calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

MasterClass i FN’s verdensmål og bæredygtighed

Nok SNAK om bæredygtighed! Nu skal der handling til. Mød professor Steen Hildebrandt og 7 andre førende eksperter inden for FN’s verdensmål, sustainability og bæredygtig udvikling på denne praktisk anlagte MasterClass over to intensive dage.

Derfor skal du deltage på vores MasterClass!

 • Du vil tage det første spadestik til jeres nye bæredygtige strategi
 • Du får inspiration fra en række virksomheder og organisationer, der selv er meget langt med bæredygtig omstilling
 • Workshops med fokus på jer og jeres virksomhed/organisation, der fokuserer på brainstorm og de indledende noter til handling
 • Du bliver klogere på, hvordan verdensmålene og bæredygtighed er nøglen til fremtiden for jer og jeres virksomhed/organisation
 • Denne MasterClass er en investering i virksomhedens fremtid. En virksomhed, der ikke agerer bæredygtigt, er måske snart ikke længere en bæredygtig virksomhed rent økonomisk.

Deltag på "Masterclass i FN's verdensmål og bæredygtighed" ligesom medarbejdere fra ...

 • Scleroseforeningen
 • bæredygtighed, fn's verdensmål, sustainability, bæredygtighed kursus
 • bæredygtighed, fn's verdensmål, sustainability, bæredygtighed kursus
 • bæredygtighed, fn's verdensmål, sustainability, bæredygtighed kursus
 • bæredygtighed, kursus i bæredygtighed
 • bæredygtighed, kursus i bæredygtighed
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Hvem bør tage på MasterClass i FN's verdensmål og bæredygtighed?

Denne MasterClass er for dig, der vil have hjælp til at omsætte verdensmålene til konkret strategi. Uanset om du lige er startet med at arbejde med verdensmålene eller allerede er i fuld gang, så vil du få masser af brugbar viden og værktøjer, du kan bruge.

Vi har sammensat et program, der spænder fra små til store virksomheder over private og offentlige aktører. Lige meget hvor du kommer fra, henvender vores MasterClass sig til dig, der vil vide mere om verdensmålene og få inspiration til at arbejde seriøst med FN’s verdensmål og bæredygtighed i din egen virksomhed eller organisation.

Steen Hildebrandt: “Verdensmålene er handling!”

Det skorter ikke på snak om bæredygtighed og verdensmål, og nu skal der for alvor handles, før det er for sent. Derfor inviterer Aros Business Academy i samarbejde med Steen Hildebrandt til denne MasterClass i FN’s verdensmål og bæredygtighed. MasterClassen sætter fokus på de praktiske dimensioner af FN’s verdensmål og bæredygtighed. Derfor har vi sammensat et program, der kombinerer inspirerende oplæg fra forskellige virksomheders bæredygtighedsstrategi med workshopformatet. Du får en blanding af undervisning, gæsteforedrag og praktiske workshops, hvor du har mulighed for at fokusere på din egen arbejdsplads.

Bæredygtighed er også bundlinje!

Bæredygtighed er et emne, der i stigende grad optager kunder, borgere og forbrugere. Derfor er det også noget, de flytter sig på. Og de flytter sig ofte hurtigt, og med sig tager de deres klik, køb og loyalitet. Formår du og din virksomhed ikke at flytte jer også, risikerer I store tab. Det kan næsten ikke understreges nok. Der skal handles nu, for omstilling, der både er bæredygtig for virksomheden og kloden, tager tid. Vores MasterClass fungerer som startskuddet til jeres omstillingsproces.

Business as usual er ikke en mulighed

Vi er nået til et punkt, hvor alt det, der plejede at virke, ikke længere er fremtidens løsning. Men det er ikke kun en dårlig ting. Verdensmålene kan nu bruges som et fantastisk nyt mulighedsrum for dig og din virksomhed. Og hvorfor det? Fordi verdensmålenes realisering kræver helt nye former for partnerskaber; Verdensmålene er et nyt paradigme for lederskab; Verdensmålene er forandringsledelse. Vi står over for et reelt paradigmeskift, og det kræver både nytænkning og nye handlinger. På denne MasterClass gør vi bæredygtighed og verdensmål til den nye strategiske dagsorden.

Lær af disse banebrydende front-runners!

På vores MasterClass har vi inviteret nogle af Danmarks mest banebrydende virksomheder inden for arbejdet med FN’s verdensmål og bæredygtighed. De har allerede arbejdet længe og seriøst med deres omstilling, og derfor har de gjort sig erfaringer, som du kan bruge. Derudover kan deres erfaringer hjælpe dig med at få konkretiseret, hvad bæredygtig omstilling kan være, få set hvordan det folder sig ud hos andre i praksis, stifte bekendtskab med de barrierer og forhindringer, de har mødt på deres vej – og måske selv undgå dem. Her er det samlede hold, vi stiller med:

 • Professor Steen Hildebrandt
 • Christina Blak, kreativ direktør og partner, We Love People
 • Mireille Jakobsen, group CSR manager, BC Hospitality Group (kun København)
 • Line Vind, bæredygtighedskonsulent, Gladsaxe Kommune
 • Asbjørn Riis-Søndergaard, bæredygtighedsfilosof og foredragsholder

Det er den bedste undervisning jeg nogensinde har deltaget i!

Birgitte Hougaard - B GREEN A/S

Det har været et par fantastiske dage med engagement og inspiration til fremtidigt arbejde. Højt fagligt niveau hele vejen rundt!

Henrik Nissen - DIN Forsyning

Jeg har sjældent deltaget i noget, hvor det lykkes så godt, som det gjorde her! Alle oplægsholderne var bare så engagerede og brændte så meget igennem, at det var umuligt ikke at blive både fagligt og personligt inspireret og imponeret.

Jette Rosendahl Søndergaard - DIN Forsyning

Kvaliteten på MasterClassen er 10 ud af 10. Det er sjældent med et kursus hvor alle indlæg og elementer er så gode.

Gitte Breum - Mad & Måltider, Odense Kommune

Fantastisk facilitator, super foredragsholdere og entusiastiske deltagere!

Henrik Harborg Blicher - DIN Forsyning

Intet over og intet ved siden af! MasterClassen vil have ENORM indflydelse på mit daglige arbejde.

Jacob Lænsø - Grenaa Havn A/S

Det er svært at gøre bedre - mere er der ikke at sige!

Frank Jordt Kappel - DIN Forsyning

Det er et af de bedste forløb jeg har været på! Fantastiske oplægsholdere og stram organisation. Jeg har fået en masse inspiration til det videre arbejde, er blevet bekræftet i at vejen er den rigtige og fået afklaret en del spørgsmål. MasterClassen vil have markant indflydelse på mit arbejde. Vi er allerede i gang med arbejdet med målene, men nu bliver det accelereret. Højt niveau hele vejen - oplægsholdere der brænder igennem og Steen Hildebrandt, der er i en klasse for sig selv.

Jens Boldt - Tømmerup Fri- og Efterskole

Dit udbytte

 • Viden: Du får en grundig viden om FN's verdensmål og bæredygtighed leveret af dem, der er kommet længst med reel bæredygtig omstilling i Danmark.

 • Inspiration: MasterClassen er designet til at give dig et væld af nye ideer, der udfordrer nogle af de tanker eller fordomme, du måske allerede har gjort dig om bæredygtighed og muligheden for at komme godt i gang med din egen omstilling.

 • Stien er lagt: Vi har skaffet banebrydende virksomheder, der allerede har gjort sig erfaringer med barrierer og udfordringer, der opstår når man arbejder med bæredygtig omstilling og verdensmål. Forhåbentligt kan du undgå eller forberede dig på nogle af de største.

Virksomhedens udbytte

 • Bundlinje: Virksomheden kommer et skridt tættere på at flytte sig derhen, hvor brugere, kunder og borgere er. Det giver køb, klik og loyalitet, og det kan ses på bundlinjen.

 • Employer Branding: Om ikke så længe vil det formentligt få stor betydning for både nye og gamle medarbejdere, at deres arbejdsplads markerer sig som en bæredygtig og ansvarlig virksomhed med blikket mod fremtiden. Derfor bliver det nemmere at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere.

 • Fremtidssikring: Denne MasterClass er en investering i virksomhedens fremtid. En virksomhed, der ikke agerer bæredygtigt, er måske snart ikke længere en bæredygtig virksomhed rent økonomisk.

Få inspiration til din egen strategi!

Ideen bag vores MasterClass i FN’s verdensmål og bæredygtighed er at kombinere inspirerende oplæg fra cremen af dansk bæredygtig omstilling med muligheden for at lægge grundstenene til din egen bæredygtige strategi. Derfor efterfølges hvert oplæg af en halv times intensiv workshop, hvor du får fingrene i din egen virksomhed eller organisations specifikke udfordringer og fremtidsperspektiver. På to dage får du selvfølgelig ikke en færdig strategi, men du får måske lagt et solidt fundament eller tegnet de første skitser, der skal være med til at få din virksomhed eller organisation sikkert med i den bæredygtige omstilling.
Professor og ekspert i ledelse Steen Hildebrandt

Professor Steen Hildebrandt

Steen Hildebrandt er professor emeritus ved Aarhus Universitet, adjungeret professor i ledelse ved Copenhagen Business School og adjungeret professor i ledelse ved Aalborg Universitet.

Steen Hildebrandt er forfatter til mere end 20 anmelderroste bøger om ledelse og betragtes af mange som Danmarks største ekspert inden for ledelse.

Hildebrandt er også en af Danmarks skarpeste profiler inden for FN’s verdensmål, bæredygtighed og bæredygtig ledelse, og derfor har vi sammen med ham stablet denne ambitiøse MasterClass på benene. Han har udgivet talrige bøger om ledelse og verdensmål, og i 2018 modtog han Dansk Forfatterforenings Faglitterære pris for sit forfatterskab, hvor han blandt andet gør op med modsætningsforholdet mellem begreberne vækst og bæredygtighed.

Og så vil du også have mulighed for at møde Steen Hildebrandt. Han indleder nemlig MasterClassen med et foredrag.

Fuld profil
christina-blak, bæredygtighed uddannelse

Christina Blak

Christina Blak er facilitator i verdensklasse, særligt når det kommer til virksomheders implementering af SDG’erne og rapportering på ESG. Hun er direktør og partner i We Love People, et rådgivningsbureau der arbejder strategisk med bæredygtig kommunikation og dokumentation. We Love People vægter purpose over profit, uden at bundlinjefokus forsvinder – noget de har stor erfaring med at hjælpe andre i mål med. Christina er initiativtager til og driver af ESG Barometeret, der følger C25-virksomhedernes rapportering på bæredygtighed, og hun er eminent til at få omsat teori til praksis for dig i din situation.

Her er et lille udpluk af det, tidligere kursister har sagt om Christina: “Hun kører på et ekstraordinært højt plan – hun VAR faciliteringen – hendes evne til at binde tingene sammen og samle trådene igennem to dage er fantastisk.” og “Christina Blaks gennemgående rolle var helt afgørende for det høje niveau” og “Supergod kursusfacilitator, som var eminent til at samle trådene og følge op.”

christina@arosbusinessacademy.dk

Fuld profil
Underviser hos Aros Business Academy, Line Vind

Line Vind

Line Vind er chefkonsulent i Gladsaxe Kommune. Hun kommer og fortæller om Gladsaxestrategien, som er Gladsaxe Kommunes ambitiøse plan for den strategiske udvikling af en kommune på baggrund af FN’s 17 verdensmål.

I Gladsaxe har man fokuseret på, hvordan FN’s globale mål ikke står i vejen for lokale prioriteter, men tværtimod kan understøtte og bidrage til at løfte barren for lokale indsatser.

line@aroskurser.dk 

 

 

Fuld profil
Underviser hos Aros Business Academy, Mireille Jokbsen

Mireille Jakobsen

Mireille Jakobsen er Group CSR Manager i hotelgruppen BC Hospitality Group, som er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. BCHG har en 360° holistisk tilgang til bæredygtighed, som tager afsæt i FN’s verdensmål og en ambition om, at være pionér på feltet i hospitality branchen. Derfor arbejder de konkret med bæredygtighed som en integreret del af gruppens strategi.

Mireille holder oplæg under titlen: “Hosting Moments That Matter”, hvor hun blandt andet taler om, hvordan BC Hospitality Group arbejder med FN’s verdensmål.

mireille@aroskurser.dk 

 

Fuld profil

Pris

6.900 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du kursusmateriale og bogen Verdensmålene – det vigtigste punkt på dagsordenen! af Steen Hildebrandt. Derudover får du eksklusiv forplejning begge dage. Betaling 21 dage før MasterClassens start.

Varighed: 2 dage

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading