calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

3½ gode grunde til at tage en kollega med

Medmindre du ligefrem ser dit kursus som en flugt væk fra kollegerne, skal du overveje at tage en kollega med på dit kursus. Der er nemlig 3½ overraskende gode grunde til, at du skal tage en makker under armen, når du skal ud i verden for at blive klogere.

 

1. Du får en allieret, når du vender tilbage

Gode kurser og uddannelser ændrer alting (og vores er bestemt ingen undtagelse). Og du kan umuligt undgå, at du efter kurset skal hjem og ændre noget ved din arbejdsplads eller din afdeling. Det kan være småting, men det kan også være større strategiske ting, der kan være vigtige for arbejdsplasen. Og sagen er desværre, at forslag til forandring sjældent falder i god jord. De fleste mennesker bryder sig faktisk sjældendt om at ændre noget (spørg selv vores undervisere i forandringsledelse).

Og så er det jo helt fantastisk at have en allieret, som har gjort sig helt samme overvejelser og fået de helt samme aha-oplevelser som dig!

 

2. Du husker langt bedre det, du har lært

Du lærer mange ting på vores kurser og uddannelser. Men en stor del af det, har du måske allerede glemt, før du siger ‘hej’ til kollegerne på kontoret dagen efter. Og det er virkelig en skam.

Men med en kollega på kurset, er I to til at huske det hele. Og to til at minde hinanden om det, den anden har glemt. Og hvis I tilmed afsætter en halv time et par dage efter kurset og gennemgår, hvad I har været igennem, er der gode odds for, at I husker det hele!

 

3. Du udvikler dig hurtigere i tiden efter kurset

Den største læring for dig foregår ikke under dit kursus eller din uddannelse. Den foregår i tiden efter. Det er her, du skal i gang med at bruge værktøjerne, ændre på arbejdsprocesser og implementere alt det, du nu er blevet klogere på. Og hvis du ikke holder dig selv fast på det, går du glip af meget af den ønskede udvikling.

Men når I er to, der står i helt samme situation, bliver det langt nemmere at holde jer selv og hinanden fast på at bruge tid og kræfter på implementering og træning. Og I kan desuden agere sparringspartnere for hinanden, så I begge udvikler jer i den rigtige retning og i det rette tempo.

 

½ Du får mere ud af dit kursusbudget

Den sidste gode grund tæller kun som en halv grund. Og dog. Det handler om, at vi tilbyder dig og din kollega en rabat, når I er flere af sted (på næsten alle vores kurser og uddannelser). Så din arbejdsgiver sparer altså nogle penge. Og i det store hele betyder det, at der er flere penge til andre kurser (også til dig). Læs mere om kollegarabatten her.

 

Så. Hvis du gerne vil have endnu mere værdi af dit kommende kursus eller din kommende uddannelse hos os, så overvej at sende kursuslinket til dine kolleger, og hør om de skal med. Du finder linket til dit kursus via kursusoversigten.

Tag del i diskussionen

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.