calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Teamledelse for projektledere

Bliv en komplet projektleder – der leder dine projekter til succes!

Du får hele pakken!

 • 3 fulde kursusdage med god forplejning
 • sikkerhed i lederrollen, så du kan facilitere et udviklende mindset i gruppen
 • situationsbestemt ledelse som effektive ledelsesværktøjer
 • fuld udnyttelse af gruppens forskellige kompetencer
 • styrkelse af din kommunikation i forbindelse med konflikter
 • redskaber til at skabe effektiv teamdynamik gennem teamledelse
 • øgede kompetencer i forhandlingsteknik.

Du får også:

 • professionel sparring på din lederrolle i forhold til dit eget projekt.

Tag på kursus i "Teamledelse for projektledere" ligesom medarbejdere fra:

 • Ekstra Bladet logo
 • Hjemmeværnet logo
 • Midtconsult - rådgivende ingengiører logo
 • LM Byg A/S
 • Vattenfall logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

29. november - 1. december at 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
8. - 10. december at 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
Se flere datoer
9.800 kr. ekskl. moms

Hvem bør deltage på dette kursus?

Du bør deltage, hvis du:

 • vil lære at bruge dig selv som LEDER af projektet
 • har været på andre projektledelseskurser, men føler, at du mangler ledelseskompetencer
 • ikke formelt er leder, men alligevel skal kunne lede et effektivt projektforløb
 • har konkret erfaring med projekter, men mangler faglighed på ledelsesaspektet
 • ønsker at styrke dine evner som teamleder.

Kurset henvender sig til alle brancher og alle typer af projektledere.

Ved du, hvordan du bliver komplet projektleder?

Det kræver faktisk kun to ting at blive en suveræn projektleder. Den første er ligetil – du skal naturligvis have en bundsolid værktøjskasse, propfyldt med gældende teorier omkring projektledelse og effektive værktøjer.

Men hvis du virkelig vil gå efter maksimal succes med din projektledelse, er det aldrig helt nok bare at være knivskarp på teorien og værktøjerne. Det kræver lige den ekstra ting – og det er lederadfærden. Du kan ikke blive fuldendt projektleder, før du kan LEDE. På lederkurset udfordrer vi dig på din lederrolle, så du kan blive professionel projektleder – med succes!

Bliv projektleder med power!

En god leder skal være så sikker på sig selv, at hun eller han kan delegere med overbevisning og selvsikkerhed. Formår du det, er du allerede et skridt længere på vejen mod at opnå et lederskab, der virkelig rykker!

På kurset træner vi dig i, hvordan du kan få teamet til at fungere optimalt. Gennem konstant sparring og direkte feedback inden for et projekts rammer, får du lov at afprøve din nye lederrolles vingefang, inden du skal tilbage i ilden. Vi lærer dig, hvordan god lederkommunikation kan betyde forskellen mellem en projektgruppe, der bare stempler ind og ud, og en projektgruppe, der virkelig formår at bruge hinanden og får tingene til at ske.

Du får topprofessionel sparring

Vi har headhuntet to topprofessionelle projektledere til at undervise dig i lederadfærd for projektlederen. Som de fleste andre undervisere har de teorien på plads og relevante certificeringer til overflod. Men samtidig sidder de hver dag i komplekse projekter til albuerne, og de har mærket alle problemerne ved projektledelse på egen krop. I samarbejde med dem gør vi op med alle de kurser i projektledelse, der prakker dig en masse tørre teorier på, men som ikke rigtig giver dig noget konkret at tage med hjem. Her får du træning i, hvordan du faktisk kan gøre forskellige ting – NÅR de skal gøres!

Masser af viden – og lige så meget praktik

Kurset “Teamledelse for projektledere” er baseret på de nyeste teorier og vinkler på ledelse. Vi gennemgår situationsbaseret ledelse som knivskarpt redskab i din værktøjskasse, og vi styrker dine ledelseskompetencer, så du kan sikre dit projekt maksimal mulighed for succes.

Vi sørger for at sætte dine lederkompetencer i relation til projektarbejdsformen og vigtigst af alt går vi i dybden med de udfordringer, du møder i din egen hverdag som projektleder. Du får masser af sparring på din projektlederrolle i løbet af undervisningen, som er tilrettelagt så du med det samme afprøver de nye redskaber i et autentisk projektmiljø. Lederkurset gør dig altså i stand til virkelig at lede dit projekt – med succes!

Your benefits

 • Du får indgående kendskab til personprofiler, og hvordan du får dem til at fungere optimalt i din projektgruppe

 • Du giver dig selv større råderum som projektleder, fordi du gør dig selv den tjeneste at få styr på ledelsesaspektet af projektledelse. Kombinationen af en bundsolid faglighed på projektledelsesværktøjerne og de mest anerkendte ledelsesværktøjer giver dig og dit projekt de bedste chancer for succes!

 • Du vil opnå større succes i dit arbejde. Dine succeser kan du bruge som grundsten i din fremtidige karriere

Your company's benefits

 • Mennesker tiltrækkes af gode ledere. Det er et faktum. Virksomheder, der tager sig selv seriøst i dagens konkurrencesamfund, er klar over dette, og de ved, at gode ledere på alle niveauer er et must for virksomhedens fortsatte evne til at tiltrække de mest kompetente medarbejdere

 • Succesraten for projekter, der faciliteres af en projektleder, der faktisk kan lede, er langt større, end hvis der kun spilles på halvdelen af spillepladen. DEt giver mindre spild(tid), færre fejl, mere effektivitet, reduceret stress, mindre frustration i organisationen

 • Den forhøjede succesrate for projektgennemførsel kan måles direkte på bundlinjen. Udgiften til kurset er dermed hurtigt betalt hjem igen.

Programmet for kursets første dag

 • Din rolle som leder. Vi fokuserer på adfærd, mindset og ledelsens dimensioner.
 • Fem krav til effektive teams. Vi arbejder med, hvordan du skaber de bedst mulige rammer som leder.
 • Lederadfærd: Vi gennemgår projektlederens 5 ledelsesområder, McGrogors X/Y-teori og ledelsesdiamanten

Programmet for kursets anden dag

 • Pisk eller gulerod? Sådan motiverer du dine medarbejdere. Vi arbejder med Maslow behovspyramide, motivationsfaktorer og Coverys 8. vane.
 • Vi fokuserer på udvikling af teams, de fem udviklingstrin og flow.
 • Situationsbaseret ledelse. Du lærer at tilpasse din ledelsesstrategi efter de forskellige personprofiler​ i dit team.

Programmet for kursets tredje dag

 • Forhandlingsteknik: Undgå standpunkter og identificér fælles interesser.
 • Interessebaseret forhandling. Vi arbejder med forhandlingens tre faser og de fire hovedpunkter.
 • Vi slutter dagen af med at lære om BATNA og beslutningsalternativer.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på ar@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Jesper

Jesper har over 10 års undervisererfaring med projektledelse og har selv stået i spidsen af talrige projekter lige fra store events til IT-udviklingsprojekter og organisationsudvikling m.m. Hans undervisning i projektledelse har allerede bragt værdi til organisationer som bl.a. Danske Bank, Udenrigsministeriet, Røde Kors og FL. Smidth.

Jesper er uddannet kaospilot og har desuden en HD i innovation og organisationsudvikling fra Copenhagen Business School. Derudover er han certificeret projektleder og PRINCE2® og har tidligere certificeringer i IPMA, PMI-PMP, Belbin®, DiSC, JTI og Insight persontype profilværktøjer.

Full profile
kristian dip

Kristian

Kristian arbejder til dagligt med projektledelse og produktudvikling, bl.a. inden for vindmølleindustrien. Han er desuden tilknyttet Aarhus Universitet som lektor. Kristian er uddannet officer i Flyvevåbnet og efterfølgende Civilingeniør (cand.polyt.) med speciale i forretningsudvikling og teknologi. Han har desuden en række certificeringer: PRINCE2®, Situationsbestemt Ledelse®, Scrum Master, Konfliktmægler og certificeret coach.

Kristian gør en stor dyd ud af dialogbaseret undervisning, hvor kursisternes egen hverdag bliver omdrejningspunktet for de teoretiske temaer. Han er en energisk, humoristisk og motiverende underviser, som brænder for at skabe uformelle og jordnære læringsrum, hvor teori kobles med praktiske eksempler.

Full profile
Underviser hos Aros Business Academy, Martin

Martin

Martin har mange års erfaring som både leder, konsulent og underviser inden for områderne ledelse, innovation, projektledelse, organisatorisk forretningsudvikling og forandringsledelse i både private og offentlige organisationer. Han har uddannet og trænet en række ledere og projektledere med udgangspunkt i en effektfuld vekselvirkning mellem udfordringer, realisme, dialog, teori, praksis og refleksion.

Martin har en MBA fra Coventry University i General Management og har en diplomuddannelse i ledelse. Han har en baggrund som linjeofficer og har en række certificeringer inden for projektledelse og ledelse, bl.a.  eksamineret projektleder, PMP®, PRINCE2®, DiSC®, Belbin® og SimulTrain® Projekttræningssystem.

Full profile

Course price

9.800 kr.

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Varighed: 3 dage

Næste kursus

29. november - 1. december at 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
8. - 10. december at 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
6. - 8. april at 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
6. - 8. april at 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Course categories

Loading