calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Business English: Kursus i forretningsengelsk

Bliv knivskarp på jeres engelske sprogkundskaber i erhvervssammenhæng!

I får hele pakken på dette kursus!

 • Et omfattende ordforråd med generelle erhvervstermer og specifikke fagtermer for jeres felt
 • Større glæde ved både at tale og skrive engelsk i forbindelse med jeres arbejde
 • Øget sikkerhed i smalltalkdisciplinen på engelsk gennem træning
 • Sikkerhed omkring de forskellige høflighedsregler på engelsk
 • Træning i sproglige faldgruber på engelsk – stavning og kommatering.

Tag på kursus i "Business English: Kursus i forretningsengelsk" ligesom medarbejdere fra:

 • Siemens logo
 • Københavns Kommune logo
 • Energi Styrelsen logo
 • Falck logo nyt
 • Danmarks Tekniske Universitet logo
 • PFA logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er for jer, der godt kan føre en samtale på engelsk, men gerne vil føle jer mere sikre i det engelske. Med andre ord, hvis I er helt nye ift. det engelske, eller I er flydende på engelsk, er kurset således nok ikke noget for jer. Hvis I er i tvivl om niveauet, er I velkommen til at kontakte os på tlf. 70 278 279.

Få praktisk træning og masser af sparring!

På kurset i ”Business English” får I en bundsolid viden om det engelske erhvervssprog. I får udbygget jeres faglige ordforråd, og engelskkurset har et stort praktisk fokus, der giver jer en unik mulighed for at træne jeres engelske sprog. Kurset i engelsk er struktureret omkring workshops, samtaleøvelser, rollespil og sparring, der sikrer, at jeres nye færdigheder sidder fast på rygraden efter kurset.

Tag teten – både mundtligt og skriftligt

Erhvervsengelsk er ikke kun mundtlighed – den skriftlige dimension er essentiel, hvis I skal føle jer sikre på engelsk i arbejdssammenhænge. Vi kommer omkring de vigtigste elementer af den skriftlige kommunikation på engelsk såvel som den mundtlige, og I bliver klædt på til at tage styringen på engelsk i forskellige roller og sammenhænge: Som mødedeltager og mødeleder, som skribent, oplægsholder, over brev eller e-mail, over telefon og som sælger eller forhandler.

Tag på kursus i engelsk og få gratis adgang til vores engelske online kommakursus!

For at give jer de sidste 10% i den skriftlige sikkerhed på engelsk, får I en gratis adgangskode til vores online engelske kommakursus som en del af kurset (værdi 299 kr. ekskl. moms). Så kan I nørde igennem de engelske kommaer i ro og mag fra sofaen. I får 14 lektioner og mere end 90 øvelser, der er designet til at gøre jer knivskarp på det engelske komma.

Praktisk om kurset

Undervisningen foregår på engelsk, så I får et optimalt udbytte af kurset. Der vil maks. være 7 deltagere på holdet, så der er tid og rum til sparring.

Kurset var af høj kvalitet – underviseren var dygtig til at lære fra sig. Jeg har fået boostet mine engelskkundskaber og fået nye redskaber til at komme videre. Kurset har stor indflydelse i min hverdag – jeg bliver hurtigere og bedre til mit job.

Martin Oer Jensen - Siemens c/o Hemsley Fraser

Jeg er meget positivt overrasket over, hvor høj kvaliteten af et todageskursus kan være. Jeg har fået en betydelig større komfort med engelsk og en skærpet opmærksomhed på sproget. Stort engagement fra underviseren, som formåede at sætte materialet i kontekst til vores forskellige dagligdage.

Christian Falberg - Falck

Kurset var virkelig godt og inspirerende. Særligt godt var, at vi kun var ganske få kursister, så man fik maksimalt udbytte af materialet. Underviseren var virkelig inspirerende og god til at få alle med i en diskussion.

Gry Lietsch - Genzyme Biosurgery

Kurset har givet mig et bedre ordforråd, bedre udtale og et mere flydende sprog. Det har givet mig større selvskkerhed i internationale sammenhænge.

Peter Rønberg Hansen - Energistyrelsen

Tak for et godt kursus, jeg fik nogle gode indfaldsvinkler med hjem, som jeg allerede nu er ved at implementere i mit arbejde.
Tak for en superfin service begge dage – det var en fornøjelse at være på kursus hos jer.

Lone Cassandra Olesen - Patienterstatningen

Kurset var af rigtig god kvalitet, og underviseren var meget god til at tilpasse niveauet og pensum efter vores behov.

Stinne Skydt - Odense Kommune

Kurset var af super god kvalitet, hvor jeg har lært at udtrykke mig på mange forskellige måder på engelsk. Mine nye evner vil have meget stor indflydelse på mit daglige arbejde fremover.

Karin Kock Christensen - MAN Diesel & Turbo

Det var et super godt og lærerigt kursus, hvor jeg især fik styr på mine sproglige fejl og min udtale.

Jeanne Alice Flintholm Schubert - Københavns Kommune

Jeg har lært rigtig meget på kurset. Underviseren var skøn, fuld af energi og positivitet. Hun er virkelig dygtig til at lære fra sig, og hun formåede at rumme alle de niveauer som var på kurset. Kurset vil have stor indflydelse på min dagligdag, da jeg dagligt bruger engelsk i både tale og skrift. Jeg har fået mange guldkorn med, som jeg kan arbejde videre med.

Katrine Sandø Stevn - Aalborg Universitet

Dit udbytte

 • I får en større forståelse for det generelle erhvervssprog og blik for, hvad det kræver at kommunikere korrekt på engelsk i erhvervssammenhæng

 • I får styr på de specifikke fagtermer inden for jeres felt, og I lærer at bruge dem korrekt. Dermed kan I udtrykke dig mere effektivt på engelsk omkring jeres felt

 • I undgår misforståelser, og undgår at føle jer usikre, når I skal skrive eller tale på engelsk. I kan kommunikere med større tryghed, og I vil opleve større glæde ved at bruge engelsk som erhvervssprog.

Din arbejdsgivers udbytte

 • I bliver mere kompetente på jeres arbejdsopgaver, fordi I får boostet jeres engelske kommunikation. Det bliver lettere at få udført jeres egentlige opgaver, når I ikke skal bekymre dig om sproget

 • Jeres arbejdsgiver får medarbejdere, der både internt og eksternt er i stand til at facilitere forskellige arbejdsopgaver på engelsk. Blandt andet som kompetente mødeledere eller oplægsholdere

 • Jeres arbejdsplads får en vidensressource, der er helt opdateret på forskellige do’s and don’ts inden for erhvervsengelsk, og som samtidig er helt skarp på netop jeres specifikke fagtermer – på engelsk.

Programmet for kursets første dag

 • Undervurder ikke kulturforskelle! I lærer om vigtige kulturforskelle mellem englændere, amerikanere og danskere​.
 • Bliv mester i at smalltalke på engelsk!​ I får teknikkerne til at holde samtalen kørende.
 • Grammatik der ofte går galt for danskere​. I lærer om de typiske faldgruber på engelsk, og hvordan I undgår dem.
 • Hvordan skriver man en god e-mail på engelsk?​
 • Brugbare engelsk ord: Vi arbejder med en række ord, som I med fordel kan tage i brug, når I kommunikerer på engelsk.
 • Få kendskab til en række almindelige ord og fraser på engelsk​.
 • At skrive vs. at tale: Vi arbejder med forskellen på mundtligt og skriftlig kommunikation.
 • Kommunikér en pointe på engelsk!

Programmet for kursets anden dag

 • I får en guide til engelsk møder. Her træner vi møder i praksis gennem øvelser. Øvelserne klæder jer på til at anvende jeres nye viden i rigtige mødesituationer.
 • Udvid jeres horisont! I får tips og tricks til, hvordan I henvender jer til personer i en række forskellige lande​.
 • Bliv klædt på til at indgå i møder og drøftelser på engelsk.
 • Forny jeres viden! Vi stiller skarpt på formalitet. Her arbejder vi med formel og uformel sprog på engelsk.

mini mba, Steen hildebrandt

Underviseren tager hånd om din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset.

Tilmeld jer kurset, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i Business English: Kursus i forretningsengelsk, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af jeres kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Pris

6.900 kr.

Kurset vil blive skræddersyet efter jeres behov og tilpasset efter, hvor mange I ønsker at deltage.

Varighed: 2 dage

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading