calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Positiv psykologi

Med dette kursus lærer du at sætte dine styrker i spil og få mere glæde og success i dit arbejdsliv. Du lærer desuden, hvordan dine nye evner vil have en positiv effekt på hele din arbejdsplads.

På dette kursus vil du få værktøjer til at

 • få et stærkere mindset.
 • udfolde dine styrker.
 • få større gennemslagskraft.
 • blive mere robust.
 • opleve mere arbejdsglæde.
 • skabe bedre samarbejde.
 • overvinde egne forhindringer.

Tag på kursus i "Positiv psykologi" ligesom medarbejdere fra:

 • Kolding Kommune logo - en del af trekantsområdet
 • Skatteministeriet logo
 • Grundfos logo
 • Vejdirektoratet logo
 • DONG Energy logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

19. - 20. august kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Roskilde
11. - 12. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
23. - 24. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
25. - 26. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson RED Aarhus
25. - 26. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Kolding
Se flere datoer
8.900 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er til dig, der vil arbejde med dig selv og din positive psykologi med henblik på at skabe større integritet og respekt om din egen person. Hvis du gerne vil have endnu mere ud af dine evner og udnytte dit potentiale i højere grad, end du gør nu, så vil du have stor gavn af dette kursus – uanset om du er leder, medarbejder eller HR-konsulent.

Aktivér dine styrker

På kurset vil du lære at tænke mere fleksibelt, positivt og optimistisk, ligesom du vil lære at identificere og sætte dine personlige styrker mere i spil. Optimistisk tænkning og aktivering af personlige styrker er to af de største og mest værdifulde områder inden for den positive psykologi. Ny forskning viser, at din tænkning og brug af dine styrker er afgørende for din trivsel og succes.

Styrker kompenserer vores svagheder

Da en af verdens største ledelsesguruer Carl Roger i en alder af 93 år blev interviewet og spurgt: ”hvad er det vigtigste, du har lært om ledelse?”, var hans svar: ”at bruge menneskers styrker på en sådan måde, at deres svagheder mister deres betydning”. Siden har forskningen vist, at når vi sætter vore styrker i spil, skabes der mere trivsel, engagement, læring, samarbejde og målopfyldelse.

Et stærkt mindset styrker os

På samme måde har dit mindset og din måde at tænke på, ifølge en af verdens førende trivselsforskere Martin Seligman, en afgørende betydning for din trivsel og dine præstationer, specielt når du møder modgang. Tænker du mere optimistisk, præsterer du op til 80 % bedre, end hvis du tænker pessimistisk under pres! Derfor er optimisme- og styrketeorien ved at vinde stor udbredelse i både erhvervslivet, privatlivet og uddannelsessektoren.

Lad de positive tanker dominere

På kursets første dag vil du lære om forskellen på optimistiske og pessimistiske tanker og forstå, hvordan de påvirker din trivsel, succes og mulighed for at realisere dit potentiale. Og vigtigst vil du lære, hvordan du kan skabe overvægt af positive tanker og få et stærkere mindset. På kursets anden dag vil du identificere dine top 5 styrker  – og forstå i hvilke situationer du skal bruge dem, og hvilken værdi de bringer dig. Og vigtigst vil du lære, hvordan du med stor fordel kan sætte dine styrker mere i spil i dit arbejdsliv. Til glæde for dig og dine medarbejdere.

Hvad er positiv psykologi?

Positiv psykologi handler om at skabe positive tilstande og få det enkelte menneske og organisationer til at trives – ligesom det handler om at udnytte det enkelte menneskes og organisationens fulde potentiale, udleve styrker samt skabe ekstraordinær performance.

Kurset har en praktisk tilgang

Kurset foregår som en vekselvirkning mellem undervisning, dialog, gruppeøvelser, coaching og individuelle refleksionsøvelser – og har et handlingsanvisende fokus på, hvordan du kan benytte de konkrete værktøjer i praksis på dit arbejde.

Personlig styrketest

Inden kurset vil du tage en personlig styrketest samt en tanketest, som du får feedback på og arbejder videre med i løbet af selve kurset.

Helt fantastisk kursus. Underviseren var dygtig og inspirerende, og hun formåede at målrette undervisningen til der, hvor vi hver især var. Allerede dagen efter kurset kunne jeg mærke, at jeg havde fået mere power.

Bente Møller Jessen - Kolding Kommune

Det var et supergodt kursus, som helt sikkert har en positiv indflydelse. Underviseren er helt fantastisk dygtig og meget tillidsvækkende. Jeg føler, at jeg har lært mig selv bedre at kende i løbet af kurset.

Anders Barrit - Oras Armatur

Underviseren er helt fantastisk! Hun brænder for emnet, og det lyser ud af hende. Jeg har lært meget om mig selv og måder at bevare det positive syn på.

Mette Aackmann - Frederikshavn Forsyning

Fantastisk inspirerende, dejlig og imødekommende underviser. Hun gjorde hele kurset værd at deltage i - tak for det!

Gritt Jakobsen - Fors A/S

Underviseren er den bedste og dygtigste lærer, jeg har haft.

Jette Jensen - Helsingør Kommune

Det er den mest engagerede underviser, som deler ud af sin fantastiske viden. Jeg er blevet klogere på mig selv, mine styrker og hvor jeg skal passe på, at de ikke bliver mine svagheder. Kurset vil have stor indflydelse, da jeg i min dagligdag har med mennesker at gøre og det er virkelig vigtigt, at man mærker sig selv og er i balance.

Katja Clementsen - Brøndby Boligselskab

Underviseren er super dygtig, engageret, nærværende og entusiastisk. Hun får alle med fra start til slut og tilpasser løbende sin undervisning til de konkrete kursister. Hun brænder igennem med sin energi og sit engagement og man føler sig i meget gode hænder, når man deltager på hendes kurser. Jeg føler mig privilegeret.

Annika Schelde - Delpro A/S

Meget dygtig, inspirerende og energifyldt underviser, der får alle i rummet til at bidrage med det bedste, de kan. Mener ikke, at jeg nogensinde er blevet undervist af en bedre underviser! Har lært utrolig meget både om mig selv og om andre.

Nina Meier - Steno Diabetes Center Copenhagen

Kurset var spændende og udbytterigt, med en engagerende og involverende underviser. Kurset vil derfor have stor indflydelse på såvel min arbejds - som mit privatliv.

Jytte Christiansen - Furesø Familiehuset

Super kompetent underviser - opdateret med det nyeste indenfor området.

Stine Primdahl - NNE

Jeg har fået så meget med mig, som jeg kan bruge fra kurset Positiv Psykologi. - Anette Nathan, Århus Kommune, Teknik og Miljø
Det var et par fantastiske dage med en rigtig god underviser. Vores underviser var fantastisk, nærværende og var god til at inkludere alle. - Michael Spørring, Normal
Virkelig dejligt med et kursus der er direkte brugbart på rigtig mange parameter men stadig opbygget omkring teori.

Camilla Hornstrup - Salling Group

Super fed kursus hele vejen rundt! Kurset vil have en stor indflydelse, da det hjælper mig til at tænke positivt, og have fokus på det gode der sker igennem en arbejdsdag.

Ahmad EL-Ajouz - Industriens Pension

Underviseren havde en rigtig god undervisningsstil der fangede éns opmærksomhed. Hun formåede at inddrage alle i undervisningen og var selv meget levende!

Tine Laursen - Dansk Journalistforbund

Fantastisk underviser, som formidler sin viden og undervisning på en sådan måde, at man bliver "draget" af det. På kurset er jeg blevet beriget med viden, som jeg fremadrettet kan bruge i mit daglige arbejde - og også privat.

Jannie Toft Manley - Nordjyllands Politi

Underviseren var helt suveræn i sin formidling!

Simon Kvetny - CooperSurgical

Enormt spændende kursus med indhold, som man kan relatere til, og værktøjer, man kan bruge fra dag 1. Undervisningen var meget levende og inkluderende.

Josephine Petersen - Skattestyrelsen

Dit udbytte

 • Kurset lærer dig den delikate balancegang, hvor du altid kommunikerer positivt men samtidig skaber autoritet om din egen person. Den positive kommunikation er en enorm styrke, der virker som smørelse i dine arbejdsrelationer og gør dit samarbejde med dine kollegaer mere frugtbart.

 • Kurset giver dig selvtilliden og midlerne til at komme i mål med dine projekter, selvom du møder modstand undervejs, og du undgår dermed den utilfredshed, der ligger i at opgive en god ide, som du har investeret din tid i.

 • Den forandring, du vil opleve, kan du bruge hele dit arbejdsliv. Efter dette kursus vil du fremover være bedre til at få dine budskaber igennem, fordi der generelt er en større respekt om din person.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Kurset lærer dig at komme i mål med alle dine projekter, selvom du møder udfordringer på vejen. Kurset er derfor en enorm gevinst for din virksomhed, fordi du fremover ikke spilder tid på projekter som løber ud i sandet, og dermed skaber du langt større værdi.

 • Din virksomhed vil udnytte dit fulde potentiale, fordi dine bidrag vil blive fremført med selvtillid og større autoritet og derfor er mere brugbare og lettere til at implementere.

 • Du vil bidrage til en bedre og mere effektiv kommunikation på din arbejdsplads, fordi du efter kurset kan inspirere dine kollegaer til at kommunikere med hinanden på en måde, der er både mere positiv og mere konstruktiv.

Programmet for kursets første dag

 • Hvad er positiv psykologi? Vi arbejder med PERMA​-modellen, trivsel og centrale værktøjer.
 • Tænker du over, hvad du tænker? Vi sætter skarpt på tankeledelse, hjernetræning​, kognitiv psykologi og den kognitive diamant.
 • Positiv og optimistisk tænkning: Hvordan formindsker du negativitet? Vi fokuserer på den positive spiral.
 • Vi ser på sammenhængen mellem tanker, følelser og adfærd.​
 • Be mindful: Vi lærer om mindset og mindfulness

Programmet for kursets anden dag

 • Bliv klogere på de 24 universelle styrker​ og de 6 dyder.
 • Brug af styrker skaber engagement! Aktivér dine egne og andres styrker.
 • Vi stiller skarpt på håndtering af styrker under pres​.
 • Hvordan bruger du dine styrker på arbejdet? Vi arbejder med målsætning og personlig handleplan.
 • Vi sætter fokus dine styrker og træner positiv feedback ud fra øvelser. 

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Styrk din personlige udvikling

På vores kursus positiv psykologi får du en lang række praktiske værktøjer, som vil styrke din personlige udvikling. Det vil hjælpe dig til at blive en mere handlekraftig, motiveret og ikke mindst positiv medarbejder, der yder en ekstra indsats, der kan mærkes i hverdagen og på bundlinjen.

Positiv psykologi – en videnskab, der virker

Der er de seneste ti år blevet forsket meget i positiv psykologi, og hvad det er, der skal til, for at vi som mennesker fungerer optimalt på jobbet. Dette kursus bringer den positive psykologis resultater ind i en arbejdsmæssig kontekst.

Du lærer at fokusere på styrker frem for svagheder og får en række konkrete idéer, tips, værktøjer og personlige tests – alt sammen for at du kan omsætte kursets indhold til din egen hverdag.

Bliv mere positiv og udforsk dine styrker

Hvorfor har vi ofte en tendens til at fokusere på det negative – på vores svagheder og de ting, der ikke fungerer? Hvorfor ikke bruge tid på det positive – på at udforske vores styrker og de mange ting, som vi hver eneste dag gør rigtigt? Med positiv psykologi lærer du, hvordan du kan optimere dit daglige arbejde og frigøre dit fulde potentialer ved systematisk at arbejde med de ting, der fungerer for dig.

Dit udbytte

Kurset i positiv psykologi giver dig en grundig indføring i muligheder, teknikker og metoder inden for den positive psykologi. Dit udbytte af kurset er bl.a.:

 • Praktiske erhvervspsykologiske værktøjer, der giver mentalt og socialt overskud i hverdagen
 • Øget energi og performance – hos dig selv og dine kolleger
 • Nye banebrydende test- og udviklingsværktøjer
 • Viden om hjernens arbejdsmønstre, og hvordan du bringer alle dine kompetencer i spil
 • Metoder til at forebygge mod konflikter, stress, mistrivsel og dårligt arbejdsmiljø.

Program

 • Psykologiske faktorer, der skaber fremdrift – få indblik i, hvordan du anvender positiv psykologi til at skabe mærkbare resultater
 • Få redskaber til at skabe større effektivitet og trivsel
 • Lær om de forskellige persontyper på arbejdspladsen
 • Skab de bedste forudsætninger for optimalt samarbejde
 • Teamets fælles styrker, samarbejdsaftaler, mødeafholdelse, persontyper, beslutningsprocesser og konfliktløsning
 • Skab en fælles kommunikativ referenceramme og bliv klar i din kommunikation
Nadia auda

Nadia (København)

Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 års erfaring med undervisning i positiv psykologi, kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi. Hun er desuden også DiSC-certificeret og har en certificering i Mindfulness-Based Strengths Practice fra VIA institute of Character.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er tilmed en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.

Du møder Nadia på kurserne i København.

nadiaa@aroskurser.dk

Fuld profil

Jette (Aarhus)

Jette er en dedikeret og erfaren underviser og konsulent inden for kommunikation, coaching, kundeservice, salg og personlig udvikling.

Gennem de sidste mange år har hun arbejdet som konsulent og underviser med fokus på udvikling af virksomheder, teams og enkeltpersoner. Hun er oprindeligt udlært inden for detailbranchen og har videreuddannet sig inden for coaching, ledelse, pædagogik og didaktik. Hun er desuden certificeret life og business coach og certificeret i profilværktøjerne DiSC og Garuda.

Jette er en meget nærværende og passioneret underviser, som brænder for at skabe udvikling og formidle viden, værktøjer og indsigter til andre – på en måde, der skaber mening og værdi for den enkelte.

Fuld profil

Pris

8.900 kr.

Prisen er eksklusive moms og inklusive forplejning. Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Tilmeld dig kurset

19. - 20. august 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Roskilde
11. - 12. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
23. - 24. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
25. - 26. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson RED Aarhus
25. - 26. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Kolding
2. - 3. oktober 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
9. - 10. oktober 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Roskilde
24. - 25. oktober 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
18. - 19. november 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
9. - 10. december 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
9. - 10. december 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
16. - 17. december 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Roskilde
13. - 14. januar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Kolding
26. - 27. februar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
26. - 27. februar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
12. - 13. marts 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Roskilde
14. - 15. maj 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
21. - 22. maj 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
21. - 22. maj 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Roskilde
1. - 2. september 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Kolding
15. - 16. september 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
24. - 25. september 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
29. - 30. september 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Roskilde

Kursuskategorier

Loading