calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus i styrkebaseret ledelse

Tag på kursus i styrkebaseret ledelse og få bedre resultater, styrket innovationskultur og større trivsel.

Det får du på dette kursus:

 • Teorien og forskning bag styrkebaseret ledelse
 • Dine styrker og hvordan du bringer dine og andres styrker mere i spil.
 • Konkrete metoder til at afholde samtaler og møder
 • Hjernes opbygning og hvordan du kan styrke robusthed og trivslen i teamet.

Tag på kursus i "Kursus i styrkebaseret ledelse" ligesom medarbejdere fra:

 • Ekstra Bladet logo
 • Telia logo
 • ISS logo
 • Danmarks Radio logo - DR
 • Danske Statsbaner logo dsb
 • Nordea logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling 21 dage før kursusstart.

Kursets målgruppe

Kurset er for ledere med personaleansvar, der ønsker at styrke egen ledelsesstil samt at få konkrete redskaber til at lede, motivere og engagere medarbejdere ud fra den styrkebaserede tilgang.

Dit mentale overskud skaber motivation og arbejdsglæde hos dine medarbejdere

Der er en klar sammenhæng imellem trivsel og det at præstere godt. Når vi føler os motiverede og bruger os selv på den bedste måde, så løser vi i fællesskab problemer og bidrager positivt til både virksomheden og verden omkring os. Det at gå på arbejde bør være en glæde for både ledere og medarbejdere.

Styrk dit personlige lederskab

Med udgangspunkt i den styrkebaserede tilgang lærer du at øge dit eget mentale overskud, så du kan skabe motivation og arbejdsglæde hos dine medarbejdere – og i sidste instans positive resultater i form af øget robusthed, bedre samarbejde, dygtigere medarbejdere og større innovationsgrad.

På kurset lærer du:

Hvordan du bringer det bedste af dig selv og dine medarbejdere i spil. Du lærer at spotte styrker og håndtere svagheder. Gennem konkrete redskaber og øvelser får du nye tilgange til at løse problemer og afholde stærke 1:1 samtaler og møder. Og du får indsigt i hvordan du skaber en konstruktiv feedback kultur. Alt sammen med den styrkebaserede tilgang som afsæt.

Dit udbytte

 • Du styrker dine personlige ledelsesegenskaber. Dit mentale overskud øges, hvilket skaber fornyet motivation og arbejdsglæde.

 • Du får et bedre indblik i din styrkebaseret ledelse og hjælp til at definere og udvikle din egen ledelsesstil, der bedst matcher dine værdier og kompetencer.

 • Du lærer at spotte styrker og håndtere svagheder konstruktivt. Gennem styrkeperspektivet opnår du at ændre måden, hvorpå du fokuserer på hhv. styrker og svagheder.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Arbejdspladsen får en markant øget performance, engagement og bedre teamsamarbejde blandt medarbejderne.

 • Medarbejderne udviser robusthed, får større åbenhed overfor forandringer og generelt øges den kollegiale arbejdsglæde.

 • Produktiviteten forbedres og der opnås bedre kundeloyalitet. Alt i alt bedre resultater, der kan ses på bundlinjen.

Har du hørt om det før? Det der med, at det kan betale sig at fokusere på dine egne og medarbejdernes styrker?

Da ledelsesdisciplinens grand old man, Peter Drucker, i et interview på sine ældre dage blev spurgt, hvad han mente lederskabets største opgave var, udtalte han: ”At samle vores styrker på en måde, der gør vores svagheder ubetydelige.”

Og det er netop det, styrkebaseret ledelse handler om – og det at arbejde styrkebaseret i det hele taget. At du lægger alle dine kræfter i at fokusere på organisationens, dine egne og kollegaernes/medarbejdernes/lederens styrker samt ikke mindst på at få dem bragt endnu mere i spil – på en måde så svaghederne bliver ubetydeliggjort. Det handler imidlertid ikke om at ignorere svaghederne, men derimod om at håndtere dem konstruktivt og kun give dem den opmærksomhed, svaghederne fortjener – nemlig ikke ret meget.

Perspektivet for den styrkebaserede ledelse

I dag er vi dygtige til at opdage fejl, svagheder, ”huller i osten” – men knapt så dygtige til at opdage successer og styrker.

Det ligger så dybt i os mennesker at fokusere på fejl og mangler, fordi det engang sikrede os vores overlevelse, at vi lagde mærke til disse ting. Opdagede vi det, der ikke fungerede i tide – så kunne vi rette ind og overleve. Tilbøjeligheden til at fokusere på fejl og mangler stammer altså fra ur-tiden, hvor vi som mennesker overlevede ved at rette, opdage og tage højde for farer, fejl og problemer.

Det er det, som styrkeperspektivet ønsker at lave om på, så vi kan få skabt balance mellem, hvor meget vi fokuserer på hhv. styrker og svagheder. Gennem balancen kan vi bedre danne et overblik over, hvor vores energi, motivation og drivkraft er – og bruge denne til at håndtere svaghederne med.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til Kundechef Nicolai Salomon på nicolai@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Nadia (underviser)

Nadia

Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 års erfaring med undervisning i kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi. Hun er desuden også DiSC-certificeret.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er tilmed en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.

Du møder Nadia på kurserne i København.

nadiaa@aroskurser.dk

Fuld profil

Pris

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling 21 dage før kursusstart.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading