calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Nej. Det er ikke bare et kursus.
Det er langt vigtigere end det!

 

Hver gang du tager et kursus eller en uddannelse hos os, har det konsekvenser. Tre konsekvenser for at være præcis. De er heldigvis alle positive.

For det første. Vores kurser og korte uddannelser gør dig bedre til at udføre dit arbejde og giver dig langt større tilfredshed ved arbejdet. Det gør med andre ord dit arbejdsliv bedre. Og i en tid, hvor arbejdsliv og privatliv hænger uløseligt sammen, er et godt arbejdsliv en helt afgørende forudsætning for et godt privatliv.

For det andet bliver din arbejdsgiver også glad. Hvis du udfører dit arbejde bedre, når organisationen sine mål hurtigere (uanset om målene er bundlinje, bæredygtighed eller endnu blødere værdier).

Og faktisk stopper det ikke her: Hvis Danmark skal klare sig i den internationale konkurrence og udbygge sin velstand, er der kun én valid vej frem. Vi har ingen malm eller diamanter i undergrunden. Vores eneste råstof er viden og kloge idéer. Og her er efteruddannelse vejen frem.

Med andre ord: Nej. Det er ikke bare et kursus, du skal på.

Det er langt større end det. Og det er vores ambition at sikre dig det størst-tænkelige udbytte af dine kurser og uddannelser hos os. Så du ikke bare deltager på et kursus, men at du deltager på et kursus, der tager din læring meget alvorligt. Læs mere om, hvordan vi gør det i praksis.

Kursuskategorier

Loading