calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Mini MBA i Sustainability Management

Tag med på Danmarks mest ambitiøse efteruddannelse inden for bæredygtighed! Mød professor Steen Hildebrandt og 4 andre førende eksperter inden for FN’s Verdensmål, sustainability og bæredygtighed på denne uddannelse over 6 spændende måneder, hvor du arbejder både teoretisk og praktisk med emnet.

De 7 bedste grunde til at tage med på uddannelsen:

 1. Du får den nyeste viden og masser af konkrete værktøjer til at arbejde med bæredygtighed og SDG’er.
 2. Du bliver undervist af fem førende eksperter inden for bæredygtighed og SDG’er.
 3. Du får en bogpakke til en værdi af 1.200 kr.
 4. Du får 6 undervisningsdage (over 6 måneder) på to af landets mest bæredygtige konferencehoteller samt fælles middag, gruppeøvelser og overnatning inden modul 5.
 5. Du møder ligesindede (fra hele landet), der kan blive værdifulde sparringspartnere fremover.
 6. Du får tildelt en studiegruppe under uddannelsen.
 7. Og endelig: Du bliver en langt mere værdifuld medarbejder, og du får papir på dine nye kompetencer.

Vi afholder kurser og uddannelser for hele erhvervslivet, bl.a. ...

 • Vestas logo
 • Velux logo
 • Folketinget logo
 • Scleroseforeningen
 • Aarhus Kommune logo
 • kursus, kurser, efteruddannelse, uddannelse, kompetenceudvikling
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig uddannelsen

Startdato: 18. januar kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
DETTE HOLD ER DESVÆRRE FYLDT!
Klik på den røde tekst "SE FLERE DATOER" og se dine andre muligheder. Vi starter allerede nye hold i marts og igen til juni. Vi beklager meget ulejligheden og håber, at du kan bruge nogle af de kommende datoer!

Comwell Hotel Aarhus
Startdato: 20. januar kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
DETTE HOLD ER DESVÆRRE FYLDT!
Klik på den røde tekst "SE FLERE DATOER" og se dine andre muligheder. Vi starter allerede nye hold i marts og igen til juni. Vi beklager meget ulejligheden og håber, at du kan bruge nogle af de kommende datoer!

Comwell Copenhagen Portside
Se flere datoer
33.500 kr. ekskl. moms

Hvem bør deltage på "Mini MBA i Sustainability Management"?

Denne uddannelse i bæredygtighed er ikke målrettet en specifik branche eller arbejdsfunktion.

“Mini MBA i Sustainability Management” er for dig, der arbejder med bæredygtighed og FN’s Verdensmål (eller er på vej ind i det) og gerne vil blive endnu bedre til at drive bæredygtighedsprojekter og bidrage til at skabe komplette bæredygtighedstransformationer.

Der kan være mange indgange til at arbejde med bæredygtighed. Du er måske projektleder, rådgiver, udviklingskonsulent, bæredygtighedskonsulent, selvstændig konsulent, leder, HR-medarbejder – eller noget helt andet. Diversiteten er guld værd på uddannelsesholdene, og alle kan lære af hinanden og trække på hinandens praktiske erfaringer.

Der er ingen formelle optagelseskrav på “Mini MBA i Sustainability Management”. Og den er målrettet både privat og offentlig ansatte.

Stop med at lede. Her er uddannelsen, der hjælper jer videre!

Der er store bæredygtighedsambitioner i det danske erhvervsliv. Snebolden ruller, og det er helt fantastisk! Men når ambitionerne er formuleret, opstår et væld af praktiske udfordringer, der kræver helt nye kompetencer:

Hvordan oversætter man de bæredygtige ambitioner til konkrete tiltag? Hvordan sammensætter man en bæredygtighedsstrategi? Hvordan måler man effekten af sine bæredygtige tiltag? Hvordan laver man et klimaregnskab? Hvordan foretager man en livscyklusanalyse? Hvilke produktcertificeringer og ledelsescertificeringer skal arbejdspladsen have? Hvordan skaber man kommerciel værdi (eller besparelser) med sine bæredygtige tiltag? Hvordan måler man sit samlede klimaaftryk på verden? Hvordan laver man en bæredygtighedsrapport? Hvordan får man medarbejderne med ombord på forandringerne? Og hvordan kommunikerer man det hele til omverdenen?

Bæredygtige transformationer kræver viden, overblik og værktøjer. Og alt det har vi samlet til dig i denne uddannelse.

Verdensmålene er også et katalog over forretningsmuligheder

FN’s Verdensmål er udtryk for de alvorlige udfordringer, kloden og dens indbyggere står over for. Men Verdensmålene er samtidig et katalog over forretningsmuligheder. For den bæredygtige transformation kalder på nye produkter, services og forretningsmodeller, der kan begå sig på og erobre helt nye markeder. På uddannelsen arbejder vi med denne konstruktive dobbelthed i at gøre noget godt og samtidig stille os selv bedre – hvad enten vi er en profitdrevet virksomhed, en NGO eller en kommune.

Mød ikoniske professor Steen Hildebrandt

På uddannelens første modul vil du møde professor Steen Hildebrandt, der er et dansk fyrtårn inden for bæredygtig transformation og bæredygtig ledelse. Steen har skrevet mere end 50 bøger, vundet en lang række priser og holder i dag mere end 100 foredrag om bæredygtighed og FN’s Verdensmål om året. Steen er på en mission om at sprede det bæredygtige budskab til de danske arbejdspladser!

Erhvervslivet efterspørger bæredygtighedskompetencer

Bæredygtighed i erhvervslivet er ikke en døgnflue eller et buzzword, der erstattes af noget nyt og smartere om nogle få år. Det er kommet for at blive! Og det er godt på vej til at blive en fuldt integreret del af alle danske private virksomheder, organisationer og offentlige arbejdspladser. En søgning på Danmarks jobsøgningsportaler viser, at mere end 1.000 aktuelle jobopslag indeholder ordet ‘bæredygtighed’. Det vidner om et massivt uopfyldt behov for stærke kompetencer inden for bæredygtighed.

Undgå at blive kørt over (i en nær fremtid)!

Kunderne, borgerne og omverdenen stiller store krav til jeres bæredygtighedsindsatser. Og i fremtiden vil de krav kun blive større. For eksempel siger 73 % af de globale forbrugere, at de vil ændre deres forbrugsmønstre for at reducere en negativ klimapåvirkning.

Når en kunde kortlægger sit eget klimaaftryk, bliver I en del af de beregninger. Og hvis jeres klimaaftryk (og arbejde med SDG’erne) ser skidt ud, eller hvis I ikke formår at klarlægge jeres aftryk, risikerer I, at kunderne finder nogle andre at lege med. Og omvendt: Hvis I er længere fremme end konkurrenterne, giver det jer en fordel.

Der er med andre ord rigtig gode grunde til ikke at vente med at styrke jeres viden og kompetencer inden for bæredygtighed!

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

Bliv undervist på to af Danmarks mest bæredygtige hoteller

Du kan enten tilmelde dig uddannelsen i Aarhus eller i København. I begge byer er vi hos Comwell, der i 2019 og 2020 er kåret som Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. Uddannelsen består af 6 undervisningsdage (kl. 9-17) med en måneds mellemrum.

På modul 5 bryder vi dog rammerne: Her samler vi Aarhus-holdet og København-holdet til et fælles kursusdøgn på Hotel Sinatur Storebælt i Nyborg. Du møder ind på hotellet kl. 17.00, hvor der er velkomst og en introduktion til emnet for modul 5. Herefter byder vi på en middag og et par glas vin med havudsigt, og senere på aftenen løser I en bæredygtighedsøvelse i gruppper. Der er overnatning på hotellet, og dagen efter vil være en fuld undervisningsdag. Du får dermed rig mulighed for at finde endnu flere ligesindede sparringspartnere, der kan få stor værdi for dig og din arbejdsplads under og efter uddannelsen.

 • København-holdene: Comwell Portside (København) + Sinatur Hotel Storebælt (Nyborg)
 • Aarhus-holdene: Comwell Arhus + Sinatur Hotel Storebælt (Nyborg)

Uddannelse bæredygtighed, kursus bæredygtig

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

Undervisning, studiegrupper, pensum og eksamen – sådan er uddannelsen opbygget!

“Mini MBA i Sustainability Management” er bygget op over 6 moduler fordelt over 6 måneder. Udover undervisningen mødes du med en studiegruppe fem gange under forløbet og arbejder i studiegruppen videre med, hvordan du kan integrere dét, du har lært på det foregående modul, med din egen praksis. Der er desuden cirka 1.800 siders pensum, du skal læse gennem uddannelsen. En middag og overnatning i forbindelse med modul 5. Og uddannelsen afsluttes med en 6-siders skriftlig eksamen, der tager udgangpunkt i din egen praksis (eller en case efter eget valg, hvis du er ledig eller rådgiver for andre arbejdspladser).

Dit udbytte af uddannelsen

 • Du får en grundig teoretisk og praktisk viden om bæredygtighed og FN's Verdensmål. En viden, du nemt kan omdanne til konkrete tiltag, projekter og transformationer på en arbejdsplads.

 • Du bliver undervist af nogle af landets førende bæredygtighedseksperter, der sikrer, at du får et mærkbart kompetenceløft, du kan trække på gennem resten af din karriere.

 • Du styrker din værdi for arbejdspladsen markant, idet du er i stand til at udvikle og drive bæredygtighedprojekter med impact.

Din arbejdsgivers udbytte af uddannelsen

 • Din arbejdsplads får mulighed for at arbejde langt mere strategisk og praktisk med bæredygtigheden og FN's Verdensmål ift. arbejdspladsen.

 • Din arbejdsplads får en stærk ressource, der kan rådgive og sparre med ledelsen ift. bæredygtighedstiltag og ift. den interne og eksterne kommunikation om bæredygtighed i relation til arbejdspladsen.

 • Med stærkere bæredygtighedstiltag og bæredygtighedsprojekter får din arbejdsplads mulighed for at styrke sit brand indadtil og udadtil, samtidig med, at I gør noget godt for verden og styrker egen bundlinje.

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

Uddannelsens modul 1:

Visioner for en bæredygtig fremtid

På uddannelsens første modul går vi i helikopterperspektiv på bæredygtighed og FN’s Verdensmål og lægger bunden for det videre arbejde på uddannelsen. Vi arbejder med rammesætning og kernebegreber.

Steen Hildebrandt introducerer FN’s Verdensmål; deres historie, deres betydning for verden og deres relevans for danske virksomheder og organisationer. Christina introducerer stadierne i bæredygtig transformation, de megatrends der driver bæredygtigheden i 2021 og tidens krav til virksomheder fra kunder, medarbejdere og myndigheder. Dagen er et wake up call, der understreger behovet for at forbinde verdens prioriteter med virksomheders strategier. Verdensmålene introduceres som et strategisk kompas for arbejdet med bæredygtighed og en samtalestarter om de negative og positive aftryk, virksomheder sætter på verden.

Læringsmål: Du introduceres til kernebegreberne i bæredygtighed og de faktorer, der driver den globale bæredygtige transformation frem. Du forstår, at people, planet og profit hænger sammen, og at man ikke kan arbejde med klima uden også at have blik for miljø, mennesker, retfærdighed og vækst. Deltagerne arbejder efterfølgende med at formulere bæredygtige ambitioner for deres organisationer med udgangspunkt i Verdensmålene. Disse bliver vigtige i modul 2.

Undervisere: Professor Steen Hildebrandt og bæredygtighedsrådgiver Christina Blak.

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

Uddannelsens modul 2:

Verdensmålene som afsæt for kommerciel værdiskabelse

Modulet dykker ned i, hvordan bæredygtighed kan anvendes som en platform for innovation på din arbejdsplads. Den giver dig redskaber til at arbejde med Verdensmålene som et udefra-ind perspektiv på din arbejdsplads, hvor globale (og lokale) udfordringer vendes til muligheder for produkt- og forretningsinnovation.

Bæredygtighedsdagsordenen, som den indrammes af FN’s Verdensmål, er udtryk for de enorme udfordringer, kloden og dens indbyggere står over for. Men samtidig er Verdensmålene et katalog over de forretningsmuligheder, der ligger i skiftene fra eksisterende ikke-bæredygtige praksisser til nye mere bæredygtige praksisser. Her er der brug for nye produkter, services og forretningsmodeller, der kan begå sig på og erobre helt nye markeder. At forestille sig fremtiden har altid været et godt springbræt for innovation. At forestille sig en mere bæredygtig fremtid er det i endnu højere grad.

Modulet præsenterer eksempler på, hvad andre arbejdspladser har gjort, og giver dig praktiske redskaber til selv at kickstarte bæredygtige innovationsprocesser på din arbejdsplads. Og gennem refleksioner og øvelser begynder du at få en ide om, hvor bæredygtighed kan drive innovation med kommercielt potentiale i din organisation.

Underviser: Bæredygtighedschef og forfatter Kristoffer Nilaus Tarp.

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

Uddannelsens modul 3:

Måling af aftryk (baselining) og strategiudvikling

Dette modul sigter mod at gøre deltagerne i stand til at forstå, hvordan en organisations positive og negative aftryk kan måles med henblik på at udvikle en strategi, der adresserer udfordringerne og forstærker potentialerne.

Du vil blive introduceret for og arbejde med konkrete værktøjer, der hjælper med at skabe en baseline for, hvordan en organisations aftryk ser ud i dag – både i forhold til social og miljømæssig bæredygtighed samt specifikt på klima. Men viden om eget aftryk er ikke meget værd uden en ændret adfærd. Derfor vil dagens anden halvdel handle om, hvordan en organisation kan arbejde strategisk med bæredygtighed og udvikle ambitiøse strategier. Du vil derfor blive introduceret til en strategisk værktøjskasse, der gør det muligt at skabe en fælles vision, sætte konkrete målsætninger, udvikle et realistisk roadmap med initiativer og implementere dem i en organisation.

Underviser: Bæredygtighedsrådgiver Esben Lanthén.

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

Uddannelsens modul 4:

Klimaregnskaber og livscyklusanalyser (LCA)

Vi stiller skarpt på de praktiske værktøjer, der kan (og nogle gange skal) anvendes for at dokumentere og arbejde systematisk med at forbedre sit aftryk på miljøet.

Med Paris-aftalen og den danske klimalov om 70 % reduktion i udledning af drivhusgasser i 2030, er det vigtigt at kende, reducere og stå til ansvar for organisationens egen udledning af drivhusgasser. Det er også vigtigt i forhold til lov- og rapporteringskrav og for at kunne holde sin virksomhed relevant i markedet.

Når vi taler klimaregnskaber for en organisation, bør hele værdikæden med i regnskabet. Og i takt med at flere og flere virksomheder udarbejder klimaregnskaber, vil flere kunder spørge sine leverandører om klimadata (der er korrekte og udregnet på en gennemsigtig og troværdig måde). Så når kravet kommer fra din kunde, er det rart at være klar.

Nogle gange ønsker kunden, at ikke blot virksomhedens klimaaftryk, men også produktets miljøaftryk er kendt. Så skal du som organisation have en livscyklusanalyse (LCA) af det enkelte produkt. En LCA er en metode til at beskrive den miljø- og klimamæssige påvirkning af et produkt eller en service i hele dets livscyklus fra ”vugge til grav”.

Underviser: Bæredygtighedrådgiver Anne Larsen.

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

Uddannelsens modul 5:

Produktcertificeringer og ledelsescertificeringer samt cirkulær økonomi

Hvordan kan (og skal) I arbejde med produktcertificeringer og ledelsescertificeringer? Hvad er vigtigt og ikke vigtigt? Hvordan kan du bedst gå til opgaven i din egen organisation? Og hvordan kan du arbejde med cirkulær økonomi i din organisation?

Bæredygtighed handler mindre om smarte ord og mere om rå data, handling (og dokumentation for begge dele). Derfor ser vi også i flere brancher, at certificerede produkter er et krav fra kunden. Ikke nødvendigvis fra forbrugeren, men for leddene her før. Og når kunden stiller det som forudsætning for fremtidige leveringer, at produktet er certificeret, får mange virksomheder pludselig meget travlt. Derfor er det hensigtsmæssigt at vurdere, hvilke konkrete bæredygtige initiativer der bliver helt afgørende først at sætte i værk, inden kunderne kræver det.

Ledelsescertificeringer som miljøledelse (ISO 14001) eller energiledelse (ISO 50001) er oftest ikke et kundekrav, men det er effektive værktøjer til at kortlægge, følge og forbedre dine bæredygtige mål og udfordringer. De er også med til at dokumentere dine indsatser. Hvis du oven i disse systemer lægger nogle ambitiøse mål, der harmonerer med klodens reelle behov, så har din virksomhed et solidt system til at skabe kontinuerlig fremdrift for jeres bæredygtige rejse. Ledelsescertificeringer er ofte også med til at optimere både processer, tid og øvrige ressourcer.

Cirkulær økonomi er et uundgåeligt element i den bæredygtige rejse. For hvis din virksomhed vil bidrage til, at næste generation kan overtage kloden i samme stand, som vi modtog den, så skal vi stoppe med at tage jordens ressourcer uden at give tilbage. Og derfor skal vi tænke cirkulært. Vi skal tænke i at genbruge og genanvende materialer og produkter. Men hvordan udvikler man som virksomhed nye forretningsmodeller, der tager udgangspunkt i cirkulær økonomi?

Underviser: Bæredygtighedrådgiver Anne Larsen.

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

Uddannelsens modul 6:

Bæredygtighedsrapportering & intern og ekstern bæredygtighedskommunikation

En stærk bæredygtighedsrapport er et sandhedsvidne i debatten om greenwashing. Dette modul fortæller om sammenhængen mellem stærk rapportering og troværdig kommunikation, og det lærer dig at involvere dine kolleger i virksomhedens omstilling og se deres egen rolle i den.

Bæredygtighedsrapporten er en grundbog i virksomhedens arbejde med en bæredygtig omstilling og et kompas for troværdig kommunikation. Alligevel bliver alt for mange rapporter kun publiceret, ikke kommunikeret. En stærk bæredygtighedsrapportering er det stærkeste kommunikationskort, I har på hånden. Den sætter retning for både den interne og eksterne kommunikation. Vi ser på kommunikationstræet (fra data til dialog) og taler om, hvad du kan lære af de bedste, når det gælder rapportering.

Vi kommer desuden omkring værdien af medarbejderinvolvering og vigtigheden af at gå fra en målbar strategi til engagerende kommunikation. Vi arbejder med engagement, bæredygtige narrativer og om vigtigheden af at invitere alle stakeholders med på rejsen ved at give dem handlemuligheder, der kan styrke bæredygtig adfærd og fremme ansvarlige valg.

Undervejs lærer du at skelne mellem nøglebegreberne ESG, SDG og CSR. Du bliver introduceret til ingredienser i bæredygtighedsrapportering: tydelighed, væsentlighed, transparens, relevans og målbarhed. Og vi ser på rollemodeller inden for rapportering og arbejder med bæredygtige budskaber, stakeholdermapping og engagementstrapper.

Underviser: Bæredygtighedrådgiver Christina Blak.

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

Fagligt stærkt pensum

Forud for uddannelsen vil du få tilsendt pensum til hver af de seks undervisningsdage, som du frit kan læse løbende i de frirum du har i måneden mellem hver af modulerne. Pensum er spækket med al den vigtigste viden om bæredygtig og varierer fra alt lige fra bøger og artikler til videoer.

Pensum og materiale indgår i prisen for Mini MBA i Sustainability Management, og det vil blive udleveret ved uddannelsens start. Pensum til første modul bliver tilsendt inden første dag, så du har god tid til at læse det. Tilmelder du dig tæt op ad uddannelsens start, og er du i tvivl om, hvorvidt du kan nå at modtage materialet til første dag? Så kontakt os på chat eller mail, og så finder vi en løsning.

Du kan finde det fulde pensum her: Pensum for Mini MBA i Sustainablity Management.

bæredygtighed, bæredygtighed uddannelse, bæredygtighed kursus

Mulighed for betaling via Bruttolønsordning

Hvis du selv skal betale for uddannelsen og er ansat et sted, kan du muligvis benytte Bruttolønsordningen. Den reducerer din samlede udgift (og koster ikke din arbejdsgiver noget). Ring til os på tlf. 70 278 279 eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk for at høre mere om ordningen.

 

Professor og ekspert i ledelse Steen Hildebrandt

Professor Steen Hildebrandt

Steen Hildebrandt er professor emeritus ved Aarhus Universitet, adjungeret professor i ledelse ved Copenhagen Business School og adjungeret professor i ledelse ved Aalborg Universitet.

Steen Hildebrandt er forfatter til mere en 20 anmelderroste bøger om ledelse og betragtes af mange som Danmarks største ekspert inden for ledelse.

Han er desuden medstifter og partner i den private rådgivningsvirksomhed Hildebrandt og Brandi. Virksomheden tæller 35 konsulenter, der rådgiver Danmarks topledere.

Fuld profil
christina-blak, bæredygtighed uddannelse

Christina Blak

Christina Blak er facilitator i verdensklasse, særligt når det kommer til virksomheders implementering af SDG’erne. Hun er kreativ direktør og partner i We Love People, et rådgivningsbureau der arbejder strategisk med blandt andet bæredygtige budskaber i den formålsdrevne økonomi. We Love People vægter purpose over profit, uden at bundlinjefokus forsvinder – noget de har stor erfaring med at hjælpe andre i mål med! Christina er eminent til at få omsat teori til praksis for dig i din situation.

Her er et lille udpluk af det, tidligere kursister har sagt om Christina: “Hun kører på et ekstraordinært højt plan – hun VAR faciliteringen – hendes evne til at binde tingene sammen og samle trådene igennem to dage er fantastisk.” og “Christina Blaks gennemgående rolle var helt afgørende for det høje niveau” og “Supergod kursusfacilitator, som var eminent til at samle trådene og følge op.”

Fuld profil
Kristoffer_Nilaus_Tarp

Kristoffer Nilaus Tarp

Kristoffer Nilaus Tarp er forfatter til bogen “Forretning for fremtiden – Succes med Verdensmålene”.

Han er ekspert i, hvordan bæredygtighed i stigende grad bliver et konkurrenceparameter og en værdiskaber for virksomheder og organisationer med et behov for at vinke farvel til klassiske CSR-tilgange og filantropiske tilgange og hive bæredygtighed ind i kerneforretningen og gøre bæredygtighed til en central ledelsesdisciplin.

Kristoffer er Nordisk Direktør for Bæredygtighed i NTT Data, der er verdens 5. største it-service virksomhed. Han sidder desuden i bestyrelser for en række bæredygtige virksomheder og laver opgaver for Mandag Morgen, CSR Forum, Danish Export Association samt en række danske erhvervsråd. Endelig er han formand for kapitalfonden Blue Equity’s Sustainability Advisory Board.

Foto: Henriette Mørk

Fuld profil
Anne-Larsen, uddannelse i bæredygtighed

Anne Larsen

Anne Larsen har lang erfaring i at skabe økonomisk vækst og har fokus på at forene grønne mål med forretningsmål for at skabe holdbar forandring. Anne er uddannet Cand. Phil. i kommunikation fra Aalborg Universitet

Anne er partner hos konsulentvirksomheden BetterGreen, der hjælper virksomheder med at implementere enkle bæredygtige løsninger, som giver mening for forretning såvel som for verden omkring os.

Hun arbejder primært med klimaregnskaber, klimastrategi, klimapolitikker, kortlægning af virksomheders miljøaftryk, livscyklusanalyser (LCA), energicertificeringer, miljøledelsescertificeringer og produktcertificeringer (f.eks. FSC & PEFC).

 

 

Fuld profil
Esben-Lanthén

Esben Lanthén

Esben Lanthén er co-founder og partner i Nordic Sustainability, en værdibaseret konsulentvirksomhed, der arbejder i krydset mellem strategi og bæredygtighed. Han hjælper klienter med at blive fit til fremtiden ved at levere strategiprocesser, bæredygtighedsindsigt og kapacitetsopbygning.

Esben har tidligere arbejdet i bæredygtige tænketanke i partnerskab med filantropiske fonde og NGO’er. Han har rådgivet internationale organisationer og var tidligere direktør for indsigt i tænketanken Sustainia. Esben har en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet.

Fuld profil

Pris

33.500 kr.

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. bøger og kompendier, en overnatning (i forbindelse med modul 5) og udsøgt forplejning på alle uddannelsens undervisningsdage. Betaling en uge før uddannelsens start.

Varighed: 6 måneder med blandt andet 6 undervisningsdage

Tilmeld dig uddannelsen

Startdato: 18. januar kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
DETTE HOLD ER DESVÆRRE FYLDT!
Klik på den røde tekst "SE FLERE DATOER" og se dine andre muligheder. Vi starter allerede nye hold i marts og igen til juni. Vi beklager meget ulejligheden og håber, at du kan bruge nogle af de kommende datoer!

Comwell Hotel Aarhus
Startdato: 20. januar kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
DETTE HOLD ER DESVÆRRE FYLDT!
Klik på den røde tekst "SE FLERE DATOER" og se dine andre muligheder. Vi starter allerede nye hold i marts og igen til juni. Vi beklager meget ulejligheden og håber, at du kan bruge nogle af de kommende datoer!

Comwell Copenhagen Portside
Startdato: 29. marts kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 29. marts 2022
Modul 2: 26. april 2022
Modul 3: 2. juni 2022
Modul 4: 28. juni 2022
Modul 5: 29. august 2022, kl. 17.00 – 30. august 2022, kl. 17.00 (Hotel Sinatur Storebælt, Nyborg)
Modul 6: 27. september 2022

Comwell Hotel Aarhus
Startdato: 31. marts kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 31. marts 2022
Modul 2: 27. april 2022
Modul 3: 1. juni 2022
Modul 4: 29. juni 2022
Modul 5: 29. august 2022, kl. 17.00 – 30. august 2022, kl. 17.00 (Hotel Sinatur Storebælt, Nyborg)
Modul 6: 29. september 2022

Comwell Copenhagen Portside
Startdato: 7. juni kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 7. juni 2022
Modul 2: 16. august 2022
Modul 3: 13. september 2022
Modul 4: 11. oktober 2022
Modul 5: 16. november 2022, kl. 17.00 – 17. november 2022, kl. 17.00 (Hotel Sinatur Storebælt, Nyborg)
Modul 6: 13. december 2022

Comwell Hotel Aarhus
Startdato: 9. juni kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 9. juni 2022
Modul 2: 17. august 2022
Modul 3: 14. september 2022
Modul 4: 13. oktober 2022
Modul 5: 16. november 2022, kl. 17.00 – 17. november 2022, kl. 17.00 (Hotel Sinatur Storebælt, Nyborg)
Modul 6: 15. december 2022

Comwell Copenhagen Portside
Startdato: 13. september kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 13. september 2022
Modul 2: 26. oktober 2022
Modul 3: 7. december 2022
Modul 4: 19. januar 2023
Modul 5: 28. februar 2023, kl. 17.00 – 1. marts 2023, kl. 17.00 (Hotel Sinatur Storebælt, Nyborg)
Modul 6: 28. marts 2023

Comwell Hotel Aarhus
Startdato: 15. september kl. 9.00-17.00 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 15. september 2022
Modul 2: 27. oktober 2022
Modul 3: 8. december 2022
Modul 4: 18. januar 2023
Modul 5: 28. februar 2023, kl. 17.00 – 1. marts 2023, kl. 17.00 (Hotel Sinatur Storebælt, Nyborg)
Modul 6: 30. marts 2023

Comwell Copenhagen Portside

Kursuskategorier

Loading