calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Hvad er en IPMA®-certificering?

 

Vores uddannelse Aros Projektlederuddannelse (IPMA®) forbereder dig til at tage en IPMA®-certificering.

Teksten herunder er fra Dansk Projektledelse, der er den eneste instant i Danmark, der forestår selve IPMA®-certificeringen:

 

Hvad er IPMA®-certificering?

En IPMA®-certificering som projektleder, programleder eller porteføljeleder er en unik certificeringsform, fordi den entydigt fokuserer på dine udviste kompetencer. Fokus er langt mere på, hvorfor du handlede, som du gjorde i en given situation, hvilke resultater du opnåede og hvad du lærte – end på hvad du gjorde.

Hvilke modeller, værktøjer, midler og metoder du anvender, er mindre vigtigt – det afgørende er, om du evner at reflektere over, hvad der synes at være mest hensigtsmæssigt i den aktuelle situation og i håndteringen af dine ledelsesmæssige udfordringer.

IPMA, International Project Management Association, er repræsenteret i mere end 70 lande og står inde for kvaliteten af processen – samt udsteder et certifikat, der er kendt og anerkendt i hele verden. Ved udgangen af 2018 var der udstedt over 300.000 IPMA®-certifikater.

I Danmark er IPMA repræsenteret ved foreningen Dansk Projektledelse, som eneste udbyder af IPMA®-certificering.

Hvorfor skal du IPMA®-certificeres?

Med en IPMA®-certificering bliver du markant skarpere på dine styrker og svagheder indenfor projektledelse, programledelse eller porteføljeledelse. Du får styr på dine kompetencer og så bliver du klarere på dit udviklingspotentiale.

Hvis du er i tvivl om hvilket niveau på IPMA®-certificeringen, du skal tilmelde dig, kan du læse mere om kompetencekravene på de enkelte niveauer.

Du kan også ringe til os på tlf. 70 278 279, hvis du har spørgsmål til IPMA®-certificeringen.

Kursuskategorier

Loading