calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Positiv psykologi

Med dette kursus lærer du at sætte dine styrker i spil og få mere glæde og success i dit arbejdsliv. Du lærer desuden, hvordan dine nye evner vil have en positiv effekt på hele din arbejdsplads.

På dette kursus vil du få værktøjer til at

 • få et stærkere mindset.
 • udfolde dine styrker.
 • få større gennemslagskraft.
 • blive mere robust.
 • opleve mere arbejdsglæde.
 • skabe bedre samarbejde.
 • overvinde egne forhindringer.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

28. - 29. oktober kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
6. - 7. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer
7.900 kr. ekskl. moms
/ 6.715 kr. med 15 % vennerabat

Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er til dig, der vil arbejde med dig selv og din positive psykologi med henblik på at skabe større integritet og respekt om din egen person. Hvis du gerne vil have endnu mere ud af dine evner og udnytte dit potentiale i højere grad, end du gør nu, så vil du have stor gavn af dette kursus – uanset om du er leder, medarbejder eller HR-konsulent.

Aktivér dine styrker

På kurset vil du lære at tænke mere fleksibelt, positivt og optimistisk, ligesom du vil lære at identificere og sætte dine personlige styrker mere i spil. Optimistisk tænkning og aktivering af personlige styrker er to af de største og mest værdifulde områder inden for den positive psykologi. Ny forskning viser, at din tænkning og brug af dine styrker er afgørende for din trivsel og succes.

Styrker kompenserer vores svagheder

Da en af verdens største ledelsesguruer Carl Roger i en alder af 93 år blev interviewet og spurgt: ”hvad er det vigtigste, du har lært om ledelse?”, var hans svar: ”at bruge menneskers styrker på en sådan måde, at deres svagheder mister deres betydning”. Siden har forskningen vist, at når vi sætter vore styrker i spil, skabes der mere trivsel, engagement, læring, samarbejde og målopfyldelse.

Et stærkt mindset styrker os

På samme måde har dit mindset og din måde at tænke på, ifølge en af verdens førende trivselsforskere Martin Seligman, en afgørende betydning for din trivsel og dine præstationer, specielt når du møder modgang. Tænker du mere optimistisk, præsterer du op til 80 % bedre, end hvis du tænker pessimistisk under pres! Derfor er optimisme- og styrketeorien ved at vinde stor udbredelse i både erhvervslivet, privatlivet og uddannelsessektoren.

Lad de positive tanker dominere

På kursets første dag vil du lære om forskellen på optimistiske og pessimistiske tanker og forstå, hvordan de påvirker din trivsel, succes og mulighed for at realisere dit potentiale. Og vigtigst vil du lære, hvordan du kan skabe overvægt af positive tanker og få et stærkere mindset. På kursets anden dag vil du identificere dine top 5 styrker  – og forstå i hvilke situationer du skal bruge dem, og hvilken værdi de bringer dig. Og vigtigst vil du lære, hvordan du med stor fordel kan sætte dine styrker mere i spil i dit arbejdsliv. Til glæde for dig og dine medarbejdere.

Hvad er positiv psykologi?

Positiv psykologi handler om at skabe positive tilstande og få det enkelte menneske og organisationer til at trives – ligesom det handler om at udnytte det enkelte menneskes og organisationens fulde potentiale, udleve styrker samt skabe ekstraordinær performance.

Kurset har en praktisk tilgang

Kurset foregår som en vekselvirkning mellem undervisning, dialog, gruppeøvelser, coaching og individuelle refleksionsøvelser – og har et handlingsanvisende fokus på, hvordan du kan benytte de konkrete værktøjer i praksis på dit arbejde.

Personlig styrketest

Inden kurset vil du tage en personlig styrketest samt en tanketest, som du får feedback på og arbejder videre med i løbet af selve kurset.

Helt fantastisk kursus. Underviseren var dygtig og inspirerende, og hun formåede at målrette undervisningen til der, hvor vi hver især var. Allerede dagen efter kurset kunne jeg mærke, at jeg havde fået mere power.

Bente Møller Jessen - Kolding Kommune

Det var et supergodt kursus, som helt sikkert har en positiv indflydelse. Underviseren er helt fantastisk dygtig og meget tillidsvækkende. Jeg føler, at jeg har lært mig selv bedre at kende i løbet af kurset.

Anders Barrit - Oras Armatur

Underviseren er helt fantastisk! Hun brænder for emnet, og det lyser ud af hende. Jeg har lært meget om mig selv og måder at bevare det positive syn på.

Mette Aackmann - Frederikshavn Forsyning

Fantastisk inspirerende, dejlig og imødekommende underviser. Nadia gjorde hele kurset værd at deltage i - tak for det!

Gritt Jakobsen - Fors A/S

Underviseren Nadia er den bedste/dygtigste lærer, jeg har haft.

Jette Jensen - Helsingør Kommune

Dit udbytte

 • Kurset lærer dig den delikate balancegang, hvor du altid kommunikerer positivt men samtidig skaber autoritet om din egen person. Den positive kommunikation er en enorm styrke, der virker som smørelse i dine arbejdsrelationer og gør dit samarbejde med dine kollegaer mere frugtbart.

 • Kurset giver dig selvtilliden og midlerne til at komme i mål med dine projekter, selvom du møder modstand undervejs, og du undgår dermed den utilfredshed, der ligger i at opgive en god ide, som du har investeret din tid i.

 • Den forandring, du vil opleve, kan du bruge hele dit arbejdsliv. Efter dette kursus vil du fremover være bedre til at få dine budskaber igennem, fordi der generelt er en større respekt om din person.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Kurset lærer dig at komme i mål med alle dine projekter, selvom du møder udfordringer på vejen. Kurset er derfor en enorm gevinst for din virksomhed, fordi du fremover ikke spilder tid på projekter som løber ud i sandet, og dermed skaber du langt større værdi.

 • Din virksomhed vil udnytte dit fulde potentiale, fordi dine bidrag vil blive fremført med selvtillid og større autoritet og derfor er mere brugbare og lettere til at implementere.

 • Du vil bidrage til en bedre og mere effektiv kommunikation på din arbejdsplads, fordi du efter kurset kan inspirere dine kollegaer til at kommunikere med hinanden på en måde, der er både mere positiv og mere konstruktiv.

Programmet for kursets første dag

 • Hvad er positiv psykologi? Vi arbejder med PERMA​-modellen, trivsel og centrale værktøjer.
 • Tænker du over, hvad du tænker? Vi sætter skarpt på tankeledelse, hjernetræning​, kognitiv psykologi og den kognitive diamant.
 • Positiv og optimistisk tænkning: Hvordan formindsker du negativitet? Vi fokuserer på den positive spiral.
 • Vi ser på sammenhængen mellem tanker, følelser og adfærd.​
 • Be mindful: Vi lærer om mindset og mindfulness

Programmet for kursets anden dag

 • Bliv klogere på de 24 universelle styrker​ og de 6 dyder.
 • Brug af styrker skaber engagement! Aktivér dine egne og andres styrker.
 • Vi stiller skarpt på håndtering af styrker under pres​.
 • Hvordan bruger du dine styrker på arbejdet? Vi arbejder med målsætning og personlig handleplan.
 • Vi sætter fokus dine styrker og træner positiv feedback ud fra øvelser. 

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på anders@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Nadia

Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 år erfaring med undervisning i kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.

Fuld profil

Pris

7.900 kr.
/ 6.715 kr. med 15 % vennerabat

Priserne er eksklusive moms og inklusive forplejning. Betaling en uge før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Næste kursus

28. - 29. oktober kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
6. - 7. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
13. - 14. januar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
20. - 21. januar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
3. - 4. marts kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
23. - 24. marts kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
21. - 22. april kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
15. - 16. juni kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
22. - 23. juni kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København

Kursuskategorier

Loading