calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Personlig udvikling

Indsigt giver udsigt: Brug DiSC-profilen til at finde ind til dine kernekompetencer, lære dig selv og andre bedre at kende og (gen)finde gejsten i hverdagen. På kurset får du både DiSC-profil, en personlig handleplan og masser af feedback!

På kurset får du

 • Personlig DiSC-profil
 • Redskaber til at bruge DiSC som indgang til både dig selv og verden
 • Selvrefleksion og udvikling
 • Øget forståelse for dine og andres behov
 • Styrket samarbejde med andre
 • Tydeligere retning: hvor skal du hen herfra?
 • En personlig handleplan til brug med det samme!
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

20. - 21. juni kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
28. - 29. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
Se flere datoer
8.900 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage?

Kurset er til dig, der er klar til at se dig selv og andre i et nyt lys på baggrund af indsigterne fra din DiSC-profil. Du er interesseret i at udnytte dit fulde potentiale, kortlægge dine motivationsfaktorer og forny relationerne i din hverdag på en positiv måde.

Brug DiSC som landkort

DiSC er ikke kun et HR- og ledelsesværktøj – det er også din mulighed for at arbejde med dig selv. Du kan bruge din personlige DiSC-profil til bedre at forstå, hvorfor du reagerer, som du gør, i forskellige situationer. Derfor kan DiSC give dig en række ahaoplevelser, som hjælper dig nærmere dine motivationsfaktorer. Med DiSC som landkort bliver du bedre til at navigere i din personligheds terræn, så du kan finde hele vejen op på bjergryggen, hvor det store forkromede overblik breder sig ud for dine fødder.

DiSC styrker samarbejdet!

Vi indgår hele tiden i forskellige sociale sammenhænge både på arbejdet og privat. Og forstår du, hvad der driver dig selv og andre omkring dig, har du en klar fordel! Med din DiSC-profil i rygsækken, får du en langt større forståelse for, hvorfor dine kolleger reagerer, som de gør, og hvad du kan gøre for at imødekomme dem – uden at gå på kompromis med dig selv! DiSC bliver dit nye yndlingsværktøj til at skabe dialog med andre omkring dig, mens du styrker samarbejdet med dine kolleger.

Bestil DiSC til jer selv!

Skal du bestille en DiSC-profil til dig selv eller din arbejdsplads, kan du gøre det hos os! Ring og hør mere på tlf. 70 278 279. 

Vi arbejder praktisk med DiSC som værktøj

Dette todages kursus i DiSC og personlig udvikling er workshopbaseret, så du får afprøvet de forskellige måder, din DISC-profil kan bruges som effektivt værktøj på. Med max 8 deltagere skaber vi sammen et rum, hvor du kan lære mere om dig selv gennem din DiSC-profil. Vi fordyber os og arbejder med forskellige værktøjer til selvrefleksion og personlig udvikling med afsæt i evidensbaseret forskning fra den positive psykologi og forskellige processer fra Life- & Business Coaching. Vi kigger fremad og fokuserer på forløb, retning og handling!

Du udarbejder en individuel handleplan!

På kurset arbejder vi løbende med din egen personlige handleplan, som du sammen med underviseren udarbejder på baggrund af din DiSC-profil. Handleplanen er et helt konkret stykke papir, du kan tage med dig hjem, der udstikker den retning, din udvikling skal tage i den kommende tid. Vil du sætte trumf på din handleplan og din personlige udvikling, kan du tilkøbe individuelle coaching-sessioner med kursets underviser, som er certificeret coach. Kontakt os på info@arosbusinessacademy.dk og hør mere.

Er hverdagen havregrød eller hamsterhjul, skal du handle!

Alle når til et punkt i deres professionelle karriere eller deres privatliv, hvor det er tid til at gøre status. Om hverdagen føles som et hamsterhjul i ekspresfart eller en portion klistret havregrød, er sådan set underordnet – uanset hvad, er det nemlig ikke en tilstand, der behøver at vare ved! Tag det som en kærkommen henstilling fra dig selv om, at det er på tide at handle – og dette kursus er din mulighed for netop dét!

Dit udbytte

 • Gejst og handlekraft: Med indsigten fra DiSC-profilen og værktøjerne fra kurset lærer du dig selv bedre at kende. Når du lærer, hvad der motiverer dig, kommer du tættere på at udnytte dit fulde potentiale!

 • Personlig handleplan: På baggrund af DiSC-profilen udarbejder du på kurset en handleplan, der sikrer at du får maksimalt udbytte af din DISC.

 • Styrkede relationer: Ny viden om din kommunikation og adfærd gør underværker for dine relationer med andre mennesker, både på jobbet og hjemme.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Bedre udnyttet potentiale: Når du via DiSC får større indsigt i dine kompetencer og lærer, hvordan du udnytter dem, kommer du tættere på at udfolde dit fulde potentiale – til glæde for både dig og arbejdspladsen!

 • Bedre samarbejde: Arbejdspladsen får en medarbejder med en rigtig god forståelse for sociale relationer og dynamikker, som evnerne at påvirke dem i en positiv retning.

 • Viden om DiSC: Din nye viden gør dig til en DiSC-ressource for arbejdspladsen, hvor du kan dele din viden og dine indsigter fra DiSC med dine kolleger.

Underviseren tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af kurset! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på ar@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Nadia (underviser)

Nadia

Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 års erfaring med undervisning i kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi. Hun er desuden også DiSC-certificeret.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er tilmed en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.

Du møder Nadia på kurserne i København.

Fuld profil
Underviser hos Aros Business Academy, Jette Hoffmann

Jette (Aarhus)

Jette er en dedikeret og erfaren underviser og konsulent inden for kommunikation, coaching, kundeservice, salg og personlig udvikling.

Gennem de sidste mange år har hun arbejdet som konsulent og underviser med fokus på udvikling af virksomheder, teams og enkeltpersoner. Hun er oprindeligt udlært inden for detailbranchen og har videreuddannet sig inden for coaching, ledelse, pædagogik og didaktik. Hun er desuden certificeret life og business coach og certificeret i profilværktøjerne DiSC og Garuda.

Jette er en meget nærværende og passioneret underviser, som brænder for at skabe udvikling og formidle viden, værktøjer og indsigter til andre – på en måde, der skaber mening og værdi for den enkelte.

Fuld profil

Pris

8.900 kr.

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en DiSC-profil, et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling en uge før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Næste kursus

20. - 21. juni kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
28. - 29. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
28. - 29. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
5. - 6. december kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
12. - 13. december kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
1. - 2. marts kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
6. - 7. marts kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
24. - 25. maj kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
24. - 25. maj kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København

Kursuskategorier

Loading