calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Økonomistyring for ledere

Undgå at træffe beslutninger med bind for øjnene. Lad dig guide af den internationale CFO Ulrik Hjorth på vores lederkursus i økonomistyring! Du bliver klædt på til at bruge økonomistyring strategisk og styrker samtidig din lederrolle betydeligt.

På kurset får du:

 • Grundig indføring i økonomiens univers – fakta, styring og potentialer
 • Værktøjer til at bruge økonomistyring strategisk og til din fordel
 • Evnen til at træffe faktabaserede beslutninger, der styrker både dig og virksomheden
 • Større tryghed i økonomiske termer, så du kan forstå og bruge dem aktivt
 • En styrket position overfor den øvrige ledelse, økonomichefen og evt. bestyrelsen
 • Et bedre udgangspunkt for dit arbejde, der præger både eksisterende opgaver og nye tiltag.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

8. - 9. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
16. - 17. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Se flere datoer

Hvem bør deltage?

Kurset er for dig, der har brug for at være bredere funderet i din lederrolle og savner den kompetence, der ligger i at forstå økonomien og kunne bruge den strategisk, når du træffer beslutninger.

Tager du beslutninger med bind for øjnene?

Økonomi og økonomistyring er (selvfølgelig) helt essentielle aspekter af enhver virksomhed eller organisation. Men for mange ledere er de økonomiske aspekter af virksomheden et sort hul – det svarer til, at du skyder til måls med bind for øjnene, når du træffer en ledelsesmæssig beslutning! Har du ikke blik for økonomien, risikerer virksomheden lynhurtigt at blive overhalet inden om af konkurrenterne, uden at du hører alarmklokkerne i tide. Du risikerer at begå strategiske fejl, og selv når du alligevel rammer rigtigt, er den nagende frygt for at fejle en hæmsko for dit arbejde.

Du vil blive undervist af den internationale CFO Ulrik Hjort

På lederkurset bliver du guidet af en økonomiekspert i verdensklasse. Ulrik Hjorth har mere end 25 års erfaring som CFO i store danske og internationale selskaber blandt andet som Group CFO i Trustpilot. Derudover har han en lang række toplederstillinger på direktørniveau bag sig, og han er tidligere CEO i Netcompany. Han har slået sine folder i New York, Tokyo, London og Tyskland. Ulrik ved om nogen, hvordan økonomi og ledelse tilsammen skaber forretningen, og han er klar til at give denne erfaring videre til dig!

Styrk din lederrolle!

På dette lederkursus får du en grundig indføring i økonomistyring for ledere. Du styrker ikke bare din evne til at træffe faktabaserede beslutninger, du kommer også til at stå langt stærkere i din lederrolle. Når du får indblik i de økonomiske processer, kan du endelig tage fuldt ejerskab over virksomheden og cementere din position overfor de øvrige chefer, din økonomichef og din bestyrelse.

Dit udbytte af kurset

 • Bedre beslutninger: Du får styrket din evne til at træffe faktabaserede beslutninger, som gavner din virksomheden eller organisation på alle niveauer.

 • Styrk din lederrolle: Du styrker din lederrolle overfor både medarbejdere og de øvrige chefer, når økonomien ikke længere er en blind vinkel i din praksis.

 • Du får sat et vigtigt flueben: Økonomistyring er en obligatorisk kompetence for succesfulde ledere, selvom mange ikke har den – vores kursus fuldender dit repertoire.

Virksomhedens udbytte

 • En styrket leder: Virksomheden får en leder, der mestrer hele paletten i sin beslutningstagen, projektudvikling og den daglige ledelse - økonomistyring giver bedre ledelse.

 • Fremtidssikring: Når du tager økonomien ved hornene, undgår du, at I bliver overhalet inden om af konkurrenterne, og du tager færre dårlige beslutninger. Det sikrer virksomhedens levedygtighed.

 • Nye stærke tiltag: Når din ledelse forløber i samspil med økonomistyring, kan du forvente en ny og forbedret kvalitet af nye tiltag, projekter og strategier.

Program for dag 1

 • Økonomistyrings relevans: eksempler. Kursisternes cases – gruppearbejde og præsentation på tværs
 • Generelt overblik: Finans og økonomi
 • Regnskab
 • Økonomistyring del 1: Målstyring
 • Hjemmeopgave (ca 30 min)

Program for dag 2

 • Økonomistyring: Overbygning
 • Vi arbejder med udleveret case om økonomistyring
 • Branchespecifik økonomistyring
 • Faglig specifik økonomistyring: Kapacitetsplanlægning, investerings i aktiver, investering i udvikling, aktivitetsplanlægning
 • Konkrete værktøjer og anbefalinger til videre brug derhjemme.

Lidt af det, vi gennemgår på kurset

 • Basis indenfor regnskab og økonomistyring
 • Nøgletal og økonomistyring
 • Omsætning og omkostninger
 • Økonomistyring og regnskab i finansuniverset
 • Investeringsanalyse – materielle investeringer og immaterielle investeringer
 • Forståelse for stakeholders på alle niveauer
 • Overblik over virksomhedens samlede værdiskabelse.

Underviseren tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af kurset! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på anders@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg på et kursus i økonomistyring inkl. priser og praktisk info.

Ulrik Hjorth underviser

Ulrik Hjorth

Ulrik Hjorth har erfaring som CEO i Netcompany og Group CFO for Trustpilot. Ulrik har arbejdet internationalt i Tyskland, Belgien, Østrig, New York og London. Nu er han tilbage i Danmark og arbejder som professionelt bestyrelsesmedlem og investor.

Ulrik har gennem sin karriere haft en lang række toplederstillinger på direktørniveau i Danmark, New York, Tokyo, Tyskland og Belgien.

Du kommer til at opleve, at Ulriks ekspertise er fra øverste hylde, når han guider dig gennem arbejdet med økonomiorienteret resultatledelse, som han baserer på 25 års praktisk erfaring fra direktions- og bestyrelsesniveau.

Fuld profil

Pris

9.200 kr.
/ 7.820 kr. med 15 % vennearabat - klik her for betingelser

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling en uge før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Næste kursus

8. - 9. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
16. - 17. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
2. - 3. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
16. - 17. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
18. - 19. januar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
25. - 26. januar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading