calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus i styrkebaseret ledelse

Styrk dit personlige lederskab og bliv en bedre leder! På dette lederkursus får du værdifuld viden om dig selv, og hvordan du kan bringe dine styrker bedst muligt i spil.

Det får du på dette lederkursus:

 • Teorien og forskningen bag styrkebaseret ledelse
 • En test, der kortlægger alle dine styrker
 • Viden om, hvordan du arbejder balanceret med dine styrker, så de ikke bliver til svagheder
 • Konkrete redskaber til, hvordan du kan bringe medarbejderes styrker i spil
 • Indsigt i, hvordan den styrkebaserede tilgang kan skabe motivation og engagement.

Tag på kursus i "Kursus i styrkebaseret ledelse" ligesom medarbejdere fra:

 • Ekstra Bladet logo
 • Telia logo
 • ISS logo
 • Danmarks Radio logo - DR
 • Danske Statsbaner logo dsb
 • Nordea logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

13. - 14. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
13. - 14. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer
8.900 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Kursets målgruppe

Kurset er for ledere, der ønsker at styrke egen ledelsesstil, og som ønsker at få konkrete redskaber til at lede, motivere og engagere medarbejdere ud fra den styrkebaserede tilgang. Du kan være en erfaren leder, der vil have et nyt take på dit lederskab. Eller du kan være en mindre erfaren leder, der anerkender, at god ledelse starter med selvindsigt.

Styrkebaseret ledelse er fremtidens ledelsesstil

At være en god leder i en tid med konstante udfordringer og hurtige transformationer kræver nye indsigter og værktøjer. Du skal have nye vinkler på dit lederskab, hvor du tør se ind i dig selv for at forstå, hvordan du bedst muligt bidrager til organisationens trivsel, innovationskraft og effektivitet. Gennem styrkeperspektivet vil du ændre måden, hvorpå du fokuserer på hhv. styrker og svagheder.

Styrk dit personlige lederskab

En god leder motiverer og inspirerer sit team. Det kræver både selvindsigt og autenticitet. Der er således en rød tråd mellem godt lederskab, trivsel og det at præstere godt. Styrkebaseret ledelse handler om at blive klogere på det, der gør os stærkere, det som tænder vores begejstring og energi. Men også om hvordan vi bruger og balancerer styrkerne konstruktivt når bølgerne går højt og udfordringerne trænger sig på.

Det lærer du på kurset

På dette lederkursus får du helt nye vinkler på dit lederskab. Du lærer, hvordan du med den styrkebaserede tilgang kan bringe det bedste frem af dig selv og blive en mere succesfuld leder. Du får også viden om, hvordan du kan arbejde med dine medarbejderes styrker og sætte dem i spil. Du får konkrete værktøjer til at integrere din nye viden i din hverdag straks efter kurset.

Dit udbytte

 • Du styrker dine personlige ledelsesegenskaber. Dit mentale overskud øges, hvilket skaber fornyet motivation og arbejdsglæde.

 • Du får et bedre indblik i din styrkebaseret ledelse og hjælp til at definere og udvikle din egen ledelsesstil, der bedst matcher dine styrker og kompetencer.

 • Du lærer at spotte styrker og hvordan du sætter styrkerne i spil til at håndtere nye opgaver og udfordringer.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Arbejdspladsen får en markant øget performance, engagement og bedre teamsamarbejde blandt medarbejderne.

 • Medarbejderne får en større grad af trivsel og åbenhed overfor forandringer og en øget arbejdsglæde.

 • Alt i alt bedre resultater, der kan ses på bundlinjen.

Program for dag 1:

Loren ipsum.

Program for dag 2:

Loren ipsum.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette lederkursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”, som giver dig nogle enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til Kundechef Nicolai Salomon på nicolai@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Nadia auda

Nadia

Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 års erfaring med undervisning i positiv psykologi, kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi. Hun er desuden også DiSC-certificeret og har en certificering i Mindfulness-Based Strengths Practice fra VIA institue of Character.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er tilmed en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.

Du møder Nadia på kurserne i København.

nadiaa@aroskurser.dk

Fuld profil

Pris

8.900 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 2 dage (kl. 9-16)

Tilmeld dig kurset

13. - 14. november 2023 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
13. - 14. november 2023 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
29. - 30. januar 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
29. - 30. januar 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
22. - 23. maj 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
22. - 23. maj 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading