calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

WiMAKE ApS: Bæredygtige tiltag og vision for bæredygtighed

Hvem har deltaget på vores uddannelse?

Tristan Falke Lassen har taget Mini MBA i Sustainability Management. Han er Projektleder hos WiMAKE ApS. Han skriver følgende om WiMAKEs bæredygtige tiltag og vision for bæredygtighed.

WiMAKEs vision for bæredygtighed

Vores fokus har ligget på forbrug indtil videre. Det har betydet skift af elpærer. Omlægning af varmesystem m.m.

Sekundært men ikke mindre vigtigt har vi fokuseret på materialer. Ikke bare om de var bæredygtige m.m, men mere i retning af, hvordan udnytter vi dem bedst muligt.

WiMAKEs mest kreative tiltag inden for bæredygtighed

Vi har lavet en aftale med vores kommune om at de aftager alle de rester vi har. I vores produktion bruger vi rigtig mange plader. Krydsfiner, MDF, Poppel, Birkefiner osv. Når vi producere er der altid rest materialer tilbage, som ikke skal bruges på projektet, eller bare er for små til at gemme. De plader bliver nu samlet ind og når kassen er fuld, sender vi besked til nyttetjenesten. De henter kasserne sortere indholdet og distribuere det herefter ud til kommunens institioner. De kan herefter bruge dem til kreativt arbejde. Projektet har det mundrette navn KUBUH, som står for at vi gerne vil bidrage til Kreativ Udvikling af Børn og Unge i Holbæk. Der er fire vindere i det her projekt alene. Skolerne får noget materiale og arbejde med og i. Nytte tjenesten har en reel opgave at udfører. WiMAKE ApS sparer på affaldskontoen da vi ikke smider materialerne ud, og sidst vinder vores jord på at vi bruger resurserne bedst muligt.

Danmarks største katalog over bæredygtige tiltag

Vi har spurgt studerende og tidligere studerende på vores uddannelse i bæredygtighed, om de vil løfte sløret for de bæredygtige tiltag, de har været med til at iværksætte på deres arbejdsplads. Vi håber, at du her vil finde inspiration og nye idéer til bæredygtige tiltag hos jer selv, så vi sammen kan accellere den bæredygtige omstilling!

Læs mere om vores Mini MBA i Sustainability Management.
– udviklet sammen med professor Steen Hildebrandt.

Find hele kataloget over bæredygtige tiltag her.

Kursuskategorier

Loading