calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: PRINCE2® Foundation

Få de grundlæggende kompetencer indenfor verdens førende projektledelsesmetode.

Dette kursus giver dig

 • En grundlæggende forståelse af metodens principper og en fortrolighed med dens anvendelse i praksis
 • En akkrediteret PRINCE2® Foundation eksamen og certificering ved bestået eksamen
 • Omfattende e-learningmodul + to kursusdage med en akkrediteret PRINCE2® underviser.
 • Erfaring gennem praktiske øvelser, der gør dig fuldt klar til at indgå i et PRINCE2® projektarbejde

Tag på kursus i "PRINCE2® Foundation" ligesom medarbejdere fra:

 • NCC logo
 • Københavns Universitet logo
 • Aarhus Kommune logo
 • Region Midtjylland logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursets målgruppe

Kurset er for både projektdeltagere og projektledere. Kurset er relevant for enhver, der ønsker en grundlæggende indføring i PRINCE2® samt en PRINCE2® Foundation certificering.

PRINCE2® er verdens nr. 1

PRINCE2® er verdens førende projektledelsesmetode. PRINCE2® øger en virksomheds produktivitet radikalt og giver effektive forretningsmæssige resultater. Det er derfor ikke mærkeligt, at metoden bruges af både offentlige og private virksomheder i mere end 150 lande, og at anvendelsen fortsat er stigende!

PRINCE2® is a Registrered Trade Mark of AXELOS Limited. All rights reserved. PRINCE2® courses are provided in association with Mentorix Aps. Mentorix is an Accredited Training Organisation (ATO) under PeopleCert, EXIN and APMG.

Kurset gør dig helt klar

På dette kursus får du en grundlæggende forståelse af principperne i PRINCE2®, og du bliver fortrolig med metodens anvendelse. Ved bestået eksamen får du en akkrediteret PRINCE2® Foundation certificering som afslutning på kurset. Du vil på det tidspunkt også have deltaget i adskillelige gruppeøvelser, og du vil efter kurset være fuldt klar til indgå i et PRINCE2® projektarbejde på alle niveauer.

Kursets opbygning

Kurset består af to kursusdage med akkrediteret PRINCE2® underviser. Der udover får du et omfattende e-learningmodul på både dansk og engelsk. Modulet indeholder bl.a.:

 • 12 måneders online adgang via PC, tablet og mobil
 • Videobaseret træning med akkrediteret instruktør
 • Online-adgang til en akkrediteret træner før, under og efter kurset
 • Skabeloner til centrale projektdokumenter
 • Den officielle PRINCE2® manual
 • Officielle testeksamener.

Kursusdagene er et samspil mellem oplæg og gruppeøvelse, og der er et klart fokus på den praktiske anvendelse af metodens principper. Du skal forvente ca. halvanden times hjemmearbejde mellem hver kursusdag.

Kurset får stor indflydelse på mit fremtidige arbejde – PRINCE2® er en tilgang, der kan anvendes i mange sammenhænge. Underviseren havde en stor viden om PRINCE2®, som han var god til at formidle. Han satte ideelle læringsrammer for kurset.

Louise Tüxen - NRGi Elsalg

Dit udbytte

 • Kurset øger din produktivitet og udbyttet af din arbejdstid væsentligt, så du kan nå væsentligt mere, end du plejer.

 • Du styrker dit cv mærkbart, idet du ved bestået eksamen modtager en PRINCE2® Foundation eksamen og certificering.

 • Med dette kursus styrker du din egen autoritet overfor kollegaer og ledere, fordi du, allerede inden PRINCE2® projektarbejdet går i gang, har et indgående kendskab til processens principper og metoder.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din arbejdsplads får en medarbejder, der er fuldt klar til at indgå i et PRINCE2® projektarbejde. Du vil dermed være en vigtig ressource for din virksomhed lige fra starten af projektet.

 • Virksomhedens værdi bliver øget markant, fordi du bliver gjort køreklar i en metode, der har fokus på produktivitet og effektive forretningsmæssige resultater.

 • De ledelsesprincipper, som du lærer på kurset, smitter af på dine kollegaer, og hele virksomheden får dermed et løft i effektivitet og produktivitet.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til kundechef Christel Roust på christel@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Jacob, underviser i procesoptimering

Jacob

Jacob har i mere end 10 år arbejdet med procesoptimering i såvel produktions- som administrationsmiljøer. Jacob er akkrediteret PRINCE2® Trainer og Lean Facilitator. Derudover er han certificeret SCRUM Master® og Belbin®.

Som underviser er Jacob en dygtig formidler, og han forstår at gøre det tunge teoretiske stof tilgængeligt på en måde, der gør det spændende at være kursist. Jacob evner at koble teorien med sine kursisters hverdag, og det giver en unik hands-on tilgang til procesledelse. På den måde er hans kursister klar til at gå direkte igang med procesoptimering og procesledelse efter kurset!

Jacob er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet og har en CBA fra Business Academy South West.

jacob@aroskurser.dk 

Fuld profil

Pris

11.900 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du PRINCE2® Foundation e-learning modul og certificering, en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart. Bemærk, at der ikke kan anvendes guldkort til dette kursus.

Varighed: 2 dage

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading