calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Tilmeld dig Aros Blog ligesom 28.576 andre videbegærlige!

Derfor skal du (seriøst overveje) at tage en kollega eller ven med på dit kursus

  • 3953

Fordelene ved at have en kollega eller god ven med på sit kursus eller uddannelse er ret oversete. Og det er en skam. For det giver enormt god mening for både udbyttet, fastholdelsen og implementeringen at have en nær person med på holdet.

Derfor har vi lavet en lille oversigt over dine tre allerstørste fordele ved at tage en kollega eller ven med på dit kursus eller din uddannelse hos os. Den kommer her.

 

1. Du får jordens bedste faglige sparringspartner

De andre kursister på holdet er gode til at give inspiration og til at hjælpe dig til at se din organisation og dit arbejde helt udefra. Men en kollega eller ven på dit hold giver dig en fantastisk faglig sparringspartner. En sparringspartner, der kender dit arbejde og din organisation godt, og som kan udfordre dig præcis dér, hvor du har brug for at blive udfordret, og hvor du har brug for nyt input. 

2. Du får nemmere ved at ændre noget i din organisation bagefter

Det kan være op ad bakke, når du kommer hjem fra dit kursus eller din uddannelse med fede idéer til at ændre noget i jeres afdeling (eller hele arbejdspladsen). Kender du det? Vi mennesker er nemlig generelt ikke så begejstrede for forandringer – ikke engang, når vi forstår, at forandringerne er til vores bedste. Derfor står du langt stærkere, hvis du har en kollega med tilbage, der også har set lyset. Eller hvis du har en ven, der hjælper dig til at holde fast i dit forsøg på at forandre noget i din organisation. Måske lægger I ligefrem en snedig plan sammen, hvor I kommer alle forbeholdene i forkøbet og afvæbner al modstanden, før den når at opstå.

3. Du bliver støttet i at ændre dine vaner

På alle vores kurser og uddannelser hjælper vi dig til at forpligte dig selv på at ændre det, du gerne vil ændre (det kan være en uhensigtsmæssig praksis, eller nogle vaner du gerne vil af med). Men det er nemt at glemme alt om det, når der er gået 14 dage. Der er måske travlt, efter du kom tilbage på arbejde. Og underviseren og de andre kursister er der ikke til at minde dig om det og støtte dig i processen. Men hvis du har en kollega eller ven med på kurset eller uddannelsen, er det en helt anden sag. Så vil blot synet af den anden på gangen, minde dig om din forpligtelse over for dig selv. Og I kan sætte korte møder op i tiden efter kurset eller uddannelsen, hvor I sætter små mål og følger løbende op på dem.

 

 

 

Tag del i diskussionen

Loading
Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Hent GRATIS e-bog om kommunikation!

Gør som 15.347 andre: Tilmeld dig vores blog, og få gratis vores e-bog "99+1 hemmeligheder om kommunikation"!

Din tilmelding er modtaget. Vi sender e-bogen til dig inden for få minutter.