calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Personlig udvikling

Find dine styrker og dine kernekompetencer! Lær dig selv og andre bedre at kende – og styrk din personlige gennemslagskraft. På kurset får du hele pakken: Viden, værktøjer, en personlighedstest, en handleplan og masser af personlig feedback!

På kurset får du

 • Personlig DiSC-profil / styrke-test
 • Redskaber til at bruge DiSC / styrker som indgang til både dig selv og verden
 • Selvrefleksion og udvikling
 • Øget forståelse for dine og andres behov
 • Styrket samarbejde med andre
 • Tydeligere retning: hvor skal du hen herfra?
 • En personlig handleplan til brug med det samme.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

16. - 17. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
20. - 21. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer
8.900 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage?

Kurset er til dig, der er klar til at se dig selv og andre i et nyt lys på baggrund af indsigterne fra din DiSC-profil. Du er interesseret i at udnytte dit fulde potentiale, kortlægge dine motivationsfaktorer og forny relationerne i din hverdag på en positiv måde.

Kurset der giver overblik og retning

Personlig udvikling handler i høj grad om selvindsigt og bevidstgørelse, både af styrker, værdier og kompetencer, men også af adfærd, tanker og handlemønstre.  Jo mere vi kender til vores styrker og vores udfordringer, jo bedre kan vi vide, hvordan vi skal udnytte vores ressourcer, og hvor vi skal sætte ind med handlekraft. Med dine signaturstyrker som landkort bliver du bedre til at navigere i dit terræn, så du kan finde hele vejen op på bjergryggen, hvor det store forkromede overblik breder sig for dine fødder.

Personlig Udvikling styrker samarbejdet!

At have fokus på din udvikling kommer ikke kun din arbejdsplads til gode, men også dit privatliv! Vi indgår i mange forskellige sociale sammenhænge. Og hvis du forstår, hvad der driver dig selv og andre omkring dig, har du en klar fordel! Med din nye viden og selvindsigt i rygsækken, får du en bedre forståelse af, hvem du er, hvad der motiver dig og giver dig energi – men også hvad der dræner og presser dig. Dit fornyede kendskab til dig selv og dine vigtigste værdier lige nu kan desuden gøre dig mere tydelig og styrke din personlige gennemslagskraft.

At kunne skabe gode relationer og indgå i et samarbejde er en vigtigt kompetence på arbejdsmarkedet, for et godt samarbejde giver bedre trivsel og i sidste ende, mere engagement, mening og arbejdsglæde.

Bestil DiSC til jer selv!

Skal du bestille en DiSC-profil til dig selv eller din arbejdsplads, kan du gøre det hos os! Ring og hør mere på tlf. 70 278 279. 

Vi arbejder praktisk

Dette todages kursus i personlig udvikling er workshopbaseret. Vi fordyber os og arbejder med forskellige teorier og værktøjer fra den positive psykologi og med forskellige processer fra Life- & Business Coaching. Med max 8 deltagere skaber vi sammen et rum, hvor du kan lære mere om dig selv gennem teorier, øvelser, dialog og selvreflektion. Vi kigger fremad og fokuserer på forløb, retning og handling.

Du får en personlig coaching-session og udarbejder en individuel handleplan!

På kurset arbejder vi løbende med din egen personlige handleplan, som du sammen med underviseren udarbejder. Handleplanen er et helt konkret stykke papir, du kan tage med dig hjem, der udstikker den retning, din udvikling skal tage i den kommende tid. På dag 2, skabes der rum for at du kan få en individuel coaching session, af kursets underviser som er certificeret coach, som skal give dig det sidste skub, til at tage mere ejerskab over din handlingsplan og mere fokus og motivation til at handle på den.

På kurset er jeg både blevet klogere på mig selv og på mine kolleger - og ikke mindst på hvordan min DiSC-profil interagerer med andre profiler.

Mikkel Bidstrup - Udlændingestyrelsen

Dit udbytte

 • Gejst og handlekraft: Med indsigten fra DiSC-profilen og værktøjerne fra kurset lærer du dig selv bedre at kende. Når du lærer, hvad der motiverer dig, kommer du tættere på at udnytte dit fulde potentiale!

 • Personlig handleplan: På baggrund af DiSC-profilen udarbejder du på kurset en handleplan, der sikrer at du får maksimalt udbytte af din DISC.

 • Styrkede relationer: Ny viden om din kommunikation og adfærd gør underværker for dine relationer med andre mennesker, både på jobbet og hjemme.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Bedre udnyttet potentiale: Når du via DiSC får større indsigt i dine kompetencer og lærer, hvordan du udnytter dem, kommer du tættere på at udfolde dit fulde potentiale – til glæde for både dig og arbejdspladsen!

 • Bedre samarbejde: Arbejdspladsen får en medarbejder med en rigtig god forståelse for sociale relationer og dynamikker, som evnerne at påvirke dem i en positiv retning.

 • Viden om DiSC: Din nye viden gør dig til en DiSC-ressource for arbejdspladsen, hvor du kan dele din viden og dine indsigter fra DiSC med dine kolleger.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Nadia auda

Nadia

Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 års erfaring med undervisning i positiv psykologi, kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi. Hun er desuden også DiSC-certificeret og har en certificering i Mindfulness-Based Strengths Practice fra VIA institute of Character.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er tilmed en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.

Du møder Nadia på kurserne i København.

nadiaa@aroskurser.dk

Fuld profil

Jette (Aarhus)

Jette er en dedikeret og erfaren underviser og konsulent inden for kommunikation, coaching, kundeservice, salg og personlig udvikling.

Gennem de sidste mange år har hun arbejdet som konsulent og underviser med fokus på udvikling af virksomheder, teams og enkeltpersoner. Hun er oprindeligt udlært inden for detailbranchen og har videreuddannet sig inden for coaching, ledelse, pædagogik og didaktik. Hun er desuden certificeret life og business coach og certificeret i profilværktøjerne DiSC og Garuda.

Jette er en meget nærværende og passioneret underviser, som brænder for at skabe udvikling og formidle viden, værktøjer og indsigter til andre – på en måde, der skaber mening og værdi for den enkelte.

Fuld profil

Pris

8.900 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Tilmeld dig kurset

16. - 17. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
4. - 5. november 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
20. - 21. november 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
29. - 30. januar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
3. - 4. marts 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
28. - 29. april 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
3. - 4. juni 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading