calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kend dit IPMA-niveau. Få overblik over de 4 IPMA-certificeringer!

 

Når du gerne vil tage en IPMA®-certificering hos Dansk Projektledelse, kan du vælge mellem 4 niveauer. Vores Aros Projektlederuddannelse (IPMA®) forbereder dig på at tage hvert af de 4 IPMA-niveauer. Det afhænger med andre ord af dit ønske og dit erfaringsniveau, hvilken IPMA®-certificering, du tager:

 

IPMA® Niveau A – Certificeret Projektdirektør, Programdirektør eller Porteføljedirektør
For dig, der leder virksomhedens programmer og/eller projektporteføljer på strategisk niveau i virksomheden, og som har erfaring på minimum fem år på dette niveau. Prisen for en IPMA®-A-certificering er 30.600 kr. hos Dansk Projektledelse.

IPMA® Niveau B – Certificeret seniorprojektleder
For dig, der leder komplekse projekter og har en erfaring på minimum fem år på dette niveau. Prisen for en IPMA®-B-certificering er 24.600 kr. hos Dansk Projektledelse.

IPMA® Niveau C – Certificeret projektleder
For dig, der leder mindre komplekse projekter og har en erfaring på minimum tre år på dette niveau. Prisen for en IPMA®-C-certificering er 19.800 kr. hos Dansk Projektledelse.

IPMA® Niveau D – Certificeret i projektledelse
For dig, der er ny i projektledelse. Prisen for en IPMA®-D-certificering er 7.500 kr. hos Dansk Projektledelse.

OBS: Se alle priserne hos Dansk Projektledelses egen side her.

Kursuskategorier

Loading