeg producerer artikler og anden tekst.

Anders Nielsen - Grundfos

Det var et rigtig godt kursus. Nu skriver jeg simpelthen bedre tekster, og det er blevet sjovere at skrive. Jeg har fået lyst til at fortsætte med at blive endnu bedre.

Marianne Hartmann - Københavns Kommune

Det var først og fremmest inspirerende. Annette er en inspirerende lærer, god til at lære fra sig. Hun kom med mange forskellige eksempler på sproget og dets finurligheder. Dejligt intimt med mængden af kursister, man kunne rigtig kunne udfolde sig i trygge rammer.

Jannie Thoning - TV2 Danmark

Kurset var af høj kvalitet. Der var tilpas meget teori blandet med praktiske øvelser og konkrete eksempler.

Louise Juul - Fødevareministeriet

Supergodt og intensivt kursus, med en underviser der var virkelig inspirerende. Hun formidler budskaberne på en god og forståelig måde, og det var fedt med en masse praktiske afbræk i hendes undervisning.

Linda Vestergaard - TrueLink

Jeg kan nu skive tekniske tekster mere jordnært og forståeligt.

Sheida von Münchow - e-nettet

Jeg har lært rigtig mange ting, som jeg er sikker på, vil have en stor indflydelse på det, jeg skriver og formulerer. Derudover var det en super god og meget kompetent underviser, og man kunne mærke, at hun havde lyst til at dele ud af sin store viden.

Charlotte Kjellstrøm - Region Syddanmark

Godt kursus. Jeg har lært at se mere kritisk på mine tekster, og jeg føler mig mere sikker. Kurset har haft en hel del indflydelse, så sent som i dag på en tekst jeg skulle lave – chefen var glad.

Lisbeth Helm-Petersen - Max Fodgaard

Jeg synes, det var et rigtig godt kursus, og jeg fik meget ud af det. Jeg har lært at gøre tekster mere levende, tænke over sproget, og i fremtiden vil jeg blive mere konkret, præcis og personlig i mine tekster.

Line Hvelplund - Rambøll

Det var et rigtig godt og veltilrettelagt kursus, hvor jeg har lært at fokusere på kerneindholdet i mit budskab, som skal være både kort og præcist.

Steen S. Hansen - Københavns Politi

Dit udbytte

 • Omfattende forståelse for hvad det vil sige at skrive tekster. Fremadrettet er du i stand til at tilpasse dine tekster til forskellige målgrupper, kontekster og budskaber.

 • Evne til at formulere dig krystalklart, og derfor vil du også opleve, at du får præcis det ud af dine tekster, som du gerne vil have.

 • Finpudsning af din skrivetekniske værktøjskasse, som gør det muligt for dig konstant at videreudvikle dine evner inden for tekstproduktion og formidling – med stil.

 • Du ved, hvad der virker for din modtager, og derfor kan du skrive spændende tekster, der både bliver læst, forstået og husket.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din arbejdsgiver får en vigtig ressource i forhold til at brande virksomheden – gode tekster sender et professionelt og seriøst signal til kunder og samarbejdspartnere.

 • Dine evner til at arbejde dybdegående med at skrive gode tekster giver din chef et redskab, som han eller hun kan bruge til at skabe en bestemt historie omkring virksomheden.

 • Du bliver i stand til at skrive gode tekster om hvad som helst – og din evne til at gøre kedelige emner spændende er nyttig i alle virksomheder!

 • Din nye viden og dine nye evner kan blive et springbræt for en helt ny retning, som virksomheden kan tage, hvor I fx øger jeres aktiviteter på sociale medier eller skriver flere og bedre nyhedsbreve.

Programmet for kurset

 • Hvem skriver du til? Vi foretager en lynanalyse af modtager og arbejder med at definere en persona. 
 • t en krog i din læser. Du lærer, hvordan du gør dit budskab relevant for modtageren. 
 • Skriv det vigtigste først! Vi fokuserer på nyhedstrekanten, overskrifter og pointer. 
 • Gør dit budskab jordnært. Vi stiller skarpt på, hvordan du viser din hovedpointe tydeligt og gør det håndgribelig for læseren. 
 • Få en god skriveproces. Du får tips til, hvordan du opnår en bedre skriveproces. 
 • Hvordan gør du dine overskrifter dækkende og informative? 
 • Stjæl lidt fra reklameverdenen. Du får indsigt i guldfiskemodellen, som du kan bygge indledning af din tekst op efter. 
 • Sprogråd fra tekstforfatteren. Vi gennemgår konkrete tips og tricks til, hvordan du forbedrer dit sprog og dine tekster. 

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på ar@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

 

Anders Rosenlund

Anders

Anders underviser primært i skriftlig kommunikation og formidling.

Han er en fagligt og pædagogisk kompetent underviser, der brænder for at inddrage kursisterne og deres egen dagligdag. Han er samtidig en levende underviser, der supplerer det faglige indhold med masser af konkrete eksempler.

Anders er uddannelseschef i Aros Kurser og har arbejdet som journalist og tekstforfatter i flere år. Han er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og har desuden en læreruddannelse og en kandidatuddannelse i pædagogik.

ar@aroskurser.dk

Fuld profil
Billede af vores underviser Annelouise

Annelouise

Annelouise har mange års erfaring som  tekstforfatter, og hun har ageret som konsulent for små og store virksomheder, kommuner og offentlige instanser i forbindelse med deres skriftlige kommunikation. Hun er uddannet cand.mag i dansk og har specialiseret sig i sproglig rådgivning.

Annelouises passion for sprog skinner igennem i alle aspekter af hendes undervisning, og hun formår at videregive sin glæde for skrivningen og en ny og anderledes tilgang til sproget til sine kursister.

annelouise@aroskurser.dk 

Fuld profil

Pris

8.500 kr.

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Næste kursus

12. - 13. oktober kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
26. - 27. oktober kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
23. - 24. januar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
6. - 7. februar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
10. - 11. maj kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
24. - 25. maj kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København

Kursuskategorier

Loading