calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

AROS BUSINESS ACADEMY - Kursusvirksomhed

Kåret til Gazellevirksomhed af Børsen to år i træk

Danmarks stærkeste kursusvirksomhed

Aros Business Academy er en af landets førende kursusvirksomheder. Vores kompetente undervisere er med til at sikre, at du får de bedste forudsætninger for ny læring og viden, på de specifikke områder vores kurser og uddannelser tilbyder.

Vi er passionerede omkring at skabe vedvarende forandring for vores kursister. Som kursusvirksomhed skaber vi – gennem vores kurser og uddannelser – varige personlige og faglige kompetencer, som både chefer, ledere og ansatte ville kunne bruge.

Vores mere end 60 undervisere, der er eksperter inden for hvert deres felt, er med fra start til slut. De er passionerede og formidler den faglige ekspertise, der sikrer, at din faglige profil og kompetencer er styrket efter afsluttet forløb hos Aros Business Academy.

Skal du (eller afdelingen) på kursus?

Se oversigten over vores kurser og uddannelser

Børsen kårede os som Gazelle 2015 og 2016

Læs også: Derfor er vores kursusvirksomhed kåret som Gazelle hele fem gange.

https://arosbusinessacademy.dk/wp-content/uploads/2017/09/Kursusvirksomhed_3.png

Kursuskategorier

Loading