calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Konstruktiv feedback

Tag på kursus i feedback-samtaler, og gør det til startskuddet til en stærk feedback-kultur, hvor I gør hinanden bedre på arbejdspladsen. 

På dette kursus lærer I:

 • At strukturere feedback-samtaler
 • At argumentere fagligt og præcist for jeres observationer
 • At fremstå undersøgende og anerkendende
 • Hvorfor sandwich-modellen ikke altid er den rigtige at anvende
 • Hvordan en feedback-samtale konkret afvikles i praksis
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Kurset vil blive skræddersyet efter jeres behov og tilpasset efter, hvor mange I ønsker at deltage.

Kursets målgruppe

Kurset er til jer, der gerne vil blive mere sikre i at give feedback til kolleger eller medarbejdereAlle kan uanset erfaringsgrundlag  deltage i kurset  og der stilles ingen krav til, om  I besidder en lederstilling, eller om I er medarbejdere. 

Gør feedback-samtalen til en værdifuld dialog

På dette kursus får I de nødvendige redskaber til at give kvalificeret og konstruktiv feedback. I vil lære, hvordan I gennem mind-set, sprog og kropssprog kan gøre feedback-samtalen til en værdifuld faglig interaktion. Og i bedste fald bliver det begyndelsen til, at feedback er en naturlig og effektiv metode til at styrke det faglige miljø på jeres arbejdsplads.

Feedback skal ses som en del af en større sammenhæng

Feedback har stor betydning for bl.a. kompetenceudvikling, videndeling og kvalitetssikring på en arbejdsplads, ligesom det kan bidrage positivt til de sociale relationer i teamet. Samtidig er det en udfordrende type samtale, fordi nogle mennesker ikke oplever feedback som noget konstruktivt – men i stedet som en uretfærdig faglig irettesættelse eller et personligt angreb.

Masser af praktiske øvelser

Kurset har både en teoretisk og praktisk tilgang, hvor der veksles mellem undervisning, dialog og øvelser. Øvelserne tager udgangspunkt i autentiske cases, som I selv medbringer, så det bliver så virkelighedsnært som muligt. I får gennem øvelserne konkrete værktøjer, som I kan bruge på din arbejdsplads efterfølgende.

Dit udbytte

 • Allerede ved første feedback-samtale efter kurset vil I opleve, at I har en meget større tryghed ved at skulle give kritisk feedback.

 • I vil blive værdsat af jeres kolleger for jeres evne til at kommunikere klart, tydeligt og anerkendende.

 • Vi udskyder ofte ubehagelige opgaver som fx kollegial feedback, og I kan blive følelsesmæssigt påvirket af det. Efter kurset vil I opleve, at I får lettere ved at udføre opgaven.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Kompetent feedback giver kompetenceudvikling på en hurtig, nem, effektiv og billig måde, der kommer hele virksomheden til gode.

 • Kompetent feedback forbedrer samarbejdet i et team. Både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere vil derfor opleve forbedringer, som vil kunne udmønte sig direkte på bundlinjen.

 • God energi spreder sig som ringe i vandet – god kommunikation i samtaler er med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Kursets underviser tager hånd om jeres læring!

For os handler alting om, at I får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at I efter kurset let kan bruge jeres nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor I er – så I nemt kan skabe endnu større værdi for jer selv og for jeres arbejdsplads.

Tilmeld jer, og få et gratis e-kursus!

Når I tilmelder jer dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Bliv klædt på til at give feedback

På kurset i konstruktiv bliver I klædt på til at give og modtage tilbagemeldinger, der gør en forskel. Med de rette metoder kan I skabe en feedbackkultur, der opmuntrer til læring og sætter videndeling i højsædet. Lær at skabe resultater gennem andre med konstruktive feedbackværktøjer.

Dit udbytte:

 • I får et stærkt værktøj til at skabe resultater gennem andre
 • I lærer at give og modtage konstruktiv feedback, der opmuntrer til udvikling og læring
 • I bliver bevidst om, hvad jeres feedback fortæller om jer selv
 • I lærer hvordan I skaber en feedbackkultur, hvor videndeling er i højsædet
 • I lærer at bruge feedback aktivt til at opbygge tillid og respekt.

Skab resultater gennem feedback

Feedback med omtanke kan være en berigende kilde til motivation og udvikling for dig og dine kolleger. På kurset i feedback bliver du klædt på til at give og modtage feedback, der gør en forskel. Med de rette metoder kan du skabe en feedback-kultur, der opmuntrer til leg og læring og sætter videndeling i højsædet.

Vi har svært ved at give ros og ris

I mange arbejdsmiljøundersøgelser kommer det gang på gang frem, at man på danske arbejdspladser har svært ved at give og modtage ris og ros. Derfor er det vigtigt, at få sat fokus på kommunikation og feedbackformer.

Feedback forbedrer resultater og relationer

Erfaringer viser, at evnen og modet til at give tydelig feedback er et af de vigtigste parametre til at øge resultatskabelsen og opbygge en tillidsfuld relation. Det er derfor vigtigt, at I får den erfaring der skal til, for at skabe fundamentet for en feedbackkultur.

Hvem bør deltage på kurset?

Kurset i konstruktiv feedback henvender sig til alle, der ønsker at styrke deres evne til at give og modtage feedback. I kan både arbejde i en privat eller offentlig virksomhed. Derudover er feedbackværktøjer særdeles relevante for HR-folk og konsulenter, der arbejder med udvikling af mennesker.

Underviser Michael Marcher

Michael

Michael har stor erfaring og faglig ballast inden for arbejdet med mundtlig kommunikation. Han er uddannet i dramaturgi fra Aarhus Universitet og er MA fra University of Central England i Birmingham i ’Drama in Education’. Han er efteruddannet i gestaltterapi, imagoterapi og kognitiv systemisk coaching.
Michael trækker på sit daglige arbejde som coach, proceskonsulent og psykoterapeut i sin undervisning, og kombineret med hans teaterfærdigheder, skaber han et inspirerende og konstruktivt læringsrum, der i høj grad indbyder til kreativ læring og personlig udvikling.

Fuld profil

Ring til os på 70 278 279, eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk.
Så finder vi sammen ud af, hvad der vil være det bedste for jer.

Kursuskategorier

Loading